"Bekännelser från världens mest ökända rockband"

"..utanför toaletten fanns en hall som ledde till två sovrum. det var sotiga fotavtryck på hallmattan, för vi brukade repa inför våra konserter genom att sätta eld på Nikki, och tändväskan rann alltid nerför benen på honom.."

Nej hörreni, nu ska jag ta och slänga mig i sängen och läsa vidare om galningarna i The Dirt, haha texten/citatet ovan är hämtat direkt ur boken..å ja ni kan ju själva räkna ut på ett ungefär hur galna dessa band medlemar är..haha fytusan! har inte kommit så jätte långt i boken ännu men jag är redan fast, det var jag redan efter första raderna..man vill inte lägga ifrån sig boken utan bara fortsätta läsa och läsa :) Nikki är helt klart favoriten!

håll ögonen öppna säger jag bara, det kan mycke väl komma mer utklipp ifrån boken..om det nu önskas förstårs? :P hehe är det någon/några här föresten som inte vet vilka Mötley crüe är?



Godnatt med er

kackelspektakel...

Im boooored!
vad tusan ska jag hitta på? =/ sitter här och bara klickar runt på gud vet vad, och klockan bara tickar saktare och saktare..haha fyfan, kan man ha trååkigare än vad jag har just nu? neej,. jag tror fasen inte det alltså..kom och rädda mig!

funderar starkt på att sätta på en film och somna, eller läsa The Dirt boken..hm, svårt beslut det där..eller sitta kvar här och ruttna bort? eller gå ut till dom andra och vara allmänt social, vilket jag egentligen inte alls har lust med men bara för att jag inte har det så ska jag gå ut och roa dom lite...hahah fy fasen för mig! :P


(foto:jaaag:P)

bloggen har genom gått en granskning, och bloggerskan (jag) är godissnattarn

Hejsanhoppsan :)
sitter här, åter igen framför käraste datorn, haha fyfasen vilken datanörd jag är(a) men ska alldeles strax dra mig ut till folket igen, för tro det eller ej men dom är fortfarande kvar...=/ tänkte gå en liten "godissnattarrunda" snart också, för jag är så grymt sugen på godis och till kiosken orkar jag inte gå..så jag får sno några bitar av lilla syster..haha hon är så bortskämd så hon får nytt i alla fall !

föresten, en bloggerska vid namn "H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N. af Uppsala" granskade min blogg och kom fram till följande :


HAHA tyckte det var riktigt roligt det där..och när jag tittar efter så stämmer det ganska så bra in på bloggen också, men heeey vem älskar inte musik? och kändisbilder kan vara roligt det med ibland ^^ dock så får hon det till att låta som om jag jämt lägger upp det? men det gör jag väl ändå inte? :S
och bilder på mig kommer inte komma upp än på länge, för som ni vet så är bloggen min liite mer åt det anonyma hållet, men vem vet, kanske nån gång i framtiden? :P

NU ---> Godisjakt!

Come Clarity



"..I want you to lead me
Take me somewhere
Don't want to live
In a dream one more day.."

let me grab your neck and taste you honey..pleasure without money..

Grabbarna grus gör mig på bättre humör... :)♥


(hardcoresuperstar.com)

Idiot..

just nu är jag bara för jävla irriterad! okej, jag har väl lugnat ner mig nått och nått skillnad från förut, men hur fan kan hon? jag hatar henne så jävla mycket, gaaaahhh!!! varför är hon så jävla sur hela tiden? vad har jag gjort henne? hon kan ta sin jävla unge och sticka här ifrån, långlångtlångt bort så jag aldrig får se eller träffa dom igen, inget mig emot! fyfan alltså...det är för krångligt för att ta upp här..

ursäkta språket, men jag kokar rent ut sagt här hemma, bli så jävla arg ! och snart kommer deras släkt också, PERFEKT! kunde inte vara mer passande...



Update 16.21: alla har typ redan kommit, dom var här redan kvart i och jag sitter fortfarande kvar på mitt rum, jag orkar inte gå ut, dom får tycka att jag är otrevlig, men otrevligare än henne kan man fan inte vara..

