avsked, jag saknar er alla redan...!

jag vet inte vad det är med mig längre..ena sekunden är jag hur glad och sprallig som helst men sen så kan det vända på bara några minuter och jag orkar inte änns att öppna munnen utan att låta hur sur som helst..? jag hatar att jag har varit sån här nu i flera dagar..mot vännerna är jag mestadels hur glad och helst, sprallar och stojar galet men så fort jag kommer hem och mamma eller pappa säger nått så är jag jätte sur och svarar dumt tillbaka..eller inte elakt så utan mer på sättet jag säger det blir bara så himmla fel! jag vill inte alls vara sån här, för så fort jag har sagt något till dom så ångrar jag att jag hade det "uttalandet" och vill förklara mig men jag orkar inte?
och så fort jag säger nått till dom och dom inte hör och frågar "vad sa du?" så blir jag skit sur (mest inombords visar inget direkt så utåt) och vill nästa börja böla för att jag inte orkar säga samma sak en gång till...

haha, herregud? vad är det egenligen med mig?
kan inte förstå hur mamma och pappa (och alla andra) orkar med mig när jag är sån här? tack snälla ni dom blivit utsatta för att ni vet att jag inte menar något elakt och att ni inte tar åt er..vilket jag verkligen inte hoppas att ni gör!?

jag hoppas i alla fall att humöret mitt blir bättre snart..kanske det hela har med mensen att göra? vi får hoppas på det..man kan ju bli lite lustig då om man säger så:P

humöret för bloggandet är inte heller på topp..allt var så mycket bättre förr då jag bloggade flera gånger om dagarna och hade massa besökare som var så söta med att lämna en kommentar efter sig=) tack till er!
men nu när jag själv inte har varit så aktiv så har besökarna minskat massor och kommentarer får jag nästan aldrih känns det som..vilket gör att suget till att fortsätta blogga inte är den samma...

därför måste jag tyvärr säga förlåt till alla er där ute som faktiskt följer och läser min blogg..hur ni nu orkar och vill överhuvudtaget göra det? jag är jätte glad över att de finns som dom vill läsa det jag skriver..
men jag måste ta en pause och jaa, jag vet att jag har tagit det ett par gånger förr men jag måste helt enkelt..förlåt!

hur länge jag blir borta vet jag inte..sist blev det ju bara några dagar, kanske det blir det den här gången också?
nu måste jag i alla fall konsentrera mig på skolan/läxorna, familjen och vännerna..koppla av och sammla mina tankar lite..känns som om allt är som en jätte stor rör uppe i huvudet just nu=/

men jag kommer tillbaka så småning om, när orken, tiden och humöret finns/kommer tillbaka..hoppas nu inte att ni blir för ledsna..jag kommer sakna er alla massor!

ha det gott nu så höres vi frammåt vår/sommar dagarna!
kram på er ♥

Godmorgon gott folk :D

å så var det torsdag igen..gud så fort veckorna/dagarna gåår..hinner ju inte riktigt med ^^
idag är det som tur är bara en kort dag, ännu kortare än vanligare faktiskt eftersom vi bara har data lektion (från 8-11) matteläraren är sjuk så matten är inställd:D * ingen gladare än jag*
så det ska bli skönt, dock så har jag en massa läxor att göra så direkt efter skolan blir det till att göra en fältuppgift med S på stan..hatar fältuppgifter! menmen, det är smällar man får ta..

juste, glömt att berätta hur det gick på matteprovet sen ;) blev riktigt chokad när jag fick tillbaka provet och det står vg längst upp i hörnet :D haha, yees! det trodde jag aldrig (eftersom jag fattade nada dagen innan och under provet) men se där...jag är i alla fall jätte nöjd! =)

nej, nu kommer pappa här snart och ska skjutsa mig till skolan..bussen har redan gått och mamma jobbar..skulle egentligen ha promenerat till skolan men det har börjar att regna och blåsa en massa=/ så pappsen is my hero:D<3

höres senare sen!
pusss

Ändrade planer...

hej mina vänner, lever ni?

jag lever i alla fall (ifall någon skulle undra) vet att jag nämde att det skulle bli mycket bloggning kväll (eftersom mamma jobbade och jag skulle vara ensam hemma) men det blev helt enkelt ändrade planer!
för efter skolan åkte jag och några vänner in till linköping och gick i affärer=)
det var egentligen meningen att vi skulle åka dit imorgon men så var det nått som kom ivägen och blablabla så det blev idag istället ; )

blev inte så mycket shoppande för mig..en svart vanlig sjal (jätte mysigt material) "bra att ha sak" och en bh (haha. yes, på så bra shoppinghumör var jag^^) men resan var mycket trevlig i alla fall!

hoppas på att beställningen som jag gjorde igår kommer snart också:D
fick ju meddelande om att paketet var levererat redan imorse..kan visa er senare sen vad jag beställt

har ni haft en bra dag annars? =)

Godmorgon

har ni sovit gått?

förmodar att de allra flesta redan är i skolan/på jobbet så här dags^^
men inte jag, eftersom jag har sovmorgon på onsdagar :D

idag har vi bara tre eller kanske två lektioner också..riktigt slappt må jag säga!
men efter skolan så måste jag göra en fältuppgift med S som ska redovisas muntiligt (jag hatar att prata inför klassen!) på måndag...måste förbereda en massa skit också, så ja det är väl det jag ska göra i dag..skola & läxor jippiee  *ska bli så himmla kul*

juste, igår skickade jag efter några varor och nu imorse när jag loggar in på msn så kommer det upp ett e-post meddelande om att leveransen är på väg! :D redan!
hur bra som helst juh, hehe för igår så funderade jag på att göra en sån där express beställning (varorna i handen inom 48 timmar, ändast 20 kr extra) men det blev aldrig så...men nu verkar det ju som om att jag får beställningen snart ändå :D

vad det är som jag har beställt kan jag visa er senare sen efter skolan...för idag är jag helt ensamen hemma här för mamma jobbar =/ blir mycket bloggande kan jag lova! ; )

nej, nu måste jag fixa mig..
puss och kram på länge ♥

nattonatti

nu ska jag sova mina vänner..allt detta supersegande framför datorn/tv har tagit all energi som kroppen min innehöll..:P det tar på krafterna att inte göra någonting alls ska ni veta ;)

godnatt med er ♥

i huvudet på gynning

Ikväll får vi inte missa Carolina gynning :D
hon är för jädrans skön! haha

image481

och för er som inte har sätt gossip girl hoppas jag inte missade det nu 20-21 på kanal 5 ; )

stackars små

Är i stort behov av pedikyr känner jag..haha, mina små fötter mår inte alls bra=/
skorna förstör dom och dom gör så ont! får ta och ringa och beställa en tid..måste skämma bort små fossingarna också ; )

tänk egentligen vad som får stå ut med varje dag...jag vet att när jag läste till idrotts provet i höstas så läste jag att en joggare belastar EN fot varje gång han sätter ner foten 3-4 GÅNGER så mycket sin egna vikt!
fatta tygnden..säg att man väger 70 (70*4) då får en fot bära 280 kg per "steg"...sjukt mycket!

image480

(bild: google.se)


Storstädning i lusthuset

tjao bella ; )

sitter här och ränsar igenom datorn på en massa skit, har massa bland annat skit musik som tar en massa plats(A) så ja, det är det jag håller på med just för tillfället..

hittade däremot en gamal goding som jag lyssnade på jämt förr, har inte hört den på skit länge och nu när jag spelade upp den så sitter hela texten kvar i huvudet som om att det var i går jag lyssnade på den...riktigt läskigt vad mycket hjärnan kommer ihåg och lagrar..helt fantastiskt =)



"...I was your girl
Gave you my world
My everything
But you wouldn´t see

I had your back
I backed you up
Whatever I did
Was never enough..."

HAHAH

Myspys<3

hejhopp i lingonskogen :)

kom precis hem från en lång promenad med vovven, mina ben värker just nu eftersom jag har gått en hel del idag..vilket iof inte är så dåligt gjort av mig(A) (har ju ätit en del^^)

nu är det varmbad som gäller här snart..lite tända ljus..ansiktsmask (kan man ha det föresten när man bränt sig i ansiktet?)..ligga och läsa skvallerblaska och bara koppla av..åh, så skönt det ska bli! :D

image479

ja, detta får jag njuta av snart..först är det mat som gäller ; )

Godmorgon/Godmiddag

Hann tyvärr inte att blogga imorse eftersom jag drog mig lite för länge i sängen så det blev brådis till skolan^^
men jag hann i alla fall, vilket är riktigt chokerande ;)

Jag är helt röd och bränd i ansiktet också! fy fan va ont det gör...hahaha
nästan skrattretande ju! igår kväll var det så himmla skönt att ha solat och jag kännde inte av någonting..men nu i morse när jag vaknade var jag alldeles röd i fejat och ont gjorde det också..värst var det i skolan (jaaa, jag gick till skolan vilket jag inte skulle ha gjort!!) för då svullnade ansiktet/kinderna upp lite och jag såg hemsk ut! hahah, riktigt synd om mig! menmen, inget att göra åt..ska på solandet idag igen, dock inte ansiktet eftersom jag ser ut som jag gör där ; )

det dåliga av mig är att jag vet att jag är extra känslig i ansiktet och att jag lätt bränner mig där..men hade jag någon tanke på det igår? NEJ inte det minsta...sjukt irriterande:P

nej, men nu ska jag inte klaga här mer..kom hem från skolan för inte så länge sen, måste snart ta en promenix med chanel sen blir det slapp här framför datorn och senare sen blir det bad i badkaret :D

Har ni haft en bra dag? =)


I´m so happy happy

faaaan, allt jag skrev förut försvann!

men aja,. det ända jag rabblade upp hela tiden var hur obehört glad jag är just nu :D
efter en lång och jobbig dag full av mensvärk och illa mående så är jag befriad från det nu..*happyhappy*

solade ju förut också, känns riktigt bra nu efteråt! vet inte hur länge sen det var jag solade senast? måste ha varit riktigt länge sen eftersom jag inte kommer ihåg när det var^^
men nu sitter jag här i alla fall, med små rosiga röda kinder och chillar järnet<3 haha

borde egentligen ha pluggat matte (har fortfarande matteprov imorgon=/) men jag är på för bra humör för det just nu känner jag(A) får läsa igenom papprena en sista gång innan jag släcker lampan sen :P

image477

nej, med mitt leende på läpparna ska jag nu ta och göra mig en till kopp te, läsa lite bloggar och nya skvallerblaskan mamma köpte åt mig förut innan det är dags för sängen..

blir mitt sista inlägg nu, men vi syns imorgon igen
puss & kram ♥

sola och bada i...

mamma kommer här snart och hämtar mig..väskorna står packade och färdiga för avgång :P
blir till att sola lite nu när jag kommer hem dit, sen dusch och till sist läxor! har matteprov imorgon...vilket inte känns alls bra, då jag inte fattar någonting (as usuall) menmen, det går som det går, får göra så gott jag kan :)

vad gör ni för skoj?

image476

lady in red

image474

Söta BECKI NEWTON känd från tv-serien Ugly Betty
gillar hennes klänning riktigt mycket, rött är finare än man tror :)

image475

Hello darlings

GIssa vad jag gör precis nu....mumsar på en semla så klart! ; )
det blev två kvar från igår (min födelsedag) och vem kan lämna dessa stackare i kylskåpet? precis, inte jag heller..så en fick hamna i magen min, den andra får jag väl ge till pappa eller någon..för två kan jag inte äta(A) (okeeej, jag kan! men jag får inte för mig själv^^ haha)

skoldagen har varit sisodär, mensvärk så det står härliga till..hade idrott sista timmen men jag var inte med, magen gjorde allt för ont! föresten så var det ganska så svårt att säga till idrottsläraren varför jag var med, eftersom han ser rätt så bra ut och min anledning till att inte var med var mensvärk..haha jaa ni kan ju själva lista ut hur det hela slutade^^

nu ska jag äta upp semlan min här, mandelmassan börjar att rinna ur :P
sen blir det packning till mammsen<3 ska troligtvis sova där från och med idag till torsdag för hon är ensam hemma med chanella..H ska åka bort med jobbet, så några mysiga hemmakvällar med mammsen ser jag verkligen framemot:D

juste, ska sola när jag kommer hem till mamma också, vi har ju ett solarium hemma^^
haha, lyx jag vet ;D

ha det bäst så länge♥

359261-475


Godmorgon Godmorgon

och så var det måndag igen, måndagar som alla bara älskar! right? ^^
min morgon har i alla fall inte varit den bästa, har mensvärk på högnivå och så lite andra privata stuffs som jag inte kan berätta här eftersom de är waaaay too mutch information för er ;)

vi får i alla fall hoppas på att resten av dagen blir något bättre =)
first day as a 17 years madam :D

idag blir det till att åka hem till mamma också, vara där till onsdag eller torsdag? har inte riktigt bestämmt min ännu, men mer om det när jag kommer hem sen för nu måste jag sprrrringa!
denna morgon har varit allt för stressig för mig och min mensmagen (fyy, vilket äckligt ord!) (A)


ni får ha en toppen dag!
kraam ♥

Hahah, seriöst?

image472

Vad tycker vi om den nya frisyren ?




haha, jag är för jobbig!
nu när jag känner att blogghumöret är på topp så kan jag inte sluta uppdatera..
men nu får det räcka! måste ju sova ^^

Godnatt igen ♥

"Angelina gravid med tvillingar"

okej, efter att ha varit så här Off från bloggandet nu i ett par dagar så känner jag mig så himmla efter..blev riktigt chokad när jag fick höra att Angelina Jolie och Brad Pitt väntar yttligare barn..och inte bara ett barn utan två !
my gaaash,
hur många ungj*vlar ska paret ha egentligen?


image470


" Brad Pitt och Angelina Jolie får tillökning. Dubbelt upp dessutom. Enligt amerikanska Star är Angelina havande med tvillingar.

- De är överlyckliga, säger en källa till tidningen.

Paret, som sedan tidigare har dottern Shiloh, 1, Zahara, Pax Thien och Maddox, vill dock inte kommentera uppgifterna.

Men de har tidigare uppgetts planera att även adoptera fler barn. "

(Källa: aftonbladet.se)


back to reality..

hej mina vänner :)

känner mig jätte taskig för att jag inte har varit särskillt aktiv med bloggandet alls nu på senare tid..men det har varken funnits någon tid, ork eller fantasi om/över till att blogga..hoppas ni inte tar allt för mycket illa upp ; )
från och med nu börjar mitt seriösa bloggande igen, lovar och svär =)

denna dagen har i alla fall varit riktigt trevligt! födelsedagar är aldrig fel (oavsätt åldern, enligt mig^^) jag har fått en massa fina saker från mina nära och kära, mesta dels flytta hemifrån saker då jag också har önskat mig det, snart är det bara lägenheten som saknas^^ hehe *skoja*
sen fick jag en ny kamera av mammsen och pappsen också:D trodde aldrig att jag skulle få det eftersom dom är ganska så dyra, men se där hade jag allt fel;) den var jätte söt, svart och helt perfekt, tar riktigt bra bilder med! super nöjd! =)

till fikat bjöds det på bland annat semlor (årets första semla också om jag får be...) Riktigt gott!
här har ni en som är galen i semlor! haha, kan bersätta den nakna sanningen om detta någon annan dag(A)
sen fanns det alla möjliga kakor och bullar osv. på bordet (tro mig, jag har ätit för ett helt kompani) typsikt mig!

image469

Vem kan motstå?
inte jag i alla fall, sorry men jag är för svag för dess frestelser..

Haha, låter som värsta "semlanarkomanen" ; )
*mumma*

nåväll, nu ser jag att det börjar att bli ett lite för långt inlägg här..hoppas många av er orkat läsa igenom all ordbajs och läst ända till dessa rader...för nu ska jag sova, imorgon är det skola som gäller igen och jag är inte pepp för det kan jag säga er!

