m-kulor och maltesers

vi ni vad jag har kommit fram till?
Att om man äter för många m-kulor så blir det jätte starkt i munnen och i halsen...jag märkte det nu efter att ha tryckt in nävar av m-kulor i munnen...jag gillar inte m-kulor längre...i alla fall inte just nu för tillfället, måste vänta några minuter känner jag.. ^^

image238

men däremot så funkar maltesers helt okej ;)
så krispiga och goooda :D

Kommentarer
Sophie säger:

Mmmmm malteser sååå gott!

Datum: 2007-12-11 Tid: 17:05:57
Blogg/URL: http://soff.webblogg.se
Linn säger:

svar: ja du 3 dar.. nästa vecka är det ledigt : D ända tills 7 januari. hihi 3 veckor. myss : D

Datum: 2007-12-11 Tid: 17:20:25
Blogg/URL: http://linnbodin.blogg.se
Micha säger:

Svar: Jadu, helt och helst.. Alltså, det känns som att jag gärna börjar jobba på en nyhetsredaktion, som vanlig allmänreporter. Men sedan får vi väl se, jag vet inte riktigt än faktiskt. Det finns så mycket. Men man får väl "jobba sig uppåt" liksom

Datum: 2007-12-11 Tid: 17:21:04
Blogg/URL: http://eyeofstone.blogg.se
Skier säger:

Maltesers är ju skit gött:D

Datum: 2007-12-11 Tid: 17:23:39
Blogg/URL: http://swe3454.blogg.se
Therese säger:

Svar: Jo tack, har haft en helt okej dag! :) Hur har din varit? =)

Datum: 2007-12-11 Tid: 17:23:39
Blogg/URL: http://tb9.blogg.se
Jessica säger:

åh choklad!! nu får jag cravings ;)

Datum: 2007-12-11 Tid: 17:28:57
Blogg/URL: http://jssca.blogg.se
theonlymee säger:

maltesers är sååå gott. :D:D

Datum: 2007-12-11 Tid: 18:26:03
Blogg/URL: http://www.theonlymee.blogg.se
Emelie säger:

tack! å det där såg såååå gott ut! x-|

Datum: 2007-12-11 Tid: 22:27:00
Blogg/URL: http://pancaakes.blogg.se
Carolina säger:

Mmmums, maltesers är ju såååå gott!;P

Datum: 2007-12-12 Tid: 01:08:49
Blogg/URL: http://cnarki.blogg.se
Solin säger:

skit goda :)

Datum: 2007-12-12 Tid: 20:24:41
Tilda säger:

åh va gott :)

Datum: 2007-12-12 Tid: 21:01:34
Blogg/URL: http://baratildis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0