Alice cooper en varm sommardag

tjiliviippen :D

precis hem kommen här nu, svettas som en jag vet inte vad (intressant för er va) riktigt varmt ute kan jag lova er att det är, här står termomentern på 29 grader..och det är i skuggan!! inte undra på att jag är så pass varm efter att ha promenerat i rasktakt samt sprungit..yeah great!

nu är det i alla fall pooooolen som gäller för min del, sen solning :)
fast jajuste, frukost måste jag ju få i mig med ja..jag har verkligen ingen aptit när det är så varmt ute.. förutom  när det är glass som står på schemat! haha



Your cruel device
Your blood like ice
One look could kill
My pain your thrill

I wanna love you, but I better not touch (don't touch)
I wanna hold you, but my senses tell me to stop
I wanna kiss you, but I want it too much (too much)
I wanna taste you but your lips are venomous poison
You're poison running through my veins
You're poison, and I don't wanna break these chains


nu är det frukost ute som gäller ♥

I don´t love you like a loved you yesterday

Godmorgon :)

lördag idag då, vad händer?
jo, min lilla syster fyller år på måndag så ikväll kommer en massa för att fira henne, det blir så klart grillning och en massa annat smått och gott :) dock så gillar jag inte människorna som kommer...menmen, det får väl gå, får hoppas på att dom inte stannar så länge(a) haha fy vad taskig jag är!
dom kommer runt 16.00 så innan det tänkte jag bada och sola lite, eftersom det är ännu varmare idag än vad det var igår och igår var det riiiktigt varmt! men först är det rask promenad som gäller och sen frukost :P

ha det bra så länge!
kraam ♥

hahah, gläääädje

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw jag verkligen ÄLSKAR filmen :D:D<3 haha fyfan, vill bara se om den igen och igen och igen.. den var precis som jag kom i håg att den var :D typiskt min slags filmsmak =) hihi en massa humor, kärlek och så klart ett lyckligt slut :D:D shit, haha kan inte sluta göra en massa glada gubbar nu, jag är sååå glad :D:D !!

okeeej, dags att lugna ner sig lite kanske..haha men shit va jag älskar filmen! den kommer gå på högvarv här hemma hos mig :D hihihi, någon som vill se den med mig? :)



plus att Mark (Martin Aliaga) är för jädrans snygg i filmen ! haha *ögongodis*
och hans röst ska vi inte änns tala om...
gasch, love the movie ♥

movietime

nu ska jag knäppa på filmen festival har inte blivit tid för det förns nu..blev helt fast i boken :D men jag hoppas allt är bra med er annars denna lördags fredagskväll! see ya later <3

rock´n roll all night looong


FY FAN säger jag bara! jag vill också befinna mig i Stockholm just nu..hoppa, mosa och skrika mig hes till världens bästa rock grupp genom tiderna..ja självklart pratar jag om KISS !! fan, ni skulle bara veta hur avundsjuk jag är på alla som befinner sig på den konserten just nu..



nån dag säger jag bara..nån dag kommer jag vara en i publiken !
så äre bara :D <3 

Dagens bild..



Audrina Patridge min favorit, helt klart!

nu ---> tillbaks till boken ^^
(bild:posh24.se)

I got it ! :D

yes, boken har kommit =) eller okej, den kom igår men ändå ;) så nu vet ni vad jag kommer göra den senaste tiden..leka bokmal och läsa kapitel efter kapitel, invirad i ett stort fluffigt täcke och (efter lite tjat på pappa) ny poppade popcorn :D shit, känner att den här kvällen kommer bli toppen :) länge sen jag bara var hemma för mig själv och kopplade av, kan behövas ibland!

blir nog förhoppningsvis till att se filmen Festival senare sen också, har äntligen fått tag i den så det ska också bli ett sant nöje att se :) höhö

Vad ska ni hitta på denna fredagkväll mån tro ?







beslutsångest..

okeej, bara för att min pappa är på after work och hans sambo (min halv systers mamma) är för laat för att laga middag så är det pizza som står på denna fredagkvällens meny..men frågan är bara vad tusan jag ska beställa? :S
står mellan någon god pizza och kycklingrulle...fasen också..haha *alltid detta beslutgånges*

Vad brukar ni beställa? :)


skolavslutingskläder, skor och smycken

okej, här kommer nåågra bilder från "shoppingdagarna" som jag har lovat, dock så blev det inga bilder på linnen, tröja, byxor osv, dom blev för himmlans dåliga så ni får nöja er med skolavslutningskläderna :) vem vet, kanske dom andra bildena visas under en dagens outfit or something..you never know!

anywhay, jag vet att jag är hur tråkig som helst som bär svart på en skolavslutning, men heeey that´s me! är inte den personen som strosar runt i rosa,gult osv. ja sommarens färger..jag håller mig mer till dom neutrala och de som passar mig hårfärg samt hudfärgen..