Godnatt ♥

It´s my Birthday :D

image468

Idag är ingen vanilig dag för idag är det MIN FÖDELSEDAG !! :D
hurrahurrahurra

hihih(A)

last night as 16 years old :D

Hello my friends! :D

sitter här framför datorn och fördriver tiden lite..inte för att jag ska göra nått speciellt ikväll (tror jag inte, inget bestämmt?) men väntar i alla fall på bättre tider^^

igår var det fredag, och kvällen tillbringade jag med tre nära vänner med film och godis! vilket partaj ;D
riktigt trevligt var det, fick sig allt ett par goa skratt ;)

idag är det sista kvällen som sextonåring för min del :D
imorgon fyller jag hela 17 år! jiipppiieee (eller nått i den stilen..haha, känner ingen direkt skillnad^^) men det känns helt okej faktiskt, bara ett år kvar tills jag fyller 18 vilket är riktigt speciellt! :D

nu ska jag fixa mig lite här, bland annat platta håret eftersom jag var duktig att springa idag och duschat vilket gör att håret blir stort som ett fågelbo (självlockar, you know eftersom jag har nämnt det en antal gånger^^)

ni får ha en trevlig lördag och hoppas eran fredag blev lyckad ♥
puss och kram

image467

PartyParty

Hellloo

Nej jag är inte död (trodde ni verkligen att ni skulle bli av med mig så lätt? ^^) jag har bara haft hur mycket som helst att göra, skolan, läxor, sova/vila ut kroppen, träna, plugga lite till osv. ja ni fattar vinkeln :P

fredag är det imorgon i alla fall, vilket ska bli hur skönt som helst! hoppas på att det händer nått riktigt skoj:D gärna nått oväntat och romantiskt<3 hihihi

nästa fredag ska jag och en vän på spelning i alla fall:D han ska spela och det kommer nog bli skit bra! har lyssnat på några av deras låtar och det låter helt okej, eller okej, dom är skit bra! haha;D
frågan är bara vad man ska ha på sig? aja, det löser sig säkert...får tänkte lite i veckan som kommer^^

Allt bra med er annars? =)

med mig är det bara bra, har varit med två tokstollar idag efter skolan..riktigt skojsigt hade vi det;) haha
skulle ha pluggat men det blev inte riktigt så...istället tog vi tusentals flumkort och skrattade tills vi fick ont i magen(A) haha, men dagen var väl behövd! länge sen man hade så roligt<3

nu blir det lite mat här för min del, magen kurrar...
ha det bäst, så höres vi ♥


Heath Ledger är död..

sleeptime babies! ♥

jag hoppas att de flesta av er sover vi det här laget redan^^ dock så har jag inte riktigt kommit i säng än men ska släcka lampan här nu..ville bara skriva ett sista inlägg:P

visste ni föresten att skådespelaren Heath Ledger är DÖD !?
ja,
jag blev lika chokad som er..det var en läsare som skrev det först, sen läste jag på aftonbladets hemsida att han hittades död i sin lägenhet på Manhattan, dock så vet jag inte om det var idag? eller igår? men jag tror på det först nämnda..riktigt hemskt är det i alla fall, han blev ändast 28 år gammal och dödsorsaken är fortfarande oklar..=/ är fortfarande chokad, kan inte riktigt förstå att han är död?

image466

R.I.P



borsätt från the big news så måste jag gå och lägga mig nu..har sovmorgon imorgon så jag börjar inte förns klockan 10 :D (klockan ringer 8) hoppas hoppas hoppas att jag får mig en glimt av honom imorgon i skolan :D hihi

Godnatt med er ♥

Ni har väl inte glömt ?

Yes, det är tisdag igen och det är äntligen dags för ett nytt avnitt av "Ugly Betty" och "I huvudet på Gynning" :D

kl. 20 Ugly Betty
kl. 21 I huvudet på gynning
Kanal 5

har längtat, carolina är för rolig...

image464

och riktigt söt för den delen!

image465




förövrigt så gick joggningen skit bra, hade ju som sagt lite ny musik i öronen så det gick som på rullande band^^
måste få skryta lite och säga att jag har varit riktigt duktig med springningen/joggningen! har sprungit varje tis, tors, sön nu i ett par veckor:D hihi, och jaa man kan se lite resultat, vilket inte är helt fel heller ; )

nu hoppas jag på att han ska logga in på msn så jag har någon att prata med:D
frågan är bara, vad ska man skriva?

love is in the air?

Heeeey ;D

hur har ni det egentligen? (haha känns som om att jag alltid börjar mina inlägg med den frasen^^)

själv så kom jag hem från skolan för inte så jätte länge sen, har varit en ganska så lång dag idag=/ men jag överlevde som tur var för här sitter jag ju! (A)

angående förra inlägget så kan jag säga er att jag börjat pratat med en annan pojk ^^ (den andra kan gå och dö eller nått^^)
han är ursöt och helt underbart vacker! hihi :D
och han har sagt det om mig också..så vi får väll hålla tummarna och hoppas att något händer, snart!
haha, jag är fan desperat(A)

men nu lämnar vi det ämnet, känner att jag inte har så mycket mer att berätta eftersom vi inte känner varandra (än) och allt är så nytt...:P

tänkte snart ta på mig gympadojorna och springa en bit..måste shakea asset lite ;D
har lite ny music på mp3 också, så det ska nog gå bra! bara det att det är för jädrans kallt ute, menmen, jag får springa fort och få upp värmen på så sätt^^ haha

hoppas allt är bra med er, see ya all later ♥


gaahhie

pirrpirr i magen, har nog aldrig hört dessa ord från någon förut...i alla fall inte från det motsatta könet:D

sommaroutfit

image463

Jag längtar tills man kan gå så här utomhus här i sverige!
sommarsommarsommar ♥

Hejsanhoppsanlillebror :D

Hur är det med er ? ;D

jag har tyvärr inte hunnt blogga nått idag -really sad i know! men jag har haft fullt upp hela dagen lång...
skolan slutade inte förns halv 3, efter idrotten (som vi hade sista lektionen) blev det bussen in till stan för att köpa lite schampo och balmsam (blir galen på att M inte köper samma märke i s som i b..så jag köpte eget^^) sen en snabbis hem..packat upp gympakläderna och tog mig en snabbdusch, sen kom pappa och då blev det till att åka och handla på maxi Alla mina strumpor är helt gone! förstår inte vart dom har tagit vägen? så jag var tvungen att köpa mig några strumpisar och sen rakgelé ;P (ja ibland köper jag mina strumpor på maxi, samma skit överallt det ända som är bättre med maxi är att det är billigare^^ haha)

men nu är jag äntligen hemma, har precis stoppat i mig en god kycklingsallad..min mage är den mättaste och störrsta någonsin! haha:P måste vila den lite...

hoppas eran dag har varit bra:D

Godmorgon

skola idag då, trött som fasen är jag...orkade knappast stänga av larmet i morse(A)
men vi får se hur denna dagen blir..vill till skolan för att få mig en glimt utav...ni vet vem/vilka^^

måste fixa håret och allt nu, eftersom jag duchade igår och håret fortfarande var lite blött när jag lade mig så är det stort och vågigt som jag vet i fasen? haha, hemskt är vad det är i alla fall! så nu måste jag börja platta så jag hinner med bussen ;)

ni får ha en underbar dag allesammens!
syns senare sen, kram ♥

sex drogs and rock in roll

ni skulle bara gissa vad jag gör nu...? haha yes, of course Sex and the city rullar på tv:n som vanligt ; )
älskar verkligen den serien och kan inte sluta att titta, dom är för roliga^^
läkerolen är min bästa vän nu också..har fått en ny dålig vana som går ut på att knapra i sig en jädrans massa läkerol till man får ont imagen eller asken är slut =/ men det är ju så gott och jag kan bara inte sluta äta(A) thihi

imorgon är det skola igen...känns som om att jag aldrig får "ledigt"...
var ju i skolan i lördags (igår) så idag har varit den ända "skolfriadagen" och jag kan säga er att en till ledig dag skulle inte göra något..menmen bara att hugga i ;D

hoppas allt är bra med er, för nu ska jag fortsätta att se lovely satc ♥

image462

Intimately beckham

haha, tack för "lyckoönskningarna", joggingen gick jätte bra=) sprang till och med lite längre än vad jag brukar att göra, perfekt! just nu sitter jag här och luktar Victoria Beckham (de ni, inte alla som gör det^^) har nämligen smörjt in mig med intimately beckham ´s lotion, den är skit bra och luktar jätte gott (enligt mig i alla fall, sen kan ju alla tycka olika om den saken) den är väldigt dryg också vilket jag tycker är bra med framför allt lotions för annars skulle typ en flaska gå åt till hela kroppen..nu räcker den några dagar längre ;)

image461 hittade ingen större bild, men här ser ni i alla fall hur den ser ut

har fixat naglarna och fötterna nu också, så nu känner jag mig som en helt ny människa :D
jogging, dusch, insmord, fixade naglar/fötter...mumsfillibaba!

nu är det bara matten och svenskan kvar, sen har jag gjort allt det som jag skulle ha gjort idag ;)

run as fast as you can

städningen är klar, nu är det skogen som väntar på mig..tänkte att jag springer nu innan det blir allt för mörkt och läskigt ute ;) önska mig lycka till!

fortsätt simma, fortsätt simma...

nu måste jag städa och plugga lite..har inte riktigt lyckats att slita mig ännu..:P
ha det bäst så länge ♥

Skogstroll



image460

Hur mår du egentligen Heath Ledger ?
haft en tuff kväll/dag?
du ser ganska så sliten ut om man säger så..haha

jag i ett nötskal

det finns dom där ute som har undrat hur jag egentligen ser ut, hårfärg osv. och eftersom jag är Anonym bloggerska så kan jag inte ta och lägga ut en bild på mig själv direkt..men där emot så tänkte jag lägga ut en bild där endast håret finns kvar..haha, inte den bästa omvanlingen kanske, men skit samma!

image459

yes, thats me and I´m a redheaded person...

What do you waiting for?

Godmorgon söta sockerpinglor :)
har ni sovit gott?


själv har jag sovit så jädrans skönt och djupt! haha
så fort jag la huvudet på kudden igår så somnade jag som en stock..vaknade upp en och en halv timme senare och blev jätte chokad för jag trodde verkligen inte att jag hade somnat (ni vet hur lustigt det kan bli i sömnen) men jag somnade om sen och sov hela natten..tills pappa kom in och väckte mig halv 13 (A)

så idag blir det inte så mycket gjort för mig känner jag..två saker jag måste göra är i alla fall städa mitt rum (det är hur stökigt och skitigt som helst) och springa (måste få igång det till en "vana" att springa varannan dag) hoppas bara att blåsten har lugnat ner sig för annars tänker jag inte ge mig ut i spåret...

Vad ska ni hitta på denna söndag? :D

juste, måste plugga matte idag också..& svenska fasen! min dag är just förstörd...:P

oj, nu skriver systeryster ifrån Göteborg på msn..måste snacka lite med henne...det var ett tag sen vi hörde från varandra nu.

puss på er, bloggar sen igen ♥

nattinatti

gud så fort tiden går när man har trevligt=)
nu är det dags för mig att krypa i säng känner jag, ögonen mina vill inte riktigt hålla sig öppna mycket längre..men jag hoppas att eran dag har varit mycket trevligt och att ni sover gott sen när ni väl har lyckats ta er fram till era sängar :)

Godnatt mer er ♥
Vi syns imorgon igen hoppas jag (A)


spelspelspel

Till er spelgalningar där ute som inte har nått annat vettigt för er kan ju alltid klicka er in på den här adressen (http://www.hamsterpaj.se/spel/copter.html) och spela lite; ) gick ej att länka?
jag kan då inte slita mig och sitter och spelar/trycker för fulla gubbar =D jätte kul!

Lily Allen har fått missfall

image458


I slutet av december kunde tidningarna för första gången skriva om den glada nyheten att Lily Allen, 22, var gravid.
Både Lily och hennes pojkvän, den 37-årige musikern Ed Simons såg fram emot sitt första barn.
-Hon älskar barn och är en riktig familjemänniska, både hon och Ed är väldigt lyckliga, sade en källa till The Sun i december.
Men i veckan drabbades paret av det hårda slaget - Lily fick missfall.
Lilys pressrepresentant bekräftar den sorgliga nyheten:
-Ja, det stämmer att Lily har fått missfall. Lily och Ed ber om att få vara ifred under den här svåra tiden.

Paret, som precis kommit hem från en romantisk semester i Maldiverna blir nu stöttade av vänner och familj, skriver TheSun.

usch, stackare jag lider verkligen med dom måste jag få säga. tänk om man änligen har blivit med barn och börjat planera allt och så får man missfall...usch, missfall är nog en av de värsta sakerna man kan vara med om tror jag, i alla fall som mamma.

Källa: veckorevyn.se


Sätt färg på vårkappan

I vår är det färg som gäller på jackan, följer du tränden eller inte ?

image457

själv måste jag säga att jag är lite för feg för att gå utanför huset och vistas bland folk i en knall rosa jacka!
så jag håller mig till det "klassiska" svart, brunt och beige är det som gäller för min del ;)
sen kan jag gärna använda en färgglad sjal/scarf för att liva upp stämningen lite..

källa: veckorevyn.se

Kommer ni ihåg den här gamla godingen?

Den här låten var en utav mina favoriter när jag var liten och Spice Girls var det största och mäktigaste som fanns i mitt dåvarande liv... =)




Den är för vacker!

image455

På den tiden var det Mel B jag gillade mest,. hon var den största favoriten :)
men nu förtiden måste jag säga att det är Victoria som är favoriten.

Vem VAR din favorit och vem ÄR favoriten nu ?

image456

mattegeniet fångat av en stormvind...

Yooo brotheeers....!

hur är det med er egentligen? länge sen man hörde ifrån vissa av er där ute..where are you? :P

bloggen min har varit ganska så död nu ett par dagar, och det är inte bara på grund av er utan det är mitt egna fel! jag har inte varit så flitig med att uppdatera och läsa era bloggar..sorry! men det har varit ganska så mycket i skolan och andra saker inplanerade..

på torsdag har vi bla. matte prov del 1 (kapitlet vi jobbar med nu är så himmla långt och massa grejs att lära sig så vi var tvugna att dela upp det) och jag kan verkligen ingenting!? fattar nada...och så ligger jag några uppgifter efter också och då känner jag den där panik känslan och jobbar på som attan och lägger ingenting på minnet..sad i know, måste gå igenom alla sidorna några extra gånger; )

men i alla fall, nog pratat om det (blir deprimerad bara att tänka på´t^^)
ikväll blir det lugnt,. orkade inte åka till I utan jag stannar hemma istället, käkar lite till naturgodis och tittar på Sex and the city tänkte jag=) alltid lika trevligt!

var ute i stormen förut, riktigt läskigt!
känns som om att taket här ska lyfta och flyga iväg snart....blåser det mycket hos er med?

image454

skulle detta väder uppstå här..skulle jag dö!! fy fan


my love

jag kan bara inte få nog av den här låten,
den är för mig för jäkla underbart vacker  ♥


får det lov att vara lite yoghurt överdrag?

sitter och äter naturgodis så det står härliga till...halsen den bränner den också, men jag älskar naturgodisarna med yoghurt överdrag så jag fortsätter att äta lite till ändå..thihi(A)

image453

högst upp till vänster : vetepuffat med yoghurt, russin med yoghurt, Wienermandel, jordgubb med yoghurt, müslitoppar med yoghurt & cocostoppar med yoghurt

Hahah, alla är "med yoghurt" ser jag nu :P
Yes, jag älskar som sagt yoghurt överdragen ^^

Vilken är din favorit? =)

öppet hus..

heey =)

kom precis hem från skolan, det har varit öppet hus där idag för alla kära nior som står i valet för vilken linje dom ska välja till hösten..jag och en kompis blev tillfrågade igår om vi hade lust att komma och hjälpa till och självklart tackade vi ja när han mutade oss med att vi skulle få någon slagt belöning ; )

dock ångrar jag att jag överhuvudtaget tackade JA eftersom vi inte har gjort någonting sen klockan 10.00 - 13.00 ! S och jag har bara suttit där vid ett bort och druktigt te..jag gjorde till och med svenskaläxan ! haha DÅ är man RIKTIGT uttråkad må jag säga! ; )

menmen, vi får hoppas på att belöningen är något riktigt speciellt ^^

idag blir det lugn, kanske sticker iväg till I ikväll igen och tittar på film eller nått i den stilen, vi får se hur jag gör, om jag orkar eller inte (A) måste i alla fall åka och köpa lite naturgodis är så himmla sugen på det!

måste dra mig, mysbyxorna kallar ;D
kraaam ♥

Snygging där.


image452

Snyggaste Jessica Alba i egen hög person...


Godmorgon mina vänner=)
hoppas ni har sovit gott (och att ni ligger och sover just nu också då klockan inte alls är mycket för att vara lördag..^^)
jag sitter här trött som ett troll och håret ser ungefär lika dant ut som fågelboet vi har i trädet här utanför på tomten..kom inte isäng förns klockan 2 inatt och klockan 8 ringde klockan imorse...
och det känndes ju verkligen jätte "peppt" att gå upp klockan 8 en lördag för att åka till skolan! NOT

menmen, inget att göra åt, får ta igen några timmars sömn när jag kommer hem sen igen ; )

nu måste jag fixa mig det sista, har ingen anning om vad jag ska ha på mig? och bussen går om 20 minuter...hjälp! =/

måste rusa!
puss och kram ♥

nattinlägg...

sorry...men jag hann inte att blogga efter duschen (läs inlägg innan) för efter duschen var det snabbt i kläderna och sen åka iväg till restaurang med familjen och äta..sen efter den goda maten så var det vidare för min del hem till en kompis där jag precis nyss kom hem ifrån ^^

har varit en riktigt trevlig kväll, förutom att jag blev jätte trött runt 11 och har suttit och typ somnat medans dom andra har varit huper aktiva? det var riktigt jobbigt må jag säga, men vad gör man inte för sina vänner..:P
tog nattbussen hem i alla fall, nu blir det snart sängen för min del för jag ska upp igen om några timmar..

yes, ni läste rätt!
för klockan 10.00 imorgonbitti måste jag vara på skolan med S då det är öppet hus för alla niorna som håller på att välja gymnasie (lycka till att välja säger jag bara, finns otroligt mycket at välja och braka bland!) för en lärare frågade oss idag om vi kunde vara snälla och komma då? och snälla som vi är så ställer vi upp ;D

vilket jag ångrar nu eftersom jag vill ha sovmorgon imorgon...
menmen, får sova ett par timmar när jag kommer hem igen (A)
för på kvällen blir det åter hem till vännen med vännerna (^^) och hitta på nått skoj!

jädrans vilket schema jag har...går som på rullande band, har riktigt myket inbokat nu på närmaste dar..så därför kanske det inte blir lika mycket bloggning den här helgen som annars...men jag hoppas ni kan stå ut med det? är snart tillbaka som vanligt igen, lovar ; )

men tyvärr så måste jag gå och sova nu..klockan ringer om några timmar igen..
juste,. apråpå klocka..så fick jag min beställning idag:D lite missnöjd fast nöjd men..men aja, tar och berättar mer om det imorgon eller så fort jag har tid^^



har ni haft en trevlig fredag annars? :)


klassfest? ja är på...;D

Heey, vänner små :D
idag är jag på mycket bättre humör, har pratat en del med vännerna och så har jag precis kommit hem från ett avkopplande och ränsatankarna joggnings tur...det var rikigt skönt att få springa av sig lite =)

sitter just nu och pratar med massa tjejor från klassen om att ha klassfest :D med teknikarna^^ hah yes han går där så självklart är jag på! (sen behöver vi ju inte nämna att det var jag som kom på ideén, hehe)
men jag är skit pepp! fatta va kul det skulle vara att ha klassfest med dom..för i våran klass går det nästintill bara tjejer (visst det skulle också vara kul, men lite annat folk skulle inte sitta helt fel heller) och i den andra klassen går det nästintill bara killar, perfekt matching juh! haha :D

men vi måste prata mer om det här..låångt ifrån bestämmt om det blir något eller inte..måste ju höra med de andra också..; )

nu blir det duschning för min del, kommer tillbaka och bloggar snart igen
kraam ♥

ibland orkar man bara inte hålla allt inom sig...

