You made me happier !

Godmorgon =)

åh, jaaa jag har sovit så här länge..haha(a) vaknade först vid 9 för att ta medicinen, sen somnade jag om..vaknade runt 10-halv 11 av den där jäklans dammsugaren (kan dom inte vänta med att dammsuga tills en har vaknat? är det så svårt? blir galen!) aja, lyckades somna om igen eftersom jag hörde att det regnade mot mitt fönsterbläck (inget kul att gå ut då) så jag snarkade vidare och vaknade inte förns halv 12 :D hihi ojdå^^

men ibland behöver man ta igen lite förlorad sömn :)
Idag blir det troligtvist att umgås med S, kanske några fler? har ingen anning..kanske inte änns blir så, vi får se..haha som ni märker så har jag inget planerat..tar dagen som den kommer..orkar inte riktigt tänka och planera nu när jag är sjuk, all kraft går åt till annat..

juste appråpå tatueringar så är jag fortfarande sjukt suuuugen! dock så vet jag inte riktigt vaad? första blir nog tamefasen på handleden..men gash, jag har beslutsångest :P haha aja, får tänka igenom det där riktigt noga, den ska ju trotts allt sitta där hela livet.. ;)


Taaack föresten alla ni läsare, ni gör mig verkligen på gott humör :) vaknade på inte alls bra humör men nu när jag loggar in här och läser alla era kommentarer så blir jag på grymt bra humör:D you made my day! <3

Kommentarer
LOVISA säger:

snygg bild!

Datum: 2008-06-19 Tid: 12:44:31
Blogg/URL: http://onemoretry.blogg.se/
Lexie säger:

härliga kommentarer är bäst :D

Datum: 2008-06-19 Tid: 12:53:27
Blogg/URL: http://musicofc.blogg.se/
sanny säger:

jahaa, lite virrig av mig. hehe, den är inge fin, bara sprial på handleden. man ska aldrig tatuera konstiga interngrejer när man inte är helt i nykterttillstånd, nångång ska jag göra om den till något fint :)

Datum: 2008-06-19 Tid: 12:54:02
Blogg/URL: http://sannyt.blogg.se/
Alexandra säger:

Jag är också sjukt sugen på tattueringar! haha har redan två styckna jag har bestämt att göra så småningom :D Vars vill du göra en tattuering?



svar: haha jag har itne bestämt mig än (A)



Jo jag har försökt emd det, men det funakr inte på mig ;o

Kram!

Datum: 2008-06-19 Tid: 13:04:32
Blogg/URL: http://killedinjanuary.blogg.se/
Sweet 16´s blogg säger:

nice

Datum: 2008-06-19 Tid: 13:08:47
Blogg/URL: http://performance.blogg.se/
Mandy säger:

Ha en bra dag!

Datum: 2008-06-19 Tid: 13:10:14
Blogg/URL: http://gossipgirl93.blogg.se/
sanny säger:

jadå, jag har ju minnen med den och den kan jag fixa till, tur nog tog jag en liten :) så har jag ju min fina klocka som täcker den :)

Datum: 2008-06-19 Tid: 13:18:32
Blogg/URL: http://sannyt.blogg.se/
sanny säger:

ja, det är ju skönt :)

Datum: 2008-06-19 Tid: 13:32:48
Blogg/URL: http://sannyt.blogg.se/
madelene säger:

sv: varsågod, och tack=) btw, du har en jättefin blogg!

Datum: 2008-06-19 Tid: 13:40:58
Blogg/URL: http://llundbeerg.blogg.se/
Zabina säger:

Sv: Mer planer på tatueringar har jag ju definitivt, jag ska ha en längst ryggraden och sen något nere vid fötterna, samt under fötterna.

Tänkte sedan försöka lägga av med det. Eftersom jag inte har några större projekt, typ sleeves eller något så är det väldigt lätt att jag ser ut som en dalmatin. Och det är inge riktigt meningen.

Min pojkvvän däremot har en en sleeve på vänstra armen, en på höger överarm samt en längst höger armvrist. Och sen har han bara en sittning kvar på sin som täcker hela bröstet, riktigt sött faktiskt.



Men sen får man ju också tänka så när man gör tatueringen att vilket yrke kommer jag förmodligen utbilda mig i?

Jag ser det som så att jag ska kunna dölja mina tatueringar om jag har en tshirt samt ett par jeans på mig, då ska jag se helt otatuerad ut. Men om jag sen däremot väljer att visa dom, då är det ju mitt problem. Bara det att vissa arbetsplatser tillåter inte uppvisning av tatuering under arbetstid, därför borde du tänka igenom vilket yrke du vill arbeta i och om det är tillåtet att ha en visande tatuering där. Visst, det är inte lika hårt nu som det var förr i tiden men på vissa ställen är dom rätt hårda i det faktiskt. Samt att jag, som vill utbilda mig till massör, kan faktiskt se själv att det skulle nog inte se så "fridfullt" och vackert ut om jag kom in med en hel arm nerkladdad.



Och sen att en tatuering ska vara genomtänkt är ju också en stor del till varför man ska vänta med den. Men jag har tänkt på det också och kan inte direkt påstå att någon av mina tatueringar har varit sådär JÄTTE genomtänkta, förutom en som jag knepade på i 3-4 månader. Men alla andra är i stortsett impulser, vilket jag inte riktigt bryr mig om. Kanske låter vrickat men man ska ju tatuera sig nu om man vill ha en tatuering (så länge det inte är ett stort projekt man vill göra) nu, ju längre du väntar dessto mer kommer du ändå tvivla på om du verkligen vill göra den.

Min på vänstra baksidan av överarmen gjorde jag på enorm impuls, kom på den på lördagen och gjorde den på måndagen. Visst, en impuls så jag är märkt för livet men jag bryr mig ändå inte. Den är asfräck och en del av mig, plus att jag kan ju inte gå igenom hela livet genom att tänka att jag vill ha en tatuering, men jag skaffar ingen. Då är man lite feg tycker jag, ångrar man sig så ångrar man ju sig. Men då får man leva med det, men då kan man iallafall förklara för folk varför man ångrar sig och allting. Jag orkar själv inte gå igenom hela livet och vela, måste leva på impuls.



Tänk såhär:

Om du går in i en affär och ser en tröja, du spriner fram till den och vill genast ha den.

Du köper den inte för du kommer på att det är ett impuls köp. Men sen när du kommer hem, dagarna går så inser du att du egentligen ville ha den tröjan mer än du trodde. Men när du kommer tillbaka är det försent, den är slut.

- Det är bättre att ångra det man har gjort än det man inte har gjort.

Datum: 2008-06-19 Tid: 13:42:33
Blogg/URL: http://dr0ppe.blogg.se/
tistlen säger:

Sv: Ja, det är en bra fråga det. Jag ska, ska tatuera mig men kan för sjutton inte komma på vad. Klurigt det dära. :)

Datum: 2008-06-19 Tid: 15:41:33
Blogg/URL: http://tistlens.devote.se
Madde säger:

Älskar hennes tatueringar :)

Datum: 2008-06-19 Tid: 16:33:45
Blogg/URL: http://angelwing.blogg.se/
lisa säger:

Kat är verkligen coolast ever!

Datum: 2008-06-19 Tid: 17:10:56
Blogg/URL: http://lisakk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0