skorna kan jag inte riktigt bestäma mig för om jag gillar eller inte...?
svårt val det där, dom är ju jätte söta men jag gillar inte att tårna syns..haha men det är väl en vanesak antar jag :P



Blir ett långt inlägg det här, men skit samma ;D



blev några söta smycken också..
dock så måste jag hitta några färgglada smycken till skolavslutninge, tänkte pigga upp outfiten på så sätt istället..blir nog görsa bra ska ni se ;)

sådär ja, nu är det tååårta som gäller för min del :)

take me somewhere..

hejsanhoppsan, sitter ni inne nu igen? (precis som jag,höhö) nevars, är inne nu en liten snabbis för att ta en liten pause, fylla på vattenflaskan med nytt kallt vatten osv..ska ut nu snart igen och pressssa lite till :)

hoppas allt är bra med er annars?
pusspuss

enemy in me..



Nu är det ut i solen och bad i poolen som gäller... :D
sitt inte inne och häcka nu, ut i det fina vädret !

Same Ol' Situation, morning!

Det regnar inte !! :P

Godmorgon på er med..
yes, det är fint väder även idag :) även fast jag dödade den där spindeln igår så skinner solen på himlen idag också ;) perfect!

vaknade för inte så länge sen, men ville mest av allt bara ligga kvar eftersom jag hade en underbar drömm..som aldrig kommer gå i uppfyllese men ack va jag ville drömma vidare..haha

aja, nu är det en rask promenad som gäller för min del...det är min nya grej! en timmes rask promenad innan frukost..hur länge tror ni jag kommer att orka? :P haha, aja det här blir nog bra...wish me luck! pöss på er <3



MUSIK PÅ HÖGSTA VOLYM !

i´m the killer..spiderkiller..

nu ska jag ta och sleeeepa ;D föresten så dödade jag precis en fet äcklig flerbent spindel...den kom krypande här på mitt golv men som tur var så hade jag en sko precis bredvid mig så den blev mosad och utkastad genom ytterdörren..jag hatar spindlar! värsta som någonsin finns, fyfan..har en sån spindelfobi att det inte är sant..ja uschameja!
då vet ni, regnar det imorgon så är det mitt fel...men heey vad skulle jag göra? :P

sov så gott nu kära ni, dröm sött :)
så syns vi imorgon igen hoppas jag ♥


(hardcoresuperstar.com)

popcorn älskarna..

Hejsanhoppsan :)

kom precis hem här, blev inte så jätte sent..man ska ju sluta när det är/man har det som roligast! inte sant? :P hehe
det blev i alla fall tv/films tittande och tro mig popcorn ätande! haha som vi har ätit..gasscch! ;D höhö
men gott var det, och mysigt :) länge sen jag skrattade så mycket! <3

dock så blev det ingen skräckfilm tyvärr...=/ men vi tittade i alla fall på en annan film, Elektra..är det någon som har sett den? riktigt bra var den i alla fall, små spännande sådär ibland :P se den om ni inte har sett den!




men nej, nu ska jag borsta tänderna mina och fixa lite här...
tjiiineling så länge <3

skräckfilmskväll och popcorn ätande

Nu ska jag bege mig hem till S och titta skräckfilm och mumsa popcorn :D vet inte riktigt om jag kommer hem senare sen eller om jag blir kvar över natten..det är sånt som märks :P har i alla fall ändrar inställningarna på mobilbloggningen nu så vi får se om det lyckas komma fram nått ikväll eller inte ;)

ni får ha en underbar kväll nu kära ni, så höres vi antingen senare sen eller imorgon :)
puss och kraaam ♥

(obs, jag lovar att bilderna från shoppingdagarna kommer upp imorgon)

Shopping och mjukglass

Heeeej på er :D

nu är jag äntligen hemma igen, men gud så varmt det är ute herreminjesus! kände på vattnet i poolen förut och det var hela 24 grader !! :O fatta att jag ska bada imorgon! haha om det är fint väder förstårs..vi kan ju alltid hoppas ;)

men i alla fall, kom hem från stan nyss, hittade allt lite saker idag med...haha det ni ;) blev en vit jättesöt "stickad" kofta från veromoda som jag ska ha till klänningen på skolavslutningen och sen lite smycken :D sånt är alltid kul att köpa! stannade och tog en glass på vägen hem också, känns som om jag inte har pratat med någon på flera dagar (vilket jag har) så S fick stå ut med allt mitt babbel :P jag är en hejdare på att babbla på ibland! sånt gillar vi...