Denna dag har varit lång och jätte seg...kännts som om att den aldrig skulle ta slut..vilket inte ofta händer då jag tycker att dagarna bara springer iväg och det man verkligen inte ser fram emot står nästa sekund vid dörrtröskeln =/

idag har det inte blivit någon promenad/jogg eller "träning" överhuvudtaget då orken inte har funnits...ibland får man känna så, ha såna här dagar och bara göra ingenting! idag har det verkligen varit en sådan dag för mig..

har funderat en hel del på honom också...vad vill han? vad vill jag? är han överhuvudtaget intresserad? eller är det bara jag som är allmänt tjatig hela tiden? när ska kärleken komma till mig egentligen?
våra ögon möts inprincip varje dag..ibland inte bara en gång utan två..tre...jag känner mig så glad, jag blir hel...jag behöver se honom minst en gång i skolan annars går jag sönder...vad är det med mig? jag känner ju för fasen inte änns killen? aldrig pratat med honom irl? bara skrivit ett få tal korta gånger på bdb, då det är jag som har startat samtalen och han har hängt på...men sen då? ska jag våga ta första steget? eller ska jag bara skita i honom? nöja mig med blickarna?

fan, jag hatar att kärleken ska vara så jävla svår att förstå! varför kan den inte bara komma till mig och ge mig allt de jag vill ha? eller är det jag som ska söka upp den?

kommer jag någonsin att få uppleva kärleken? eller är jag för äcklig och ful för alla?
för i dag har jag inte kännt mig mer än osynlig inför andra..ingen pratar, ingen lyssnar, ingen bryr sig..

jag vill med ha någon att mysa med, skratta med, dela minnen och tankar med...jag vill också ha någon nära mig när jag känner mig ledsen, ensam, rädd..någon som bryr sig,..någon som älskar  mig för den jag är..Frågan är bara, finns du där ute någonstans & i så fall vart?

snälla, ge mig ett tecken någon...

image451


black and white party?



image450

mee like a lot!
väldigt speciell men underbart vacker..give it to me


Borttagnascener -The O.C

Lite roliga O.C klipp, borttagnascener kan man också kalla det ;)
haha,dessa gör mig på bättre humör..ska fortsätta att titta vidare nu tänkte jag


 







HAHAHAHA !!

I don´t love you like a loved you yesterday..

Det här är en sån där dag då jag känner mig så jävla osynlig..duger gör jag bara när "vännerna" inte har någon annan att gå till....förövrigt så tittar solen fram emellan åt, vilket är det ändå positiva med denna dag!

(låter som värsta emokids, men ibland får man ha en dålig dag och idag är denna dagen kommen för mig i guess)

Godmorgon

Jag som trodde att våren var kommen..no more regn och skitväder...men se där jag hade visst fel =/
för just nu så regnar det som jag vet inte vad och det är grått och trist på himmlen plus att det blåser orkan..sad but it´s true!

får springa till bussen senare sen, hatar att det ska regna på morgonen för att busshållsplatsen är en bit bort från där jag bor och regnar det så kommer jag att bli dygn sur fast jag har paraflax och luva och hela köret? sablans, men men inget att göra åt...

har ni sovit gott då kära läsare? jag har i alla fall sovit gott (de få timmarna jag har sovit) kom i säng ganska så sent igårkväll/natt, fastnade framför Sex and the City ;P *kan lätt hända*
men skit samma, har inte så jätte arbetskrävande ämnen idag..1 dubbelpass i data (skit långtråkigt) och matte en timme (fattar ingenting så det händer inte mycket på dom lektionerna heller)

nu måste jag fixa mig det sista, har bara ätit frukost och fixat håret inprincip så jag har en del kvar :P
Ha en bra dag, så syns vi när jag kommer hem igen!

puss & kram ♥

image449

Fulaste Hollywoodkändisen ?

hejsvejs i stugan!

jag ligger just för tillfället i sängen och tittar på Sex and the city avnitt, det var några dagar sen nu..måste hålla mig uppdaterad känner jag så jag inte glömer bort en massa :P
just nu är jag i alla fall på fjärde säsongen så jag har allt några avnitt kvar :D känns riktigt skönt!
snart blir det sleeptime för min del, ska upp tidigt imorgon =/

efter Satc tänkte jag faktiskt ta igen alla One Tree Hill avsnitt som jag har missat, flera säsonger där som jag inte har sett...fy mig! jag var ju så duktig där i början som följde det varje söndag (haha kommer till och med ihåg vilken dag det var på^^) men sen hände det väl nått and i forgot it helt och hållet..=/ börjar känna lite panik känsla för att jag ligger så långt efter...fy sofie, det får du inte göra!

image448

aja, förövrigt så läste jag någonstans för inte så jätte länge sen om att Sara jessica parker var utseed till fulaste hollywood kändisen av männen? Why? blev riktigt chokad, själv tycker jag att hon är riktigt söt!


Beckham and Longoria, the new bestfriends ?

gash, dom här två trodde jag inte var vänner med varandra så...blev allt lite förvånad när jag fick se bilden, men nu när jag tänker efter så passar dom ju ganska så bra ihop den där Victoria och Eva..dom har ju i alla fall en sak gemensamt att prata om..; )

image447

Gossip girl "de nya" O.C

yes Gossip girl serien alla har väntat på kommer äntligen snart här på tv i sverige :D
måste säga att jag tycker serien är grymt bra, faller mig på smaken perfekt! och att den handlar om rika bortskämda) ungdomar som bor i dröm staden New York gör ju inte serien sämre precis..haha

Gossip Girl är verkligen det nya The O.C
och jag älskade ju O.C så självklart gillar jag den här serien också.. : )

image446

och ni som tittade på O.C och har börjat att titta på Gossip girl måste väl ändå hålla med mig?
dessa huvudpersoner är riktigt lika varandra, både till utseendet och personligheten (almost)

synd bara att det inte händer precis samma saker i böckerna som det gör i "tv-serien"..för innan serien släpptes i USA så läste jag en del böcker..och det som har hänt i dom har inte hänt i serien och tvärt om..fast iof så brukar det ju vara så..


Huvudvärk och barnvakt..kan det bli mycket bättre?

sorry för att jag dröjde så länge tills jag skrev men jag har ätit och sen packat och åkt hem till pappa, så nu sitter jag här hemma hos pappsen igen =)

är förövrigt barnvakt till min lillasyster, ganska så lugnt nu faktiskt jag har fått henne till att sitta stilla i soffan och titta på tv...tack gode gud för bolibompa! haha, annars hade jag varit död vid det här laget..(har ändast gått typ 30 minuter och hon har redan börjat tjata hål i mitt huvud:P)

appropå huvud så har jag en extrem huvudvärk...=/
plus att jag på senare dar inte kännt mig alls pigg..har varit små sur/nere, ingen ork till nått (inte änns till att prata?) seg som en mört å ja..ni förstår vad jag menar, skit jobbigt är det i alla fall! hoppas det går över snart för sjuk vill jag inte bli..

nej nu skriver jag en massa ordbajs igen..sorry


image444



home sweat home

är hemma nu, bara så ni vet(A)
måste ta mig nått att äta..mamma hade köpt hem lite kyckling och potatissallad så det blir nog lite sånt:D känner att ropet efter kolhydrater skriker inom mig^^ haha

kommer tillbaka snart igen <3 har ni haft en bra dag annars?

Godmorgon

sitter här färdig och klar inför skolan som börjar om en timme^^ hehe
lustigt nog så har klockan gått jätte sakta nu på morgonen för vanligtvis så brukar jag få stressa som en liten iller för att hinna med bussen men nu är det en timme kvar tills jag börjar och jag är färdig? :O (jag är lika chokade som ni) men det känns ju riktigt skönt må jag säga...visst hade jag kunnat sova nån halvtimme längre imorse men då visst jag ju inte att jag skulle vara så snabb och ha tid över;P

men det känns som sagt skönt, nu har jag lite extra tid att sitta här och titta runt lite =)

inatt hade jag värdens romantiska drömm :D
och jag ville verkligen inte gå upp..ville bara ligga kvar i sängen och drömma vidare..
kan inte riktigt berätta om vem/vilka jag drömde om eftersom ni inte har nån susning om vilka personerna är..men jag kan säga er att det var riktigt romantiskt och nu kommer det nog bli svårt att se den personen iögonen...om det nu skulle vara så att jag ser honom i skolan..inte ofta jag gör det tyvärr=/

men en riktigt bra start på dagen har det varit nu i alla fall, underbar dröm och inget stress till skolan :D perfekt!

nu ska jag fixa lite här och läsa runt bland olika bloggar..
ni får ha en bra dag, puss ♥♥

image443

Crazy Ego Girl...

i loove Carolina alltså, herregud vilken tjej! haha
satt och skrattade åt/med henne inprincip hela tiden..älskar hennes dialekt!

ni missade väl inte "i huvudet på gynning" ?

image442

nu blir det borstning av mina tänder sen fixa lite här innan jag kryper ner i säng..
tänkte lägga mig nu ganska så skapligt så jag får några extra timmar längre sömn inatt :)
kan behövas!

imorgon har jag sovmorgon börjar inte förns klockan 10.00, så jag hinner nog att blogga imorgonbitti before school i hope ; )

Godnatt med er ♥


om jag var en uppfinnare..

..så skulle jag uppfinna så man kunde koppla på tv:n på datorn, så när man satt här framför datorn och inte orkade gå ner i källaren (måste sitta där och titta på UG + Gynning bara för att dom andra tv apparaterna är upptagna=/) så kunde man klicka fram så tv:ns alla kanalerna visades på dataskärmen..haha, vore inte det en bra uppfinning?

för om den uppfinningen skulle ha funnits idag så hade jag suttit kvar på den här trästolen jag sitter på nu hela kvällen lång..jag är för trött för att röra på mig och gå ner till källaren...ibland får man vara lat! ;)

image441


Vad skulle ni ha uppfunnit? =)


Tv kväll

ikväll blir det till att titta på tv förstår ni, för först klockan åtta är det sesongspremiär av Ugly betty (eller är det nya avsnitt föresten? det kanske bara är repsiser? :O) och efter det börjar Carolina Gynnings nya serie "I huvudet på Gynning" som verkar vara riktigt bra! eftersom jag gillar Carolina (tycker hon är riktigt speciell och skön) så tror jag nog att det kan vara bra..dock så tror jag för er som inte gillar henne att det bara kommer att vara allmänt töntigt men ni behöver ju inte titta^^

Båda programen ikväll alltså start 20.00-22.00 på kanal 5 :)


image440

"Hej, jag har blivit en blondkrulltott"



image436

Vad tycker ni om det här?
Hiss eller Diss?

jag måste då säga Diss, då jag tycker hon är mycket sötare i mörkbrunt hår,
passar hennes "hudton" bättre på nått sett..

 mycket sötare (:

Godmorgon

godmorgon godmorgon hör du fåglar sjunga glatt godmorgon godmorgon i kööööör....!

yes, jag är på ganska så bra humör idag men tyvärr så känner jag att det kan vända på en fem öring..hoppas inte på det för idag orkar jag inte vara nere/sur..även fast det inte märks på bloggen så kan jag vara det ibland, don´t no whyy?

men i alla fall, blir ett räsersnabbt inlägg här (skriver så fingrarna glöder) för om 10 minuter måste jag springa till bussen och jag är inte riktigt klar här hemma ännu(A) men det löser sig nog..det gör det alltid:P

hade egentligen velat vara hemma idag och ta igen mig lite, känner att jag börjar att bli sjuk=/
men eftersom jag inte lämnade in läxan igår på B&P så kommer han att tro att jag skolkar och det vill jag ju inte..så här sitter jag redo (strax) för avgång till skolan...bajs!

ikväll tror jag föresten att jag åker hem till mamma och sover där en natt? men jag får se...det beror på väder och vind..

men jag bloggar så fort jag kommer hem igen :D
Ha en bra dag, kraaam ♥

Cameron Diaz lights up the New York streets..

Det där meddelandet skulle jag också gärna vilja läsa ^^
grymt söt är hon i alla fall :)

image433

nu ska jag krypa ner i säng och sova för natten..
sov så gott med er ♥

Ny beställning :D

Yes, nu har jag slösat pengar igen, fasten jag har bestämmt mig för att inte göra det..men jag kunde inte motstå :P
denna gång blev det detta fina guld halsband som förestället en nyckelpiga samt med en klocka i, hur smart och snyggt som helst! och guld är färgen som passar mig bäst också, jag längtar tills jag får det =)

image432

halsbandet kommer ifrån cocoo.se och kostade ändast ynka 195 kr..vem kan motstå något så billigt? inte jag i alla fall^^

Nu blir det i alla fall Sex and the city avsnitt för min del och russin svullande (mitt nya begär eftersom jag inte får äta godis/snacks och bananerna har jag redan ätit upp^^ haha)

systrarna "spears"

Har ni någonsin tänk på hur lika Britney och Jamie är varandra?
trotts att det är en sån stor åldersskillnad mellan dom kan man tro att de skulle ha varit tvillingar...

dock så tycker jag att big sister är sötare..men lillan växer nog till sig snart med skulle jag tro ; )

image430

image431

Var det föresten sant att Jamie Spears väntar barn/är gravid ? :O

Det kallar jag verkligen för Änglavakt!

Helt otroligt!

Två årige Markus blev överkörd av 5 ton traktor (körande av sin egna pappa) och överlevde, utan ett ända brutet ben i hela kroppen, det ända som hände var  skrubbsåren  i ansiktet..

Läs mer HÄR (<---LÄNK)

Tänk om pojken hade dött och det var ens egna barn man själv hade kört över..jag skulle nog inte klara att leva med dom skuldkänslorna..att vara skyldig till en annan död (varken av misstag eller planerat) så skulle jag nog inte kunna leva med det..eller jo kanske men då skulle jag behöva en jädrans massa psykiskhjälp!

jag menar tänk er själva om ni var skyldig till en annans människas död?
skulle ni klara det?

men nu hade ju pojken sån jävla (ursäkte ordspråket) tur att han överlevde, och det tackar vi gud för!
(obs, jag är inte kristen/troende..men det lät bra^^)

image429 föresten så måste ni hålla med om att pappan ser lite läskig ut..skulle passa perfekt i en skräckfilm...(hehe)

huvudet dunkar..

..och jag ger upp! jag suger på matte...så är det bara!
läraren får hjälpa mig imorgon.

mobilen är knäpp..

haha ojdå..vet inte vad som hände där? min mobil skickade ut typ 6-7 sms till bloggen av samma inlägg? blev helt paff när det stod att jag hade fått 6 sms (leveransrapporter) slösade massa pengar nu..har typ 2 kronor kvar=/
menmen, inget att göra åt nu, var ändå tvungen att ladda på ;P

nu är jag i alla fall hemma här, ska svara på era kommentarer sen blir det pluggning för min del..=/
ligger efter ganska mycket i matteboken..jag och S har för det mesta bara suttit och pratat skit och skrattat oss igenom mattelektionerna(A) så jag får skylla mig själv för att jag ligger så långt efter :P

Allt bra med er? =)

hejhej :D Sitter på idrotten nu..glömde ta med mig kläder så jag

hejhej :D Sitter på idrotten nu..glömde ta med mig kläder så jag tittar på och äter lekerol...medans dom andra kör innebandy(A) jag hann tyvärr inte att blogga imorse..vaknade senare än vad jag skulle så jag fick skynda mig och springa till bussen^^ (typiskt mig) efter idrotten nu så måste jag till stan med S och göra en fältuppgift som skulle vara inlämnad idag...ups! Aja, bloggar när jag kommer hem sen..puss och kram på er <3

Elvis in my heart

Filmen är slut nu, den var väl sisodär lite kul att det var två tjejer som blev kära i varandra men aja, klart se värd ; )
om ni bläddrar ner till inlägget D.E.B.S så ser ni ett sött klipp där...
nu måste jag ta mig någonting att dricka, släcka törsten lite efter alla salta nötterna(A)
sen ska jag borsta tänderna mina och krypa i säng :)

men innan jag stänger av datorn för kvällen så tänkte jag bjuda er på en underbart bra låt, av Elvis of course!
Elvis - Suspicious Minds




Godnatt med er mina änglar ♥
och sov så gott !

salta läppar..

haha filmen var inte så där jätte bra..fast jag ska se klart den(a) ligger här i sängen med laptopen i knät och munnen full av Pistagenötter ^^ så salta och goda!

image428


D.E.B.S

ikväll är det film som gäller igen (tar satc imorgon istället^^) såg förut att det gick en spännande tjejfilm på kanal 3 klockan 21.00..D.E.B.S heter den och handlar om följande:

Amerikansk action från 2004. Fyra sexiga skolflickor handplockas för att arbeta inom en exklusiv spionakademi. De har valts ut på grund av sina resultat på högskoleprovet och överlägsna förmåga att ljuga, bedra, stjäla och döda. Gruppen består av Max, Janet, Dominique och Amy. Utsmyckade i minikjolar med skotskrutigt tyg förbereder sig D.E.B.S för sitt hittills viktigaste uppdrag, att fånga in den dödsbringande baksluga Lucy Sky och nu tar plötsligt händelserna en helt annan vändning. I rollerna: Sara Foster, Jordana Brewster, Meagan Good. Regi: Angela Robinson.

spännande va? ;D



image427






SÖT ; )

Söt sommar outfit...

image425



Det här collaget la jag upp halv 4 idag och det har ännu inte blivit publicerat?
menmen, nu är det de i alla fall ; )

(haha, vaa? nu står det att det blev publicerat halv fyra? och jag publicerade det nu kavart i 7 ? cp bloggen anntecknar..)

pancakes

I looove pancakes :D mamma håller på att steka pannkakor till mig/oss nu! (fast jag har gjort smeten(A) hah de ni^^) magen kurrilikurrar som bara den..I can feel lukten..I`m so Excited! :D

image424

Godmorgon

Hoppas alla har sovit gott inatt ;D

jag har i alla fall sovit som en liten prinsessa(A) i min stora och varma säng...vaknade första gången klockan 9.50 och tänkte "bara några minuter till" tog ur öronpropparna från öronen (eftersom mamma och H snarkar så högt så taket lyfter så måste jag ha proppar) och lägger mig tillrätta igen...vaknar när mamma klampar in med Chanel i famnen klockan 11.30 :O haha, jajamen så kan de gå ibland^^

idag blir det plugg plugg och åter plugg som står på schemat..tänkte hinna med en promenad/jogg i skogen emellan läxläsningen också och så blir det till att fara hem till pappa idag =)

vi har främmat här just för tillfället H´s son C kom hem ifrån Norge för några dagar sen och han ska åka hem idag så han kom förbi här för att säga hej osv. plus att C mormor och faster med barn är här..fullt hus av tråkiga människor..jippie! pga. sitter jag här lite för att komma bort från folket..haha guud så ond jag är! ^^

image423

många av er höll med mig om att Orlando Bloom (legolas) är riktigt snygger!
haha,
jag tänkte väl att jag inte var ensamen om den saken ; )

Legolas my hero..(hahaha)

sådär ja, nu så var sagan om konungens återkomst, Rocky III och Rocky IV äntligen slut ^^
blev lite segt..hehe men jag piggnade till lite mer när Rocky och svensken (ni visste väl att han som spelade ryssa boxarnen i fjärde filmen var svensk?) boxades där på slutet..alltid lika spännande, kan se mig själv sitta där i stora fåtöljen och ta i med hela kroppen..haha snacka om att jag kan leva mig in i filmer jag ser (A)

nu vet jag inte vad som händer? om jag ska lägga mig i sängen och titta på några Sex and the city avsnitt eller sova? iof så är ju klockan ganska så mycket och imorgon måste jag plugga en hel del..så det blir nog det sist nämda..skönt det, känner att ögonen börjar att dra ihop sig :P

image421

juste när vi satt och tittade på den sista sagan om ringen filmen så tittade jag på "info" och där stod det att Sagan om konungens återkomst kom ut (håll i er) år 2003 !!? jag blev helt paff! visst för att filmerna har funnits ett tag men inte visste jag att den sista filmen kom ut för 5 år sedan..herregud, tänk bara på hur länge sen det var första filmen kom ut..jag måste ju ha varit 8-9 bast !? jag menar, det tar ju i alla fall minst 1 år för att göra/filma filmen och allt..herregud säger jag bara, åren går föör fort!

men det var inte det jag ville komma framtill (^^) utan det jag ville säga var att då när första filmen kom ut på bio var jag otroligt kär i Legolas (Orlando bloom) guud, jag kommer i håg den tiden..haha:D
hade bilder på honom överallt och så fort jag såg på filmen (åter igen för 100000 gången) så spolade jag fram tills han var med på bilden..haha iblan är man ju för rolig ;D

DÄRFÖR tänkte jag plåga er lite med några bilder..enjoy!

image419

image420

Hahaha, YES i was in love whit him ♥ ^^

image422

Okej,
nu har jag plågat färdigt er för idag :D
gillar ni inte bilderna så behöver ni inte titta på dom..bara bläddra neråt, ni andra Take a dame long look ;P

Godnatt mer er ♥
(obs, erkänn att han ser lite bra ut ;D)

Sagan om konungens återkomst...

Nu är det film som gäller för min och mammas del =)
både Sagan om konungens återkomst & Rocky III är ikväll så vi kommer att få bläddra en hel del;)
men nej, nu har SOKÅ börjat, måste kila så jag inte missar hela början...

image418

Vad händer hemma oss er? (:

mina älsklingar går sakta men säkert sönder mer och mer..

mina älskade svarta stövlar har börjat gå sönder..själva "klacken" går in i skon och gör att själva skoryggen "nuddar" marken så tyget/materialet skon är gjort av har börjar gå sönder/slittits hål på..=/
jätte tråkigt tycker jag eftersom dom kostade ca 500 kr så tycker man ju att det ska vara något bättre kvalite på skon? eller? plus att skorna tar sönder mina strumpor efter en hel dag i skolan(A) haha, när jag kommer hem och tar av mig skorna så tittar en eller anna liten tå fram;) haha

men bortsätt från sina brister så gillar jag dom enormt mycket!
de funkar nästintill till alla kläder jeans, klänning, kjol osv. :D

image417


nytt och fräscht

som ni ser så har jag gjort om designen lite..inte riktigt färdig har lite småjusteringar till bara..inget speciellt, enkelt och rent;) känner jag mig själv tillräkligt väl så kommer jag nog att byta om ett tag igen..haha(A)

en till "drog" in i "drogfamiljen"

okej, ordet "drog" kanske inte är så passande, droger låter på negativt (vilket det självklart är om man tänker på de droger som oftast dyker upp när man pratar om "droger") men drog för mig är någonting man inte kan få nog av..och det behöver inte betyda att just drog är "marijuana, hasch" och så vidare..utan vid det här fallet är min nya drog Läkerol..! ^^

image411

mina "ha begär" är just för tillfället läkerol (i alla dess smaker, men främst salvi) bloggen, & Sex and the city avsnitt :D haha

Vilka är dina?

Baby lycka..

som alla säkert vi det här laget redan vet så har äntligen Nicole Richie och hennes pojkvän Joel Madden blivit föräldrar!
yes, för i natt (svensk tid) föddes Harlow Winter Kate Madden på ett sjukhus i Los Angeles.

"-Den vackra, friska lilla flickan har lämnat sjukhuset tillsammans med sina lyckliga föräldrar", säger en källa till tidningen People.

mer om detta kan du läsa här (<---LÄNK)

image413

Ja men nu är det väl bara att säga Grattis och lycka till med den nya familjemedlemen :)
hoppas allt löser sig nu med ätstörningarna och allt..
måste säga att Nicole ser mycket lyckligare ut nu en vad hon gjorde för ett tag sen..

...You know there is two sides to every story...!

Kommer ni ihåg dom här två låtarna? Det skrevs ju en hel del om dessa två,. ett tag tyckte jag det var riktigt spännande och roligt att Eamon och Frankee skrev "hat" låtar till varandra..
men sen kom ju sanningen fram, att dom bara skrivit och gjort låtarna för att tjäna pengar..inget av det dom sjunger om var sant..bad! och dom var fortfarande ett par..=/

men aja, låtarna sitter fortfarande fastklistrade i hjärnan och så fort dessa spelas upp så kan man varje textrad..helt otroligt vad hjärnan lagrar...; )




Eamon
 


Frankee

feel the happiness

Godmorgon (:

känner att bloggen har varit så tråkig ett tag nu, långt jobbiga text inlägg osv. jag vet inte varför det har blivit så? och dött som på kyrkogården med alla kommentarer är det också=/  men ska försöka att bättre mig med inlläggen!

hoppas eran fredag var lyckad, min var det i alla fall:D
som ni vet så är jag hemma hos mamma i helgen (första gången på ca 5-6 månader) men det känns skönt faktiskt, hade det riktigt trevligt igår.

idag blir det stan med en vän (?) tror jag, måste fixa en fältuppgift vi fick i skolan osv. sen får vi se vad som inträffar denna lördag, jag ska i alla fall vara kvar här hos mammsen en natt till..

nu ska jag äta lite frukost :D

image409

WHAT? Beonce har färgat håret svart?
Nejnejnej, svart passade hon inte i..jag gillar henne mer som brunett!

vad tycker du? Hiss eller Diss

en liten update...

...så här stax efter 20.00 en fredagkväll ;)´

jag och mamma har precis fixat våra naglar, jag har nu klippt ner dom (eftersom dom bara går av hela tiden) och ska strax måla på lite "protection"..mina ögonfransar är nu mörkare också..eftersom jag inte sminkar mig så brukar mamma nångång ibland färga dom åt mig så dom inte ska vara så jätte ljusa :)

vi har ätit lite mat också, Fahitas (eller hur det stavas?) jätte gott!
det är samma som tacos fast om man byter ut köttfärsen mot kyckling i stället och sen en annan krydda (smakar nått liknande tacokryddan men denna är speciellt till för kycklingen) och så sallad och hela köret! MUMA :D


nu ska jag gå och umgås lite med mamma igen framför tv:n..
jag har btw. fått en massa nagellack och parfymer och skit från när vi rensade badrumsskåpet^^
 jätte trevligt, haha *jag får allt det gamla*
nej men produkterna var knappt använda och mamma skulle kasta dom? det kunde jag inte tillåta så jag tog hand om dom..haha

hoppas ni har en trevlig fredag! ♥

image407

Hillary Duff

image408

love the hair, älskar när man har såna där fina lockar : )
Give it to me..


Svaren på frågorna del 2

Sportar/tränar du? i så fall vad?

Nja, eller jo jag är nog ganska så aktiv fasten ingen (inte änns jag) riktigt har lagt märke till det..eller hur jag nu ska säga?
långa promenader tar jag minst en gång om dagen..i skogen eller på gatan, lite överallt så där;) cyklar gör jag väldigt mycket också, framför allt på sommaren då man är ute och tar vara på dagen (och SOLEN) så mycket man kan (brunbrännabrun) cyklar till skolan (sammalagt 1 mil om dagen) på vintern blir det oftast buss till skolan och promenad hem (5km) löpning/jogging höll jag på mycket mer förr..eller senast i sommras..visst jag har sprungit ett par gånger efter det med men inte lika mycket som då, man är inte ute lika mycket nu när det är snö och blask..tyvärr=/ sen simmade jag ett tag där med och tränade på gym..men inget av det är någonting för mig faktiskt, jag är hellre i skogen och springer en runda eller tar en lång promenad i rask takt än att sitta och svettas vid en maskin inomhus med fult av folk -nej tack! har gjort det en gång, aldrig mer (kanske när jag blir äldre..men inte nu) Idrott i skolan har vi också (får vi inte glömma^^) och så brukar jag göra en hel del övningar här hemma efter varje träningspass med hjälp av bla. min yogaboll :D



vad är din favoritfrukost/vad äter du till frukost?

jag älskar all frukost! frukosten för mig är den bästa måltiden på dagen :D

på morgonen blir det oftast olika frukostar varje dag..eller i varje fall under helgerna..i veckorna äter jag oftast en skål med Start & mjölk, eller Speciall K & mjölk är också riktigt gott:) men visst finns det dom dagarna då jag inte är sugen på nått utan plockar fram en torr gammal macka ur skåpet brer lite smör och ett glas mjölk till, som sagt jag varierar min frukost! på helgerna blir det oftast mackor och mjölk/juice, gärna rostade mackor (fullkorn) med marmelad och ost (mumma<3) thih, i loove breakfast!


Fast iof hotelfrukost slår ju allt! ^^



vardagligt smink?

jag använder inget smink, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra tänkte jag säga men man vet aldrig, kanske jag en dag börjar med det också? men just nu så känner jag att jag inte behöver att göra det, varför förstöra mitt ansikte när jag har en frisk och fräsch hy? här är det äkta vara! (haha)



vad pluggar du?

just nu så går jag första året på gymnasiet, Handel och Administrations programmet, hur kul som helst! jag trivs som fisken i vattnet ;)
bra klass, snälla lärare, linjen passar mig perfekt!



vad vill du jobba med efter gymnasiet?

efter gymnasiet har jag ingen anning om vad som händer eller vad jag vill göra/jobba med, men en sak är i alla fall säker och det är den att jag ska ut och resa -ensam eller med någon annan spelar ingen roll- men ut och upptäcka världen ska jag göra i alla fall innan mannen och barnen kommer in i mitt liv! sen har jag länge länge haft funderingar på att åka iväg som AU PAIR till USA nått/några år:D tycker det verkar hur kul som helst och USA är ju mitt mål här i livet så varför inte slå två flugor i en smäll? ^^

men som sagt, vi får se vad framtiden har att bjuda på!



har du någongång fått en lampa i huvudet?

hahaha, nej inte vad jag kan minnas i alla fall^^

(vem vet jag kanske svimma så jag inte kommer ihåg nått nu efteråt?)



vilken blomma tycker du är finast?

jag och blommor hör inte riktigt så bra ihop, eller växter överhuvudtaget..men vissa blommar kan vara riktigt fina till och med enligt mig^^
Orchideer tycker jag är riktigt fina och rosor såklart, sen tar nog min kunskap om blomm-namn slut där..när jag köper blommor går jag ju för det mesta efter färg och doft! ;) blommor som inte doftar är inga blommor för mig..


" vad använder du för produkter till ditt hååår kvinna? det är så sjukt fint! och visste du om att du är sjukt lik lindsay lohan? "


Denna kommentar har jag stött på många många gånger och för hundrade gången det är INTE jag på bilderna i headern (även fast jag hade önskat det^^) så tyvärr, vad lindsay lohan har för hårprodukter har jag ingen anning om, antagligen något väldigt dyrt & fint ! :D




Sådär ja, det var nog alla frågorna..hoppas ni fick svar på det ni undrade nu..annars är det bara att fråga på om det skulle vara nått =)

just nu sitter jag hemma hos mamma, har precis städat lite här på rummet och bäddad rent sängen min..ska väl förhoppningsvis snart börja med maten(A) är riktigt hungrig här..hehe

den nya rihanna ?

Denna tjej har verkligen förändrats tycker jag..från en lite blygare/försiktigare, sockersöta tjejen hon var i början till en mer tuff och hård tjej som hon verkar att vara idag..Håller ni med mig?
visst gör hon bra musik och hon är ju fort farande grymt snygg, men på nått vis så tyckte jag mer om henne innan "förändringen"...






image405

ja ni, tänk om man såg ut som henne...;D

(obs, svaren på frågorna kommer upp i nästa inlägg)

Hello beauty..


image403

Kirsten Dunst

image404




Heeey :D
Kom hem här nyss, blåser som jag vet inte vad ute men solen tittar fram så vem kan vara på dåligt humör då?^^
första gången på flera veckor som solen tittar fram..trodde den hade gått under eller nått; )

ska ta en promenad nu, sen blir det mat och senare kommer mamma så ska vi åka och handla till ikväll och sen hem dit och fixa och dona :)

ikväll blir det lugnt, ska umgås med mammsen min, laga mat och ha mysigt=) ♥

Vad ska ni hitta på denna fredag?

Godmorgon / "mamma & dotter helg :)

igår blev det inga direkt intressanta och roliga inlägg men jag hoppas ni överlever i alla fall^^
bättring på det från min sida!