men nej nu ska jag fixa lite käk här och sen blir det bort mot S igen, ska spändera kvällen med henne :) troligtvist blir det skräckfilm...höhöh som jag har längtat!
men mer om det snart..nu är det maaat! :D









welcome to the city

Dagens planer: nu hem till pappa, duscha och fixa i ording mig, sen blir det stan med käraste S och tralla runt där, tydligen så hade några affärer halva priset på hela sortimenten? SOUNDS perfect to me !! :D höhö
så ja, blir borta ett tag nu, men jag hör av mig när jag kommer hem senare sen :) som ni vet så är ju bloggen "hemlig" så inga av mina vänner vet ju att jag bloggar..så inget bloggande för min del när S är med..tyvärr :P

men vi höres senare sen, ni kan ju alltid lyssna på BSB i inlägget nedan så länge ;D haha *nostalgi*
pöss å kram på er så länge ♥

I want it that way

Hejsanhoppsan !

provet gick skit...eller nej, det gick sisodär, några uppgifter var ganska så enkla men det fanns mer svåra om vi säger så..men aja, skit samma det går som det går, klarar jag inte det här provet så har jag ju ändå ett G :) hehe
nu väntar jag på att maten ska bli färdig, sitter här och är riktigt hungrig, framför allt på kalopsen som mamma lagar :D mums, säger jag bara, mammas kalops är den godaste




haha, den här låten spelades alldeles nyss på radion och vem tror ni inte kunde hela låt texten och sjöng med? självklart var det jag, var ett stort faaaan av dom när jag var liten, fast jag gillade nog mer Spice Girls..men ändå :D haha

just give me a change..



(bild:hardcoresuperstar.com)

Nu är det skola för min del, provprovprov...känns som om att det kommer gå sisodära..matte är inte dirket mitt starkaste ämne men skit samma, klarar jag det inte så klarar jag det inte..inte så mycket mer att göra åt saken..eller hur?

önska mig lycka till i alla fall, så syns vi sen när jag kommer hem igen ♥
puss å kram


provdagen..

Godmorgon :)

självklart
försov jag mig idag, när jag har prov och skit i skolan...ställde klockan på 9.00 men vaknade nu för typ 10 minuter sen..haha great sofie! riktigt bra...fast jag hinner i alla fall, för jag ska bara hoppa i några kläder och käka frulle, sen är jag klar, orkar inte direkt fixa till mig så där jätte mycket för att åka till skolan och göra ett prov när det ändå bara är jag där typ.. :P

om ni inte har märkt det så är det grymt fint väder ute idag också :D så idag blir det troligtvist att vara ute en hel del, poolen hemma hos pappa och solning på gräset...sånt gillar vi ;)

nej, nu måste jag fixa mig här..
see ya soon! pöss <3

"kör för faan"...? godnatt

Den här repliken går på högvarv i denna stad..i alla fall på skolan..alla går runt och bah "Kom igen brittmarie, kör för faan"! är jag den ända som inte förstår det roliga? tycker det är huur tråkigt som helst, inte ett gnutta kul förutom att han skämmer ut sig som ett svin och är allmänt äcklig...men det är ju en annan femma!



Med detta säger jag Godnatt och sov så gott när ni går och lägger er :)
för nu ska jag ta med mig matteboken och krypa i kojs, blir skolan en sabbis imorgon (mellan halv 12-halv 1) för att göra prov sen hem igen, vi får se vad som hittas på då !

nattinatti ♥

take it or leave it..sofie tipsar !


När vi var på stan tidigare så köpte jag denna underbart sköna och axelbandslösa BH från H&M, kostade bara 149 kr, inget märkvärdig alls, utan köpte den bara för att kunna ha under tubklänningen som jag tänkte ha på skolavslutningen, men jag måste bara säga att det var riktigt skön och helt underbar! håller verkligen boobsen på plats! haha nej men ärligt talat, en helt perfekt bh, passar perfekt till tubtoppar/linnen osv. bara passa på att springa till närmaste H&M butik om du skulle vara vid behov av en dvs ;)

obs. axelband medföljer i en söt liten påse :) hehe

(bild:H&M.com)


come on baby..

yeah, mattegeniet här! eller inte...hah, fy fan :P måste ta och öppna matteboken nu och pluggiliplugga lite, har provet om några timmar och heeeey här sitter jag och tittar på tv samtidigt som jag har laptopen iknät och bloggar^^ det kommer man inte så långt på huh? ;)



(hardcoresuperstar.com)