Idag är det fredag och snart helg :D
som ska bli hur skönt som helst..i helgen ska jag faktiskt vara ute hos mamma (har inte varit där sen en vecka
innan skolan började i augusti..så ca 5månader sen jag soov där..jag har ju hälsat på och så plus att vi har träffats på stan, hos m&m osv. men det var alltså ett par månader sen som jag sov där..pga. lite olika anledningar som vi inte behöver gå in på nu) hoppas bara att hon/dom sköter sig och att det blir trevlig helg tillsammans :)

nu blir det skolan för mig..några timmar i alla fall, börjar 8.00 och slutar 10.15 eftersom många lärare är sjuka och därav inställda lektioner -den här veckan har varit det slappaste och skönaste veckan i skolan ever! haha
vi har nu i alla fall data hela morgonen, iof så brukar datan hålla på i ungefär 2 timmar med en 15 min rast..så ja, bara datalektion i dag alltså...

jahop, nu ska jag måla mina naglar en gång till med den röda färgen så jag får en mörkare och finare färg sen måste jag fixa mig inför skolan och dra mig mot busshållsplatsen ;)

ni får ha en bra dag!
så hörs vi när jag kommer hem sen igen..kraam ♥

(här skulle det vara en bild, men det funkar inte att ladda upp någon? aja, får fixa det när jag kommer hem sen, bye)

=)

nu ska jag koka lite tevatten, smaka det nya te:t jag köpte idag, skala ett par morötter och börja titta på Sex and the city säsong 4 :D

Vad gör ni en kväll dom denna? ;)

and off we go..

nu ska jag ut på promenad med pappa och hunden, shakea lite på asset mitt^^ (kan behövas så jag tappar några fler kg..haha) hoppas bara inte det regnar massa ute..har ingen lust att förvandlas till en drängtkatt(A)

nej, nu måste jag gå innan pappa tjatar hål på mitt huvud..
jag drack föresten det första te:t och jag kan säga er att det smakade lika ljuvligt som det doftade! :D

♥  ♥  ♥

Ljuvliga dofter..

kom hem från affären nyss, storhandlade till helgen också så, jag älskar verkligen att storhandla:D
fråga mig inte varför, för det kan jag tyvärr inte svara direkt på men att åka till affären och plocka på sig en massa gottigheter (ej godis, för mig blev det bla. morötter och te^^) så vagnen blir överfull och slippa betala ett öre för det^^ haha, det är livet det;)

jag vandrade i alla fall bort till te hörnan medans dom andra handlade såna där tråkiga saker som smör mjölk bröd osv. och tror ni jag hittade nått? haha, självklart!
om det fanns te, herrejesus (guds son^^) det fanns så himmla många olika te smaker/sorter/märken att jag höll på att stirra mig blind(A)

men
jag kom i alla fall hem med dessa två olika smakerna (obs, hittade sån där grejs till te:t också)


image401 image402

den första (vänstra) heter Lust & Fägring och märket heter Kobbs, jag kan säga er att doften är ljuvlig!!
det ska är ett svart te med smak av Passionsfrukt, Mango, Grädde och Karamell luktar som sagt Underbart gott!

det andra (högra) känner ni säkert igen Liptons te "Forest Fruit Tea" som innehåller en mängd olika smaker, hallon/jordgubb/körsbär osv. luktar också underbart gott!

så,
ja nu ska jag äta en kvällsmacka och dricka något av de nya te:en..har inte riktigt bestämmt mig för vilken smak ännu..^^

kram på länge ♥

Girls and their nailes..

sitter här med mina äckliga naglar som bara går sönder och sönder hela tiden..dom delar liksom på sig och rätt som det är så kan man dra bort ett lager av nageln? vet någon vad det kan bero på? är det kanske nått jag borde äta mer av? dricka? något jag kan göra för att mina naglar inte ska klyva sig?

jag vet att det oftast blir så här på vintern då det är kallt ute för på sommaren är det ingenting..hur fina och hela som helst..kanske mina naglar inte tål kyla? (haha, men hur låter inte det?^^)

vill att alla mina naglar ska växa nu och bli lika långa och starka som mina tummnaglar :)
så jag kan göra en fransk manikyr -tycker det är så himmla fint och fräscht!
men det ser inte så värst good looking ut när man har kortilikorta naglar..noway!
låånga och fina ska dom vara, like this..

image399

Vad använder du för nagellack? färg?

image397

Några som har fastnat för "the black trend" är i alla fall dessa tösser..

image398

jag själv.,
kan också tycka att det är riktigt fint med svarta naglar..har fastnat för svarta & röda naglar :) soo nice!
funderade ett tag på att köpa mitt ett lila (mörklila) nagellack..men jag kom aldrig riktigt så långt^^

eller man kanske borde prova på detta någon gång..eller vad säger ni?

image400

HAHAHA ! :D

Music daaarling..

snäll som jag är så hjäper jag en kompis med lite musik hämtning och överladdning till hennes mp3, fick med mig den hem idag för att hjälpa henne, hon prata nått om att hennes dator var sönder? =/
kuul, tänkte jag för då kunde jag få lite annan musik på datorn att lyssna på..men jag har knappst fastnat för någon av hennes låtar..haha snacka om att man kan ha olik musiksmak :D

Vad lyssnar du på för slags musik? :)

Home sweat home


Har ni haft en bra dag?

jag kom precis hem, tänkte laga mig lite nudlar med älskade kycklingsmak men först ville jag bara titta in här och updatera er om att jag är hemma nu^^ hah, snällt va? :P

tog bussen efter skolan till stan (fast jag åkte gratis, jag stoppade aldrig ner kortet i kortläsaren(A)) sen så gick jag hem..för det regnade inte så mycket när vi kom till stan men när jag väl hade gått en liten bit och bussarna hade åkt igen så kom regnet ! men jag var redan blöt så jag sket it och fortsatte att gå hemmåt..

men nu är jag hemma och ska värma mig lite med en skål nudlar och Sex and the city avsnitt :D
någon som är avundsjuk? ^^


run, running as fast as i can..

nu måste jag springa så jag hinner med bussen^^
slutar 12.25 idag så vi syns när jag kommer hem igen :)

pussåhej ♥

Dagens bild

image395

Sara Jessica Parker

i dont feel pretty, not at all...

ny design kommer så småning om..orkar inte just nu, får ont i huvudet bara av att tänka (mitt nacklås har nu gått över till huvudvärk också=/) men jag hoppas allt är bra med er i alla fall :)

tänkte krypa ner i sängen och titta vidare på Sex and the city nu innan jag släcker lampan..imorgon är det tidigmorgon som gäller, börjar klockan 8.00 =/ men jag går inte så länge, slutar 12.25 vilket är riktigt skönt! hoppas bara nacken är bättre tills då...

svaren på de övriga frågorna kommer upp imorgon också, så nu är det sista chansen för er som inte har hunnit ställa era frågor ännu ställ dom då gärna under frågestunds inlägget så jag har alla frågorna samlade på ett ställe ;)

sov gott med er, så höres vi imorgon igen :D
Godnatt ♥


image393

ny design?

funderar på om jag skulle göra om designen lite? eller vad tycker ni? :P


en liten kul grej..

image395

Gå in på http://www.creaturesinmyhead.com/

Klicka tre gånger på Random och se vilken figur som styr ditt huvud...

Haha, han var ju för söter! ;)
ser ni handen? "hejhej"


Dagens bild

image393

Bara för att hon är sjukt vacker

ännu en fråga

har funderat på en sak, är riskakor verkligen så nyttiga?
visst måste dom vara bättre att mumsa i sig än godis och fikabröd men inte kan dom väl vara jätte mycket nyttigare?

pappa och dom hade köpt hem ett paket riskakor med smaken "cremfrech och lök" eller nått i den stilen..sen finns det ju massa flera smaker, som tex. ost osv. men den naturella måste väl ändå vara lite nyttigare?

haha, aja, jätte onödigt inlägg det här men jag var tvungen att skriva av mig lite, få ut det ur huvudet så jag slipper gå runt och tänka på det hela tiden..:D

riskakor är i alla fall gott, förr tyckte jag inte om det så jätte mycket men ju fler man äter desto godare blir dom, dock så luktar dom riktigt vidrigt tycker jag, men det är ju en annan femma^^

image392

nu ska jag fortsätta att titta på sex and the city :)

Lussebulle vs. Apelsin

hejhej, kom precis hem från mormor & morfar riktigt trevligt hade vi=)
dom åt kakor och lussebullar medans jag satt där med min apelsin^^ haha, det kliade i mina fingrar ska ni veta;) men jag klarade att motstå trots frestelsen..för här sitter jag hemma igen med varken någon kaka eller lussebulle i magen min:P

hade tänkt springa en sväng i skogen, komma igång lite med löpningen igen..men det blir nog inte så eftersom min nacke fortfarande gör så himmla ont och mitt vänstra knä hugger till i bland så jag knappast kan stödja mig på det=/ så jag får ta det någon annan dag, jag har ju rört lite på mig idag i alla fall, kanske följer med papps och hund på kvällspromenaden sen om det inte regnar allt för mycket då...

image391

three sexy ladies...
btw. de inringade skorna har jag också nästan ialla fall, mina är lite lägre och i ett billigare märke skulle jag tro (A)

Svaren på era frågor del 1

Varför började du att blogga? finns det någon speciell anledning?

Varför jag började att blogga? för att jag tyckte det verkade roligt ;)
innan så läste jag en hel del bloggar, jag följde dom varje dag och såg hur deras bloggar bara växte och växte..tills slut tänkte jag "varför bloggar inte jag?" och på den vägen är det..känns jätte skönt ärligt talat att ha en egen blogg där jag bestämmer innehållet själv, där jag kan skriva mina egna åsikter/funderingar och "lätta på hjärtat", här är det jag som bestämmer om vad jag ska skriva och inte ska skriva om..sen blir jag ju självklart jätte glad över att jag har så pass många besökare/läsare som överhuvudtaget vill läsa det jag har att säga..

mitt mål med bloggen är inte att bli "störst och synas mest" utan bloggen har jag som min egna "dagbok" fast på internet där andra kan ta del av det jag skriver och lämna en kommentar. jag har bloggen för att kunna skriva av mig lite när jag mår sämre och är nere eller när jag är som gladast och lyckligast!



Varför bloggar du anonymt?

jag har valt att vara en anonym bloggerska för att slippa alla elaka kommetarer som "vad ful du är" eller "men gud, vad har du på dig?"..sen så vill jag inte heller att mina vänner ska få reda på att jag har en blogg överhuvudtaget..kan låte lustigt, men så är det..jag vill ha ett "eget" ställe där jag kan skriva om allt jag tycker och tänker utan att dagen efter få en massa frågor från vännerna om varför jag skrivit si och så? jag kännde att jag ville lära känna en massa andra människor på egen väg och det är jag verkligen tacksam över att jag har gjort, många av er där ute är föör söta!


Vad är det positiva med att blogga?

det positiva med att blogga för mig är att få kunna skriva av sig allt man håller inne..sen lär man känna så många andra bloggare där ute i världen så det inte är sant, jag älskar att blogga!

självklart är det en bra övning inom svenska ämnet också, då man både läser och skriver ;)



Vad är det negativa med att blogga?

alla elaka kommentarer, människor där ute som inte gör annat än att skirva och frågesätta allt man skriver..

nu har ju jag haft turen som inte har fått några så direkta elaka kommentarer (kanske det beror på att jag är anonym och inte lägger ut bilder?) men klart man har fått nån liten så där..

jag kan inte riktigt förstå mig på hur man änns kan komma på tanken att sitta och skriva elaka kommentarer till olika bloggare? har ni inget annan fritid?



Hur kom du på ditt bloggnamn?

haha, ja det var en bra fråga ;)
ärligt talat så kommer jag i håg kvällen då jag startade/bildade den här bloggen (var ju för inte så pass många månader sen) jag satt här framför datorn, hade fyllt i alla informationsrutom som namn, e-mail osv. tills jag kom till användarnamn (?) det stod helt still i huvudet på mig. men jag började väl att titta runt omkring mig, tänkte på alla möjliga namn tills jag fick syn på Thenotebook filmen stående i bokhyllan min..åh, ja på den vägen är det att jag heter thenoteboook, dock så tog jag med 3 o istället för 2 ;)



Har du några favoritbloggar? och varför?

som jag sa innan så börjde jag ju att läsa en massa bloggar innan jag själv började (jag har haft runt 3-4 bloggar innan den här som har misslyckats pga. att jag inte varit anonym och varit orolig för att vännera skulle hitta till min blogg osv.) och dom två bloggarna som jag läser varje dag är ju såklart Kenzas och Stinalee´s två härliga och goá tjejer =) sen har det kommit en massa nya bloggare som bla. har kommenterat här i min blogg som jag har fastnat för mer och mer..



Vad gör en blogg bra?

en bra blogg för mig är när det inte bara handlar om mode och kändisar utan jag vill gärna läsa om bloggarens vardagsliv också, tycker sånt kan vara roligt :)
sen är det ju självklart roligt med en massa bilder (hatar bloggar med enbart text och åter text!) inte bara "dagens outfit" då utan ja lite blandat så där. det är det jag kan känna ibland är lite tråkigt när jag är en anonym bloggerska att jag inte kan lägga ut vilka bilder jag vill..men jag hoppas ni vill fortsätta läsa bloggen min ändå, ni får helt enkelt använda fantasin lite^^



Hur många besökare/sidvisningar har du om dagen?

tänkter inte direkt gå in på några exakta tal/siffror här men det varierar från dag till dag kan jag säga er., ena dagen är det massor medans några dagar senare lite mindre..men jag är förvånad över att så pass många läser min blogg och vissa till och med följer den..sånt gör att humöret mitt går upp och viljan till att fortsätta blogga stiger! :D




så där ja, nu har ni några svar på vissa frågor, tänkte att jag delar upp de i olika omgångar annar kan det bli för mycket text och för långt att läsa..började med frågor som har med bloggen & bloggandet att göra som ni kanske ser/märker..svaren på dom andra frågorna kommer senare idag eller imorgon..

nu ska jag gå ner en sväng till mormor och morfar :)
mamma är också där så det ska bli trevligt att träffa henne lite, och lilla chanelabella hoppas jag också är med ♥

kraam så länge!

Hej mina vänner

är hemma från skolan nu igen, har precis ätit en jätte god tonfisksallad :)
gick hem idag igen, dock så hade jag bättre skor på mig så nu har jag inte lika ont i tårna^^ hehe

tänkte sätta mig ner nu och svara på era frågor, skulle kunna tänka mig att svaren kommer upp inom en timme?
juste imorse när jag höll på att fixa frillan så gjorde jag nått med nacken så den låste sig =/  har jätte ont i den nu!
men jag tog precis en värktablett så vi får hoppas på att smärtan släpper snart...annars vet jag inte vart jag ska ta vägen så ont gör det :S

aja, jag återkommer snart med svaren på frågorna (:

Godmorgon

Godmorgon, har ni sovit gott? :)

själv har jag sovit riktigt gott, inte vaknat nått inatt som jag vanligtvis brukar göra..så nu är jag allt utvilad :P
ska till skolan snart, har bara en lektion (matte) en timme sen slutar jag för dagen :D känns lite onödigt att gå dit faktiskt men duktig som jag är så går jag på den där j*kla lektionen och sen så får jag sluta ; )

när jag kommer hem sen tänkte jag sätta mig ner och svara på några av era frågor..så glöm inte att titta in för att läsa svaren ;D

måste dra mig, har en hel det kvar att göra nu på morgonkvisten..
ha en bra dag ♥

(ni kan fortfarande ställa frågor i inlägget innan, frågestunden slutar när jag kommer hem)

Frågestund...

Tänkte köra igång en liten frågestund :) för er som är intresserade
Fråga nu på allt ni undrar över..svara på det mesta..dock inte vart jag bor osv. eftersom jag är en anonym bloggare..

inte för privata frågor helt enkelt;)
frågorna och svaren kommer jag att sammanställa och redovisa i ett nytt och fräsch inlägg..

så kom igen nu FRÅGA PÅ ! ;D


image390



update: frågan Varför började du att blogga? har upprepats ett x antal gånger..så kom gärna på andra/fler frågor ; )

I will servive.../ satc maraton :D

hejhej :)

kom nyss hem från kusinerna, har varit där och fikat lite (OBS inget fikabröd för min del, jag har allt kunnat hålla mig, det är ju min "inte äta sött" månad^^) det bjöds på bland annat äggmackor och te=) riktigt mysigt var det, plus att jag nu har fått låna hem The complete series av Sex and the city :D med andra ord alla satc´s avsnitten, så nu kan ni ju gissa vad jag håller hus ett par veckor framöver....framför tv så klart! ;D *jätte smile*

image387  image388

(så ni inte tror att jag sitter här och ljuger^^) haha




jaha, jag har väl inte så jätte mycket mer att säga..förutom att mina tår lider! dom har riktigt ont må jag säga..framför allt kära lilltårna..(haha, jaaag vet jätte intressant för er att läsa men thats the true..;P) bara för att jag har gått hem både idag och igår i mina vinterstövlar som är lite smalare längre fram så har mina lilltår förvandlats till nakenhudadesmåtårmedvattenblåsorstorasombergochömtskinnruntomkring kan ni läsa det där? ^^

aja,
det är i alla fall jätte synd om dom men inget att göra åt saken..
juste mina händer är typ gröna också!? vad är det med mig och min kropp?
tror det är sockerbehovet som har börjat sätta igång, min kropp behöver godis/gosaker för att klara sig...haha eller nått :P

MEN
det ska den inte få! jag ska klara den här månaden punkt slut!

image389

NI ska bara veta hur mycket det vattnas i min mun när jag ser det här....(A)


smyckescollage

Bjuder på ett litet Tisdagscollage från cocoo.se
jag skulle verkligen inte tacka nej till dessa söta saker :)

image386 

ojdå, collaget kanske blev lite stort, men aja, nu ser ni i alla fall sakerna tydligt!  ; )

magprat och göteborgare

..vet inte vad det är med min magen men den har börjat att låta så himmla mycket på sista tiden..HAHA åh nej jag är inte hungrig TRO mig jag om någon äter^^

förövrigt (ett ord jag jämt använder nu för tiden ;P) så fick jag sms av älskade syster ♥
hon frågade hur det var här hemma och hur det var att vara tillbaka till skolan osv, svarade henne precis så just nu sitter jag och väntar på att hon ska svara :)

min syster har gått och blivit göteborgare!
för er som inte vet (hängt med bloggen min) så flyttade hon till göteborg i söndags, till pojkvännen sin som bor där..han är jätte snäll och dom är så söta tillsammans, kommer nog gå jätte bra =)

sen har jag kommit fram till att i tvåan sen (går första året på handel) då vi har så där mega massa praktik så ska jag åka ner till göteborg och praktisera där :D KUL VA!?
få komma iväg här ifrån lite, byta lite miljö, få nya erfarenheter och så bor jag ju så klart hemma hos dom i lägenheten :)
för i tvåan och trean sen kommer vi ha flera månaders praktik, så då vill jag verkligen hamna på ett roligt och trivsamt ställe, och de rykten jag har hört så är göteborgare riktigt goá ;)

image385

(bild: New york)

...britney famous..

Lite härlig musik, går dock inte att lägga ut videon här på bloggen (?) av någon lustig anledning, så jag får helt enkelt länka till den Piece of me (<--LÄNK) lite britney kan man aldrig få för lite av..haha
kan hålla med många där ute som har svårt för henne, men efter att ha lyssnat på hennes nya album Blackout ett x antal gånger så har låtarna fastnat i mitt huvud och jag börjar gilla dom..inte alla, men några låtar i alla fall (:

image382

en sak jag inte kan förstå mig på är hur hon lever sitt liv just nu?
visst alla skriverier och artiklar om henne i tidningar osv. är till 99% bara skitprat, små händelser som folk roar sig med att skriva om till jätte allvarliga och sjuka men bilderna måste väl ändå vara sanna? okej, fel av mig igen..det finns folk som är riktigt duktiga på att göra om dom så de ska passa bättre till den påhittade texten MEN hennes liv kan inte vara i toppform just nu..med tanken på att helt plötsligt få för sig att raka av sig håret ?

förr gillade jag den här tjejen..sen hade jag en period då jag bara tyckte hon var föör mycket ( ! ) men nu börjar hon sakta ändra min uppfattning om henne igen...and i like that, go girl ♥

image383

image384

HAHA, några snygga "britney moves" i videon..

The school is over..

..and I´m back agin :)

gick hem från skolan idag, själv eftersom mina vänner sviker mig så fort det har med motion att göra =/ lite tråkigt, hade varit mycket trevligare att haft någon att prata med..men skit samma, är ju hemma nu...hos er;D hehe

sitter just för tillfället och snackar med nån snubbe på msn som varken jag eller han har lagt till?
han känner inte igen mig och jag har aldrig sett honom? :O
haha, riktigt läskigt, fast ändå skoj^^

jag loggade in som vanligt på msn och rätt som det är så skriver han och frågar vem jag är?  jag svara tillbaka och frågar vem fasen han är? hah, osv..ja ni förstår:P

image381

förövrigt så såg jag ungeför ut så här idag när jag vandrade hem från skolan i regnet bortsätt från kaffemuggen..riktigt sliten med andra ord:P

Helllu ;D

my grandfather (morfar) is my hero! :D
han kommer och hämtar upp mig fem i 9 och skjutsar mig till skolan, han är ju för söt lilla moffa<3

förövrigt så har jag fått ner håret nu. det ser inte längre ut som ett fågelbo utan är nu snarare lite plattare^^
nya sjalen/scarfen (vad är det för skillnad?) ska användas idag också, funfun! :)

förövrigt, kommer ni ihåg den här bruttan?

image379

image380

min kropp strejkar..

Godmorgon.

idag är jag inte alls lika pigg och alert..somnade ju inte förns klockan halv ett inatt (sen för att vara mig en vardag) och vaknade halv sju så sammanlagt 6 timmar sömn, vilket är fööör kort skönhetssömn för mig =/ minst 8 timmar måste jag få sova så blir jag/kroppen nöjd..tur att skoldagen inte är så jätte lång!

ute är det jätte dimmigt och "snöregn" i luften så man blir blöt så fort man bara sticker ut näsan genom ytterdörren..inget kul, men ska ringa morfar runt 8 och se om han kan vara snäll och skjutsa mig till skolan eftersom bussarna går så konstiga och helt fel tider! antingen så får jag ta en buss som går tidigare men då så får jag sitta och vänta i skolan i en timme ungefär och om jag tar en buss lite senare så kommer jag försent typ fem minuter och då blir våran mattelärare skit sur/arg så det vill jag inte riskera...*hoppas på morfars bil*

nej, nu ska jag äta upp frukosten här sen börja fixa håret..vilket kommer att ta låång tid idag eftersom jag duschade igår och la mig med lite fuktigt hår..just nu är det stort och lockigt/vågigt som ett fågelbo..riktigt hemskt!
thank god för plattången! haha^^

ni får ha en bra dag kära läsare!
puss och kram ♥

Trodde ni att jag sov..?

HA då trodde ni fel, felfelfel ;)
för här sitter jag fortfarande med riskaka i handen och läser alla möjliga bloggar :) mycket trevligt må jag säga!

egentligen så borde jag ligga i sängen nu och sussa så gott men har fastnat på en blogg som jag bara mååste läsa mer av..haha *tragiskt men sant* kommer snart spricka av alla riskakorna jag har ätit (A)
(riskakor får jag äta denna månad, riskakor för mig är inget godis/snacks utan mer ett mellanmål, inget onyttigt alls)

dock så börjar jag få lite ont i rygg/nacke/huvud..tror det kan ha något med att jag sitter i helt fel ställning..men skit samma, ska inte sitta uppe så jätte länge till, måste ju orka upp imorgon :)

Vad gör ni kära läsare på då?
Har ni nått smarrigt att dela med er av? =)

*skrivskrivskriv*

Två kommentarer till nu då sen har jag hela 3000st :D
vilket är många för mig som bara har haft den här bloggen i typ 3 månader !? ^^
"jag känner mig liksom fortfarande som en nybörjare" 

SO, WHO´S THE LUCKY WINNER ? :D

Kvällsmusic

Lite musik så här en måndagskväll är väl aldrig fel, eller vad säger ni? ;)
eftersom Evanescence är en stor favorit hos mig så bjuder jag på två låtar från dom..

♥♥♥
 

Evanescence - Going Under
en underbar låt, kopplar man bara av och följer med i låten samtidigt som man ser henne sjunga så känner man en sån jädrans kraft så de inte är sant! My favorite song ♥




Evanescence - Hello
en till underbar låt, dock något lugnare :)

image378

Amy lee har en sån underbart fantastisk röst, att det inte är sant!
me like her a lot ; )

candyshop

..som ni vet så är det ju första dagen på "inte äta godismånaden" idag (läs tidigare inlägg om ni inte förstår vad jag menar, har nämt det ett x antal gånger) och jag är redan godissugen, haha lyckat! ^^

it´s not over, not over, not over get...

jag vet att jag har varit jätte dålig på att updatera bloggen idag och inga roliga inlägg har det varit här heller..men jag får skylla på att skolan har börjat igen och tagit all min energi..(boxningen på idrotten was too mutch for me^^)
har inte dirket nått special to write about nu heller...har suttit och lekt lite i photoshop, ska snart slita mig och läsa eller titta på tv eller nått?

imorgon är det skola, har sovmorgon again:D
plus
att jag slutar tidigt också så då blir det nog massa mer bloggning här :)

imorgon ska jag åka ner en sväng till kussarna också och bland annat låna hem Sex and the city boxarna, de säsongerna jag har kvar...funfun!

nej nu ska jag sluta skriva innan jag tröttar ut er riktigt ordentlig!
ha det bäst ♥

image377

( yes, made by me "the noteboook" )

sitter och småleker...


image374

Sitter och leker lite i photoshop om ni undrar vad jag gör^^
inget märkvärdigt alls, utan sitter mest och har lite små kul så där ;)
och ur högtalarna kommer Britney´s nya låt "Piece of me" riktigt bra! =)

oh my....

min hund råkade bita/nafsa mig rätt på nagelbandet! vet nu hur ont det för just nu?
och han är inte dirket liten och "svag i munnen" heller, han är ju en full vuxen schäfer...stackars mitt finger! =/


Beställning leverans (:


idag kom min efterlängtade beställning från nuknuk.se :)
beställde den veckan innan nyår..hade hoppats på att ha fått den till nyår så jag kunde använt den men icke sa nicke den kom idag..

jag beställde i alla fall en jätte fin sjal!
den är mycket finare i verkligheten än vad den är på bilderna..men det är så svårt att "få till rätt färg/ljus" med mobilkameran (har ju ingen kamera eftersom jag tog sönder den så jag få använda mobilen vid nödfall^^)

älskar färgerna brunt och gult! och kombinationen av dessa färger är underbart snyggt!
sen så är det ju dom färgerna jag passar bäst i också (hohoho) (A)

image370

så här ser den ut på hemsidan..och på ett ungfär i verkligheten så ser den ut så här:

image371 image372

ursäkta mitt hår, inte så jätte rakt längre..får skylla på det fuktiga vädret ute^^

I got the ticket! :D

haha, jaaa jag fick praktik plats!! :D

var jätte nervös när jag gick till stan från idrotten (se inlägget nedan) för jag verkligen avskyr att gå fram och fråga "får jag praktiskera här?" *blablabla* tror personalen jag frågar ska vara jätte dumma och bita mig eller nått i den stilen..men det gick ju bra, till slut^^

för på hemtex (där jag frågade först) hade dom redan en praktikan, och sen kännde jag att jag var på hugget så jag gick runt och fråga några fler affärer ;)
bland annat din sko, men dom tog tydligen inte emot? :O

men det ska bli kul med lite praktik! det är bara en vecka nu..men den i tvåan så kommer vi ha MASSA praktik eftersom jag går en "praktisk linje" så innebär det en hel del praktik..vilket jag tycker är riktigt skoj ;D
komma ut på arbetsplatsen lite och känna på hur det känns att arbeta i verkliga livet ^^

Juste, glömde totalt bort att säga vart jag ska vara (A)
men jag ska i alla fall vara på lindex =) en ganska så bra kedja eftersom dom finns nästintill överallt och är riktigt populärt! ;D jipppie!

men nej, nu måste jag hoppa in i duschen, körde boxning på idrotten idag plus att jag har gått hem så jag är lite ofräsch känner jag ;P

kommer snart igen ♥

image369

Hejhej, har slutat nu..är på väg in till stan just för tillfäl

20080107.jpg
Hejhej, har slutat nu..är på väg in till stan just för tillfället, jag gååår och det är blasksnö plus att det regnar och mina skor har läkt in...=/ INTE MIN DAG om man säger så..ska höra om praktikplats nu och jag är ganska nervös! Haha berättar mer om det sen för nu fryser jag om handen;) puss och kram

Uppe med tuppen...

..känns det som i alla fall^^ haha
idag är det första skoldagen igen efter 2 veckors jullov..blandade känslor..; )
vanligtvis så hade jag redan varit i skolan så här dags, men idag har jag som tur är sovmorgon så jag börjar inte förns 9.40 :D dock så går bussen klockan 9 så jag måste hinna med den..=/

har ingen anning om det är vanliga lektioner som rullar igång idag? men jag tror nästan att det lutar åt det håller...tragiskt men sant men det ska bli kul att träffa alla igen :)

idag börjar ju mitt nya liv också :D
haha, det här ska nog gå bra ska ni se...har man bara rätt inställning få funkar allt! ^^

hehe, ne nu måste jag göra mig i ordning här..bussen går om mindre än en timme och jag har bara ätit frukost :S
svarar på alla era kommentarer när jag kommer hem sen för nu hinner jag tyvärr inte..

Ha en bra dag kära ni!
puss och kram ♥

(obs.
ni som fortfarande är lediga idag passa på att lata er RIKTIGT mycket nu! haha)


snaark..!

nu ska jag sova hörre ni.. :)
för imorgon är det skola igen, för mig och för några fler till..lyckos er som börjar senare ^^

Godnatt med er ♥

Mitt nya liv..

yes, sista dagen på mitt gamla liv idag..imorgon börjar mitt nya liv!
har frossat som bara den idag(A) haha okej, kanske inte så mycket frosserier men jag har i alla fall njutigt av de bakelser/godis jag ätit under bilresan idag...för imorgon är det slut på sånt!

med start imorgon och en månad framöver (om inte längre?) får jag inte äta något sött/godis/snacks/läsk överhuvudtaget (bortsätt från den 27 januari då det är min födelsedag för då måste det juh ändå vara tillåtet^^ jag fyller ju liksom då hallllå! :P) hur jag nu kommer att klara det här? haha, jag som är så kär i godis och allt det där..klarar mig ju för fasen inte utan godis på en vecka..hur ska jag nu klara mig en hel månad? haha, men det ska gå, det måste gå! jag ska ge järnet; )

träningen börjar på allvar imorgon också..långa raska promenader och löpning i skogen är det som står på schemat, sen har vi ju resa fram och tillbaka från skolan ( 1mil ) och idrottspass under skoltid...snacka om att jag ska ge järnet till beachen 2008 ! hahaha

image366 

sablans, jag hör ju bara hur dom ropar på mig!  "ät mig ät mig ät mig"

Hemma igen :D /give it to me baby...

Heeey, ÄNTLIGEN så är jag hemma igen :D

bilresan har varit låång fast ändå ganska så trevligt så tiden har gått fort i alla fall (hur nu det kan gå ihop sig?) ^^
känner att nacken min är lite sne men det går nog över snart, hatar att sitta i en bil i flera timmar...man sitter inte skönt om jag säger så ;)

vädret har varit sisodär..imorse när vi åkte så var det ju massa snö & solen tittade fram lite granna här men så fort vi kom utanför stan så var det snöblask och man såg typ ingenting när vi körde om lastbilar osv. riktigt läskigt!
sen när vi började att närma oss Gbg så kom regnet och verkligen öste ner, var även lite snö/hagel blandat regn...haha så idag har vi varit med om alla väderslagen ; ) bara åskan som saknades inprincip, för dimmit som fasen var det på vägen hem plus att det var mörk (se inlägg innan) men vi kom hem säkert i alla fall, nu blir det inget mer bilåkande idag inte :P

Tack snälla för alla era kommentarer också =D
ni är ju för gulliga! ♥
jag trodde verkligen inte att jag skulle vara kvar på aktiva listan eftersom uppdateringen inte har varit så god men det var jag, och jag blir så glad när jag loggar in här och ser att ni har skrivit en massa söta kommentarer till mig också :) hjärta på er!

nu blir det för min del att packa upp lite här (mycket papper, tidningar och skräp efter resans gång) sen lovar jag att svara på era kommentarer och göra mig en kvällsmacka ; )

puss och kram

image364 image365

måste
bara visa er min systers kompis tatuering som jag vill ha! :D
tycker den är så himmla snygg! funderar skarpt på att göra en senare sen..när jag blir 18 (om 1 år ungefär) eller tidigare kanske(A) vad tycker ni om den ?

Jag vill vara hemma nu, börjar få sittsår i rumpan;) haha, skoja

20080106.jpg
Jag vill vara hemma nu, börjar få sittsår i rumpan;) haha, skoja bara.. Det är i alla fall jätte mörkt ute..rena rama natta och klockan är bara 5 ? Vi ska snart stanna och ta en bensträckare i alla fall..snaart hemma..:)

är här nu, ska åka och äta lite mat snart sen blir det åter

20080106.jpg
är här nu, ska åka och äta lite mat snart sen blir det åter bilresa hem igen... Hur är det med er?

Är det lördag så är det TÄNKTE jag säga^^ Men det är ju

20080106.jpg
Är det lördag så är det TÄNKTE jag säga^^ Men det är ju sista dagen idag, bäst att passa på för sen blir det en månads uppehåll (om inte längre) ; )

Hejhej:) sitter här i bilen nu, vi har precis passerat jönköping s

20080106.jpg
Hejhej:) sitter här i bilen nu, vi har precis passerat jönköping så vi är halvvägs till göteborg nu..bara 13 mil kvar;) ska snart ta en bensträckare och köpa lite färdkost.. Hur har ni det nu då? Lämnar ni massa kommentarer nu då?

Mot göteborg...

...yes för nu drar vi...! ;D
medans jag är borta så får ni skriva en MASSA kommentarer nu så jag har nått att läsa när jag kommer hem igen=) har ju med mig mobilen så det kommer nog bli några mobilinlägg idag ska ni se;)

nej nu måste jag stänga av datorn, för dom tjatar så pass här nu:P haha
"jag och mitt bloggande"

om ni inte vet VAD ni ska skriva i era kommentarer så kan ni ju alltid få lite hjälp på traven;)

1. Vad tycker ni jag ska blogga om? Vad tycker ni om att läsa på en blogg?
2. Vad ska ni hitta på idag? =)

Hej mitt vinterland

Godmorgon (:
Har ni sovit gott? förhoppningsvis ligger ni kvar i era varma och gosiga sänger vid det här laget :)

härligt att vakna upp på morgonen och titta ut där det under natten har snöat så pass mycket att man varken ser brevlådan eller bilen..när man själv sitter inomhus och äter frukost i form av ostmacka och varmt te/oboye :) och veta att man inte behöver gå ut på hela dagen om man så inte vill ut och åka pulka och trängas bland dom andra barnen?

MEN det är inte kul att vakna upp på morgonen och titta ut där det har snöat så mycket under natten att marken har täckts av ca 15-20 cm snö och man vet att man ska snart ut i detta oväder (det snöar och blåser fortfarande) bila ner till Göteborg för att hjälpa till att flytta och sen åka hem igen...(ca 50 mil) för ute är det snorhalt och många bilolyckor har hänt på senare dagar här nu och det känns som om att vi inte vill nått annat än att vara med om en med fullpackad bil..jag känner mig faktiskt lite smått nervös över att ge mig ut på stora/som små vägar idag..även fast vi kanske kör "säkert" kan det finnas dom som vi möter som inte gör det...

nej, men det går nog bra får vi hoppas..
kul bara att få spendera den sista dagen på lovet i en bil fram och tillbaka till Gbg..haha, tragiskt men ack så sant!

image359

Godnatt / Sune & julbaket

nu är klockan långt över tolvslaget och jag måste faktiskt tyvärr krypa i kojs, eftersom vi ska upp tidigt imorgonbitti och köra hela vägen ner till Gbg och så hem igen (efter att ha burit in en massa grejs och ätit^^) kommer bli en lååång dag känner jag..med mycket bilåkande=/ men det kommer nog gå bra.

jag har ju min mobil och pengar på den fortfarande (hoppas jag(A)) så jag kommer allt att mobilblogga imorgon så jag kan hålla er lite uppdaterade under resans gång...vad säger ni om det? =)

rocky II är inte slut ännu..men jag orkar inte sitta uppe längre, mina ögon håller på att fälla ihop mer och mer nu känner jag..hehe ;)

men jag hoppas att eran lördagskväll har varit matchooo trevlig!
vi höres igen imorgonbitti, bloggar innan vi åker hem ifrån (:

Godnatt med er mina vänner små ♥




HAHAHAHA, var bara tvungen att lägga upp den här videon till er nattmänniskor som kommer in hit på bloggen och inte har så mycket annat för er ; )
Jag älskar "sune familjen" dom är för roliga!
här har ni en video från "sunes jul" (ni vet julkalendern som gick typ -98 eller när det var?) JULBAKET är det i alla fall, haha

jag säger som jag sa förut Jag älskar "sune familjen" =D

*Tjao Bella*

 Vad har ni för er därute egentligen?

själv så kom man hem nyss, följde med pappa på sista kvällspromenaden med hund för en liten stund sen, sitter nu i morgonrocken efter en lång och härlig dusch  (laddar inför bilresan imorgon^^) och käkar popcorn för fulla gubbar :)

ikväll blir det Rocky filmerna med familjen :)
både ettan och tvåan går ju på tv ikväll, börjar nu hör jag..ska bli mysigt, sista kvällen med syster hemma ♥

övriga i familjen och mormor & mofar var ju här förut på eftermiddagen och tog en fika=)
eftersom det är systers födelsedag idag så har vi fikar och haft jätte mysigt, i våran släckt har vi aldrig tråkigt eller några sura miner om man säger så, som det ska vara =D

nej, nu ska jag se Rocky....kan ju inte missa hela början^^
see ya all later babes ♥

image357

image358

Älskar Rocky filmerna <3
så tuffa, så hårda, så underbara


Syster flyttar till götet..

imorgon flyttar min älskade syster...<3
kommer sakna henne nått oehört mycket här hemma, trodde inte riktigt att denna dagen skulle komma..okej, jag visst väl att alla kommer flytta ifrån varandra nån dag, men så här långt på en gång? kunde hon inte i alla fall ha flyttat till lägenhet här i stan att börja med? så vi kunde vänja oss lite..? haha, nu flyttar hon hem till pojkvännen i göteborg och jag kommer (åter igen) sakna henne enormt! ♥

så imorgon blir det för min och pappas del att bila ner till göteborg (ca 25 mil) och tillbaka hem igen..ajaja min rumpa säger jag bara! haha, sitta i bil nästintill hela dagen..;P
men det kommer nog bli trevligt, hjälpa till att flytta lite..inte varje dag man åker till göteborg bara över en dag ;D

så ni som nu bor i göteborg kommer inte att slippa mig i sommar^^
haha, kommer nog ta tåget till systeryster många gånger, både helger och lov! komma till en annan miljö skadar ju inte ;) vill ni ta en fika? lämna en kommentar(A) haha

image356

Liseberg är ju ett måste när man är i Göteborg också!
dock så kommer det inte bli något imorgon (är det änns öppet så här års?) men det kommer nog bli en hel del isommar<3

Ni var mig allt hurtiga !

ojojoj, vilka vältränade läsare jag har! :D haha, allt från ridning till fotboll, gym till dans..riktigt kul att läsa! =)

själv tränar jag inte alls mycket, tar oftast långa promenader så fort jag har tid och vädret till låter..sen ibland så blir det löpning, gym har jag en gång i tiden gått på (men sluta pga. att det var så långt dit^^ haha) sen har jag ju idrott i skolan 1-2 gånger i veckan, cyklar till och från skolan (på vintern nu blir det buss till skolan och promenad hem) det blir ca 1 mil fram och tillbaka...sen simmade jag där ett tag också, tills jag kom fram till att det var så jäkla låångtråkigt! simmade bara fram och tillbaka i den där bassängen med pensionärer..dålig musik och efter nån timme förvandlades man till ett russin...haha okej, skumt nu låter det som om att jag tränar massor juh! men det känns inte alls som så...men nu när jag bläddrar i träningsboken så ser jag ju att jag är ganska så aktiv ;)

men nu jävlar ska magen bort!! haha

men nu på lovet har jag verkligen legat på slösidan^^
men det är väl det lov är till för? Låånga sovmornar och slötid framför tv/film hela dagarna eller?
jag kanske har helt fel?

Fråga: se längre ner...HUR aktiv är du?

jag måste verkligen komma igång med träningen nu igen känner jag...usch fy va dålig jag har blivit på den fronten! men så fort jag tittar ut så känner jag hur kallt det är och jag föreställer mig själv i skogens alla backar i motvind...dessa tankar hjälper mig ju inte direkt på humör för att hoppa i träningskläderna och börja svettas...

men på måndag börjar mitt nya liv!
det är då sötsaksförbudet börjar och träningen ska tas på största allvar..
en hel månad ska jag klara mig utan godis/snacks/dricka/fikabröd yes, you name it! hur nu detta kommer att gå kommer ni få läsa längre fram i bloggen, of course kommer jag att skriva om det eftersom jag vissa dagar kommer vara så himmla sjukt godissugen! haha, men jag måste klarat! visa vad jag går för! (obs, ändast en rolig grej^^)

image355

tänk om träningen ändå vore en vardag som förr herr Beckham ? då vore jag smal nu..haha(A)

Tränar du?
I så fall, VAD och HUR ofta ? =)


överaskning?

syster gjorde mig ännu gladare just :D
hon kom in med fjärde säsongen av SEX AND THE CITY ! *happyhappyhappy*

nu har jag massa avsnitt framöver att titta på, har typ halva säsong 3 kvar och nu hela säsong 4 =D
men så kom jag på det att hon flyttar ju till Göteborg imorgon=/ hur gör jag då för att lämna tillbaka dom? (för det är hennes kompis boxar) men så fick jag hennes nummer så jag kan ringa henne och bestämma när hon kan komma och hämta dom och jag kan låna resten:D haha, i´m so freaky happy..

image354

jag vet att det har varit en hel del sex and the city prat/skriveri här på bloggen nu men jag har kommit in i en period där sex and the city har blivit min drog/min vardag/min befrielse...haha
 i love it! ♥

Godmorgon

Idag är det ingen ovanlig dag utan idag är det en vanlig dag...klockan ringde as usuall klockan halv 10 & jag vaknar två timmar senare alltså halv 12, typiskt mig! ; )

hade planerat att ta en joggingrunda iskogen nu på morgonen sen komma hem och ta en lång och varm dusch, sen börja fixa mig lite sakta samtidigt som sex and the city spelas på tv och bloggen uppdateras...men icke sa nicke, sitter nu fortfarande här i myskläderna och har precis ätit frukost framför datorn (som vanligt) men det är skönt det med för ute blåser det storm!

Idag fyller kära syster 21 år :D grattis till henne<3
allt folk kommer hit vid 14.00 och då blir det fika, syster håller på att baka just nu men jag hör att det inte går så bra i köket..hahha, *hon är en häjdare på att baka* NOT ;D
nervars, nu ska vi inte vara elaka, det är ju trotts allt hennes födelsedag, allt blir gott dock kanske inte så fint? ;P
men man ska ju bara äta det..inte titta på bakelsen...

Vad har ni för er denna lördag? :)

bedtime babies..men FÖRST lite music ; )

naglarna mina är fixade och glänser så fint nu, håller fortfarande på att titta på sex and the city (ifall ni skulle undra) men jag tänkte snart stänga av och sova (: klickade snabbt in på youtube för att lyssna på två låtar som ploppade upp i huvudet förut när jag var på toa (intressant, i know) och tänkte dela med mig av dom, bara för att jag är så snäll :D




Tegan and sara - Where Does the Good Go
(greys anatomy video, hittade ingen annan)





Tegan and sara - and darling

Hittade ingen bra video till nån utav låtarna men skit samma, det är ju låtarna ni ska lyssna på ; )
nu
säger jag godnatt för mig i alla fall, hoppas ni glada människor där ute fortsätter att läsa min blogg i fortsättningen, blir så himmla glad när jag möter nya ansiken :D

ha det bäst och sov så gott<3
vi höres imorgon igen !

sommaren är efterlängtad kan jag lova...

ligger och tittar i nya josefssons katalogen som jag fick igår, och jag kan säga er att min längtan till sommaren är för jäklig ! har hittat massa snyggt som jag vill ha ; )


image352

Vilket TE är det som gäller ?

Varför är alla så duktiga på att dricka TE ?
så fort man går förbi ett café eller liknande så sitter det jämt folk och dricker te/kaffe ur rykande koppar..
tycker det ser så mysigt och vuxet ut men kaffe är någonting jag bara inte klarar av och te kan vara gott ibland!

jag har faktiskt viljat börja dricka mer te, lära mig att dricka det bättre, men jag vet inte vad för te jag ska köpa?
många säger att grönt te är bra?

har sett att många även dricker te till frukost, lunch, middag osv?
min kropp skulle nog behöva några koppar...

så min fråga till er nu är följande:

1. Dricker ni te, i såfall varför?
2. Vad dricker ni för slags te, vad är det bra för?
3. Har ni någonting i te:t? (mjölk, socker, grädde, honung?)

image351



update: det verkar som om att de allra flesta gricker grönt te i olika smaker? :)
kanske något jag skulle prova på? rött och vitt skulle vara nyttigast säger ni..*jag vill till affären och köpa på mig massor av te nu och prova mig fram tills jag hittar den som passar mig till smaken bäst* haha

jag är den bästaste lillasystern man kan tänka sig..

har varit på stan näst intill hela dagen med mormor & morfar på jakt efter en present till systeryster min som fyller imorgon..jag kan säga er att vi sprang runt där som tre ivriga små illrar och visst inte alls vad vi skulle hitta på?

till slut kom jag på den smarta idéen att köpa ett köksförkläde samt två tillhörande grytlappar.. så fort hoppade vi in i den varma bilen igen och körde mot hemtex (där jag förövrigt ska höra om praktikplats nästa vecka, tror ni inte det kan vara kul?)

så nu har jag äntligen presenten avklarad..jag hade allt en klump imagen imorse över att jag inte hade köpt nått,..hon är ju trotts allt min syster <3

plus
att hon flyttar ju på söndag också..så presenten kommer nog användas flitigt i nya lägenheten ; )

image350


Britney goes wild -again!

Jag säger bara stackars barnen !
Vad är det egentligen brittan håller på med? vad är det som försegår inne i ditt huvud?
förlåt men jag förstår mig inte på henne anymore =/

mer kan du läsa här

image349

Sexy mama...!

Är det bara jag eller finns det någon mer där ute som tycker att Angelina Jolie är för jäkla snygg i Tomb raider filmerna? hon är ju bara för sexy...(haha allt kan låta så himmla fel, tro nu inte att jag tänder på tjejer, men vem tycker inte att angelina är snyggtuff som Laura croft? ^^)

image345

image346 image347

HOME SWEAT HOME ALI.....

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey ;D

nu är jag HEMMA igen ! :D
och det känns riktigt skönt må jag säga..har bara varit borta en natt men saknat hem till min kudde så in i bomben! haha ; )

gårdagen/morgonen idag har varit mycket trevligt=)
vi har inte gjort så mycket mer än tittat på tv-film/pratat skit och svullat som bara den...känner nu att min mage är större än vad den var innan jag åkte dit;) haha måste hård banta! ^^

nej,
men ärligt talat så har jag bestämmt mig för att inte äta en massa sötsaker nu på ett tag och se hur länge jag kan klara mig utan att frestas sönder...hah, känner jag mig själv tillräckligt bra så funkar det knappast en dag..men jag ska ge järnet! det funkar inte det här längre...ser hemsk ut och jag känner hur självförtroendet bara sjunker mer och mer när vännerna och alla runt om kring mig blir smalare och smalare medan jag bara äter och äter..snart kommer jag väl att börja rulla också!?

nej, skärpning!
skriver mer om detta ämne vid nästa inlägg...

för nu ska jag ner till mormor och morfar=)
måste åka in till stan och köpa nått till systeryster min..hon fyller ju trotts allt år imorgon ;P

Har ni haft det bra annars? =)

JUSTE! ni kommer väl ihåg att jag har tjatat om hur sent jag vaknat dom här senaste dagarna?
klockan 12 hit och klockan 13 dit...inte bra, kännts som om att jag har sovit bort halva dagarna!
men idag -håll i er- så vaknade jag klockan 9.00 ! Woohoo för att vara mig! (A) haha
för många är det säkert en vardag men icke för mig..jag är stolt! ; )

Godmorgon :) hoppas ni sovit gott allesammens, själv åt man nybakade%2

78913081.jpg
Godmorgon :) hoppas ni sovit gott allesammens, själv åt man nybakade scones nyss..bakade av mig själv^^ ska snart hem här så jag bloggar då får vi se;) puss så länge<3

sitter och myser framför tv:n och äter massa gottigheter just nu...%

20080103.jpg
sitter och myser framför tv:n och äter massa gottigheter just nu... Sorry för att jag inte har mobilbloggat så mycket som jag sa att jag skulle göra men det är fruktansvärt dålig täckning här ute så jag har helt enkelt inte kunnat=/ men jag hoppas allt är bra med er.. Och lämna gärna MASSOR av kommentarer nu så jag har nått att läsa imorgon när jag kommer hem;D Nu ska vi göra milkshake så byebye <3

hey motherfuckers ;) söt kisse va?

20080103.jpg
hey motherfuckers ;) söt kisse va?

Är på väg ut till L nu.. Har suttit och fikat hos mormor och m

20080103.jpg
Är på väg ut till L nu.. Har suttit och fikat hos mormor och morfar tills nu, kussarna var där också så det var riktigt trevligt=) föresten så har jag fått nya josefsson katalogen, blir till att titta i den nu;)

VAD HAR NI FÖR ER? ; )

Dagens bilder

nu ska jag åka iväg här, sitter fixad och klar för att ge mig ut i snöstormen (med andra ord, jag har klänning/tunika med leggins och mina viinterskooor!) :D

medans jag är borta får ni två dagens bilder på O.C tjejerna...byebye så länge<3

image339

image340

snöstorm och gossip girl night!

idag blir det till att åka hem till en vän och ha gossip girls night ! ; ) typiskt oss tjejer, eller vad säger ni?
det ska i alla fall bli riktigt trevligt, tror att jag ligger kvar hos henne inatt eftersom hon bor ungefär 2 mil här i från så har jag inte dirket någon lust att gååå hem i snöstormen (A)

ska snart åka här, mammsen har lovat mig att hon skjutsar ut mig, så klockan ett ska jag gå ner till mormor och morfar, fika lite och sen skjutsar hon ut mig =)

passade bra att jag kunde vara borta idag/kväll eftersom min syster ska ha tjejmiddag här hemma, dels för att hon fyller om två dagar och sen för att hon flyttar på söndag..så på söndag blir det till att bila ner till Göteborg fram & tillbaka (ca 50 mil) yeah greaat! :D jag kommer att döö...haha, men pappa och jag (som ska hjälpa till att flytta) måste vara hemma på måndagen igen eftersom pappa jobbar och jag börjar skolan..annars hade vi lätt sovit över där en natt!

men jag lovar att jag kommer att mobilblogga idag och hålla er updaterade! =)
tror inte jag kommer att låna hennes dator eftersom jag inte vill att någon ska veta om bloggen min..men jag har ju mobilen! (A)

så strunta inte i att läsa bloggen, för jag lovar att updatera ( ;

image338

2 timmar senare...

Godmorgon mina kära läsare :)

NU har jag äntligen lyckats att ta mig upp ur sängen...2 timmar senare att klockan ringde..hehe(A)
men jag tror att det hela har med att det är loov att göra, för så fort klockan ringer så tänker jag "nej, bara liiiite till..." och så snozar jag om den..och vaknar (vid det här fallet) 2 timmar senare..: )

men skit samma, nu är jag vaken i alla fall =D
har precis käkat frukost -en skål med start & mjölk som jag brukar göra nu för tiden..blev ingen ostmacka eftersom jag inte orkade att göra en..thihi

idag är det snöstorm ute...inte kul! kunde inte snön ha kommit till julafton? nu vill jag ha sommar<3 ; )
men i alla fall, snön ligger så lätt på marken och det blåser ute så snön virrar om kring här utanför mitt fönster och gör att jag bara vill lägga mig i varma sängen igen och somna om..

men icke sa nicke..

Vad ska ni göra idag? =) 

skönhetssömn

efter otroligt mycket glass och många sex and the city avsnitt är det dags för mig att soova : )
imorgon ska jag gå upp hyfsat har jag bestämmt, mobilen min ringer halv 10..hur nu det kommer att sluta får vi se morgon ;P hehe

den här dagen har i alla fall varit mycket trevligt=)
bloggen har funkat bra, många nya läsare (vilket jag blir jätte glad över) och några lämnar till och med en kommentar innan dom går vidare Woohoo haha

läste en sak på en annans blogg förut som jag tänkte jag med kanske skulle börja med..efter kvällens allt svullande(A) dock inte lika länge..men ett litet tag?

vad det nu kan vara får ni reda på imorgon..för nu ska jag sova!
puss och godnatt med er, dröm så sött ♥

image337

...beroendeframkallande ?

ojdå, blev ett ganska så långt inlägg om hundvalparna ser jag, men så är det..mycket att berätta ; )
nu ska jag sätta på Sex and the city och lägga mig för att titta på det i några timmar, jag kan inte få nog!
man bli verkligen fast/beroende av den serien, okej jag brukar bli fast för de flesta serierna men den här är speciell, precis som the O.C, greys anatomy och gossip girl..I love them ♥

Jag hoppas ni haft en underbar dag/kväll :)

för nu blir det satc och glass i stora lass !
tittar in lite senare sen igen ; )

Hundvalpar :D

Nu är jag hemma från mamma igen :)
tänkte jag kunde passa på att berätta för er vad jag gjorde där..

jo, det är nämligen så att hos mamma har vi en liten vovve, eller okej hon är 2 år gammal men eftersom hon är en Yorkshireterrier så är hon ju liten jämfört med schäfern vi har här hos pappa ; )

men i alla fall, nu är det nämligen så att vi ska ta valpar på henne :D och jag är hur glad som helst!
tänk er själva små superduper söta små Yorkshireterrier-bebisar som springer runt hemma....jag kommer att förälska mig i allehoppa! haha

så det är det jag har gjort hos mamma idag, Chanels förra matte och hennes hanhund (som också är en Yorkshireterrier) kom idag för att para chanel och han.(ingen vacker synd precis, jag var ganska så äcklad när allt var klart) haha

våran lilla Chanel har redan haft valpar en gång innan (vet att det kan låta för tidigt, och det var det också men det var pga en olyckshändelse, det var inte riktigt meningen att hon skulle bli med valpar..och detta hände när inte vi hade henne, utan då hon fortfarande bodde kvar hos sin förra matte) så det här kommer inte bli någon svår match för chanella-bella :D<3

första gången fick hon 3 eller 4 små valpar så den här gången tror vi att det kan bli ungefär lika många..små hundar brukar ju att föda 3-4 ungar per kull.
 
MEN så är det så att jag kanske ska få behålla en valp.. =D
men jag vet inte om jag vill/ska det eller inte?

självklart skulle jag vilja ha en egen liten chanel-valp men det är riktigt mycket jobb med lillen och jag har ju skolan och allt annat också..det kan bli lite för mycket känner jag?
plus att man bli så himmla fast när man har hund också..man kan inte bara åka iväg över en dag/natt och lämna hunden ensamen utan då måste man ju fixa hjälp, någon som kan ta hand om lillen osv.

men som sagt, jag har inte riktigt bestämmt mig för om jag ska behålla en eller inte,  det är sånt som jag får se sen lite längre fram för om det skulle vara så att jag gör det så är det ju ett tag tills jag får den..

för först så (om vi har tur och hon blev med valpar nu) så går hon ju med dom i magen i ca 63 dagar sen så måste dom vara hos henne i 8 veckor innan dom får flytta till sina egna nya familjer..och jag kommer självklart att vara med och uppfostra dom under dom här 8 veckorna plus dom 63 dagarna då hon har dom i magen :D

åhhh. det här kommer att bli så himmla kul :D
haha, jag längtar tills dom små krabaterna pluppar ut ur chanel<3

image335

sommaren -07,
då hon var hårig som en liten hårboll ;)<3

image336

naaw. titta på henne, är hon inte för söt? :P

Lindsay Lohan -A beautiful life (La Bella Vita)


favorit tjejen..
hittade ingen bättre video till låten, eftersom jag har lite bråttom nu, men den här får duga ;)
kan tycka att texten kan stämma ibland, men söt är hon i alla fall !

old pic and music is the... !!

sitter hemma hos mamma nu och har äntligen lyckats att logga in på mitt kontonamn här på datorn, jag hade glömt bort lösenordet så vi fick fixa och trixa lite..eller okej, inte VI utan JAG..mamma är inte lika tekniskt som jag^^ hehe

men i alla fall., promenaden gick bra hit..förutom att det var snorhalt och jag höll på att trilla på rumpan flera gånger ;) haha, men jag lyckades att komma hit utan att ramla..stadiga jag!
sitter just nu som sagt framför datorn och har tittat på en massa gamla bilder.,..haha det är för roligt det här! har inte varit här på flera månader och på datorn finns det bilder som jag inte har sett på hundra år känns det som, och musiken ska vi inte prata om! haha ;D

just nu spelas Tegan och sara på högsta volym, dom är faktiskt riktigt bra! har saknat dom..^^
nästa gång får jag ta och ta med mig mitt USB-minne så jag kan ladda över allt från den här datorn till den så jag kan lyssna hemma hos pappa :D

snart  kommer i alla fall några och det ska bli kul att träffa dom igen, var ett tag sen sist :)
mer om det berättar jag när jag kommer hem till pappa igen ;)
tro mig ni vill läsa det! ; )

image334

Friends forever<3
var det inte så?


hejsanhoppsan :) är på väg hem till mamma nu..det snöar och %E

20080102.jpg
hejsanhoppsan :) är på väg hem till mamma nu..det snöar och är snorhalt ute! Hahaha men jag har som tur är inte ramlat än... ; )

Mitt år 2007 lista

Sammanfattning år 2007

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
hm, svårt att säga så här men det gjorde jag säkert. man kan ju inte göra samma saker varje år ; )

2. Höll du några av dina nyårslöften?
haha, nej..jag kommer inte änns i håg dom (A)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nope, tack godegud för det

4. Dog någon som stod dig nära?
nej, känner ingen som har dött i år

5.Vilka länder besökte du?
ärligt talat så har jag inte åkt utanför sveriges gränser nått i år (?) det längsta jag har kommit i år är till Göteborg dvs. ca 22 mil ;P

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
KÄRLEKEN (hehe<3)

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
datum? har inget speciellt datum så där..alltid har det ju hänt nått, men inget superduper special moment precis

8. Vad var din största framgång 2007?
hha, ingen anning

9. Största misstaget?
att jag inte har spenderat så mycket tid med vännerna :/ har för det mesta bara varit hemma, tränat (skogen) och latat mig näst intill hela året...ändring på det!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
sjuk är men väl nån gång varje år? jag lyckades i alla fall vara förkyld flera gånger detta år..är det till och med lite smått nu..

11. Bästa köpet?
my selphone, helt klart! sen

12. Vad spenderade du mest pengar på?
gash, kläder..nöjden..saker som jag inte alls var vid behov att ha osv. det gamla vanliga helt enkelt ; )

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
haha, svåårt! för ett år är så himmla långt och man kommer ju inte precis ihåg VARJE dag så där..men det gjorde någon säkert..jag är förövrigt alltid en GLAD tjej !

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
det finns många som är riktigt riktigt uttjatade nu..vill inte nämna några namn ^^

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
shit, ingen anning..tror gladare eftersom jag började med bloggandet ordentligt i år och med den här bloggen jag har nu går det bara mer och mer framåt och fler glada och söta kommentarer från er =)

16. Vad önskar du att du gjort mer?
umgåtts med vännerna<3 följt med och träffat nya människor

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
inte suttit lika mycket framför datorn kanske? hehe...
fast, iof så var det ju dom senaste månaderna på året som jag började med all bloggningen på allvar igen...början på året var väl helt okej antar jag? ;P


18. Hur tillbringade du julen?
julen tillbringade jag med familjen och släckten :D vi har det alltid lika mysigt!
jag är jätte glad över att vi inte och har aldrig haft någon alkohol inblandad på våra jular..annars kunde julen lätt ha sätt annorlunda ut..


19. Blev du kär i år?
på någons utseende? JA, men tyvärr inte på riktigt..vi får jobba vidare på det i år ;D

20. Hur många one night stands?
nada, sånt håller jag inte på med, ska det va så ska de va! hahaha

21. Favoritprogram på TV?
hjälp, finns så himmla många! men dom gamla vanliga skulle jag tro..DH, UB, SATC, GA, GG osv.
(fråga gärna om förkortningarna om ni inte förstår vilken serie jag menar, jag är expert på att hitta på egna förkortningar som ni kanske märker?)


23. Bästa boken du läste i år?
Au pair serien, helt klart! sen började jag ju att läsa serien Gossip Girl innan den kom ut som "tv-serie" format..så ja det är nog dom två  

24. Största musikaliska upptäckten?
lyssnar på så blandad musik, men mcr har verkligen blivit en stor favorit hos mig :)

25. Något du önskade dig och fick?
nja, eller jag vet faktiskt inte..det har varit ett bra år fram och till..

26. Något du önskade dig men inte fick?
ja, det kan jag i alla fall svara på..haha

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
åt tårta..eller nej SEMLOR var det ju, eftersom jag älskar semlor så bjöd vi på det när släckten kom och fira ;)
sen minst jag inte vad jag gjorde? tog det lugnt antar jag

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
yes, det finns mycket som jag önskat skulle ha hänt..hoppas det inträffar i år istället !
sen finns det en hel del som jag önskar INTE hade hänt..


30. Hur skulle du beskriva din klädstil år 2007?
haha, på bättringsväg! tro mig man blir så himmla påverkad av er andra bloggare, när man ser och läser alla era bloggar om "mode tips" och dagens "outfits"...så ja, jag är nöjd! när jag klär mig snyggt och trivs i det så känner jag mig verkligen på topp! i feel happy :D

31. Vad fick dig att må bra?
mycket...

32. Vad fick dig att må dåligt?
mycket där med..

33. Vilken kändis var du mest sugen på?
haha, vilken fråga! måste det vara en kändis? ;P

34. Vem saknade du?
några stycken...

35. De bästa nya människorna du träffade?
typ alla i min nya klass :D alla är jätte trevliga och mysiga!

Gör du också listan, men glöm inte att säga till mig så jag får läsa den :D
nu ska jag åka till mammsen...tjillivippen så länge ♥

2 januari -en intressant dag

Godmorgon (:

vad är det med mig? jag tror jag har gått och blivit en jädrans långsovare under lovets gång...vaknade för inte alls länge sen, har nästintill bara hunnit att äta lite frukost och bäddat sängen..
iof., så kan ju denna långa sovmorgonen bero på att jag lägger mig sent..sitter ju uppe här halv natten ;P
skärpning på det! måste börja lägga mig hyfsat så jag orkar komma upp och blir någorlunda "inställd" tills skolan börjar nu på måndag..

jahopp, vad händer idag då?

själv så ska jag snart börja ta på mig lite kläder, fixa mig lite och sen åka vidare hem till mamma :)
det kommer några som har med sig någon och vi ska göra något...hahhaa VAD vi ska göra och VILKA som kommer får ni ha tålamod med att inte få reda på förns jag kommer hem igen, then i will tell you all ; )

tro mig, det här kommer att bli så himmla mysigt-kul =D
kan inte tro att det är sant!!?

image332

Det man inte vet någonting om behöver man inte heller bry sig om..

Det bästa med att vara en så kallad anonym bloggerska är att ingen kan komma och säga "vad ful du är" "du ser hemsk ut"  eller "men guud vad har du på dig för trasor?"
eftersom jag inte lägger ut några bilder så vet inget om hur jag ser ut och där av inte klaga på ens utseende!

det känns faktisk riktigt skönt, emellanåt..för ibland så vill man bara lägga ut en bild som alla andra stora bloggerskor gör..."titta på mig" "jag är modell" osv. men eftersom jag är och vill fortfarande ett litet tag till vara anonym för mina vänner så blir här inga bilder på mig...

men det är ju det som ni har fantasin till ! =)
plus
är det inte insidan som räknas?

en sak kan jag i alla fall säga er, skulle jag någonsin bli en stor bloggerska så vet man aldrig vad som kan hända ? ;D

image331

men jag kan i alla fall säga att jag inte är gråhårig ännu..jag har ju inte äns hunnit fylla 17 ? :P

Vad är det jag säger..?

Den första januari börjar att gå mot sitt slut och snart är det redan andra januari...SHIT VAR FORT TIDEN GÅR !
(haha, jag var tvungen att göra det stort eftersom jag alltid tjatar om hur fort allting går...(A))

idag har jag inte gjort nått känns det som, men skönt är väl det..vem orkar göra nått ansträngande efter nyårsafton? inte jag i alla fall ( :

är nu inne på tredje säsongen av Sex and the city, började på andra i förgårr ^^
och varje säsong innehåller 18 avsnitt..man blir fast okeeey ; )

eftersom min syster flyttar till Göteborg nu på söndag (hem till pojkvännen, gulligt va!?) så måste jag se färdigt på säsong 3, eftersom jag har lånat boxarna av hennes kompis..jag som vill hinna med att se ALLA säsongerna..aja får försöka att få tag i dom återstående säsongerna på annat vis...någon som vill låna ut? =)

image330

nej
nu ska jag åter gå till my favorit serie...see ya all laater ♥

Victoria Beckham: Fashionista of the Year!

Enligt hemsidan people.com har vår käraste Mrs. Beckham utsetts till Fashionista of the Year!  2007 om det nu vårdar gott eller ont vet inte jag, men det låter ju ganska så speciellt..tycker ni inte?


image329

finns många där ute som inte riktigt tycker om Vickan, men jag gillar henne!
helt klart!
kan inte riktig säga vad det är? men hon verkar vara en riktigt rolig person,
som -tyvärr- alltid får det hon önskat sig...

Vad tycker ni om V.B ? :)

nytt år och ett år äldre..

..yes för snart är det allt min födelsedag :D
om exakt 26 dagar så smäller det, tänk vad tiden går fort ?
(ja jag vet att jag har tjatat om att tiden går så fort hela tiden men det är ju sant juh?)

den 27 januari är det min 17 års födelsedag =)
ett år närmare 18 ^^ hehe...

så då får ni inte glömma att gratta mig;D
skriv upp det i era kalendrar/almenackor nu så ni inte glömmert !

image328

James Blunt - Carry You Home



Han har en sån himmla inlevelse när han sjunger som gör att man bara vill höra mer och mer, man verkligen känner den känslan han har inom sig genom att bara titta på honom när han står där på scenen med micken vid munnen. man, i love this boy!

och låten är underbart vacker ♥

I dag är det en seg dag..

...inte för att jag är bakis eller nått i den stilen, noway så mycket drack jag inte igår, men jag kom hem riktigt sent (läs inlägget innan) och jag har inte fått sova många timmar alls pga. mina kära familjemedlemar som gillar att prata högt och dammsuga ?
 
hjärta på dom <3

så idag blir det för min del att ligga i sängen min, se på Sex and the city (i love it ♥) och käka knäck ! :D


image326


1 JANUARI 2008

Åh så var det nytt år igen, 2008 välkommen ;)

Hade  ni trevligt igår? bakis idag kanske? ^^
Hahaha

jag hade i alla fall jätte kul! :D
kom inte hem förns -håll i er- kvart över fem i MORSE !! (A)
så när jag kom hem tänkte jag skriva ett kort inlägg här för att ni verkligen skulle tro mig men internet var helt cp och jag kunde inte logga in? så jag sket i det..var så himmla trött så jag hamna i säng runt halv sex i morse ;D hehe

vi hade det som sagt skit kul, var på förfest hos en nära vän till mig..spelade lite "spel" (för att bli mer påverkade än vad vi redan var) åt tacopaj, sjön singstar, babblade på som man kan göra i det tillståndet, åt lite mer tacopaj, fikade kladdkaka med chokladbitar i (jätte god, gick och åt av den hela kvällen till stora boysen kom och åt upp hela..) och ja..tio i tolv sprang (lägg betoningen på sprang eftersom vi alla tjejer hade högklackat) vi upp till torget där det blev ett jädrans massa kramande och Gott nytt år !
sen bar det hem till en annan vän där hennes föräldrar hade fullt hus, plus vi "ungdomar" och sen kom hennes syster med säkert 20 pers så det var verkligen fullt hus kan jag lova! :D haha

men det var jätte kul, gick hemåt vid 5 och var trött och hade ont imina ben om jag vet inte vad? men det är över nu i alla fall ;)

Blev visst en ganska så långt inlägg med bara text, men aja detta var mitt nyår i alla fall :D
hoppas ni hade minst lika roligt <33

GOD fortsättning på det nya året : )

RSS 2.0