Bloggtörka hörreni...gach..några förslag? är det nått speciellt ni vill läsa om? SÄG TILL, alla förslag är välkomna:D

READY SET GO...!

idag när vi åkte iväg på shopping turen jag och mamma så fann vi en mycket trevlig CD skiva i bilen, nämligen en Tokio Hotel skiva som bror min tydligen måste ha bränt ;D riktigt roande, för dom är ju sjukt bra dom där boysen...don´t ya think? dock så gillar jag dom engelska låtarna bättre än dom tyska, eller det finns några undantag, men annars gillar jag mer som engelska, där man förstår vad dom sjunger :P haha tyska kan jag inte..eller jo jag kan tyo räkna och säga någon mening..men det kommer man ju inte så lång på precis.. :D




Dagens favorit låt, kan lova er att den spelades en hel del i bilen..och självklart på högsta volym så det stod härliga till !! Sånt gillar vi :D

"..Too young to live a lie
Look into my eyes

Ready, set, go! It's time to run
The sky is changing we are one
Together we can make it while the world is crashing down
Don't you turn around.."

*sjunger med för fulla gubbar*
 


ett litet sött klipp, för er som vill lära er lite mer tyska kanske?
haha :P

kamerasladden är på vift...

måste tyvärr göra er besvikna...för jag har inte med mig kamerasladden hit hem till mamma så bilderna är fast i kameran..men ska hem till pappa imorgon så då lovar jag er att lägga upp bilder på dagens inköp :)
det blev lite blandat faktiskt, två linnen, tröja, byxor, skolavslutningsklänning, skor, bh (med avtagningsbara band till tubklännigen) hårspännen osv. riktigt nöjd faktiskt! :D hihi


förövrigt
så försöker jag att leta efter vart man kan köpa filmen: Festival, ni vet i den där Ebba Hultkvist är med och spelar..har ni sett den? jag tycker, eller aa jag tyckte då i alla fall att den var riktigt bra! skulle vilja se den igen och se om den fortfarande är lika bra ;) hehe...får ta och hyra den eller nått, trodde den skulle finnas på cdon men det gjorde den tyvärr inte =/

Har ni sett filmen?  :)








home sweat home

heeeeej :D

är äntligen hemma nu efter en hel dags shopping med mami (vilket jag har nämt minst hundra gånger nu känns det som^^) hittade faktiskt en hel del, eller aa, lite i alla fall ;) mobilbloggade förut också men det funkade tydligen inte ?=/ förstår inte vad det är som är fel? får ta och läsa lite om det senare sen, kanske är nytt nummer eller nått :P hehe

jag är i alla fall hemma nu, mina fötter gör ont, fingrarna mina gör ont och magen är utsvulten! yes, så kan det va ibland ;D men nu är det mat som gäller, kanske fotar mina nyinköpte kläder senare sen och lägger upp här, eller vad tycker ni? :)

svarar och godkänner alla era kommentarer senare sen, för nu måste jag byta om här till lite softare outfit och fixa maaaat :D pöösss <3

time to take off..

nu är det shopping på hög nivå som gäller..om jag hittar nått dvs :P hehe brukar alltid lyckas komma hem tomhänt, men aja det återstår att se :D ska försöka att hinna med någon mobilbloggning också, om det vill funka förstårs..? någon som vet om det gör det nu när man har flyttat bloggen? :)

men ni får ha en underbar dag nu så syns vi när jag kommer hem sen!
puss åå kraam

shopping-onsdag

Godmorgon !

har ni sovit gått? det har i alla fall jag gjort, sovit som en lite sessa :P
just nu sitter jag här med laptopen i knät, i vardagsrummet med frukost på bordet iform av rostat bröd och yoghurt :D haha för ni ville väl veta preeeecis va? höhöh (a)

idag är det shopping som gäller, men mami ♥ vi ska tralla runt lite och se om vi kan hitta nått passande :) jag är i alla fall ute efter avslutningskläder så jag hoppas verkligen att jag hittar något..det  börjar ju närma sig ;)

Vad ska ni hitta på för skoj idag då? skola/jobb kanske? :)



High School Musical stjärnan Ashley Tisdale med hunden Maui i koppel..
naaw, är inte hunden gör gullig? alldeles lurvig och teddybjörn liknande sak :D

(bild:posh24.se)

end of this day..

nattinatti, syns imorgon igen my sweethearts ♥ för nu är det sänge som gäller för min del bannemej ! :D
puss och kram och godnatt =)

The dirt, nybeställning

hallu, tänkte bara uppdatera er om att jag sitter här och gör ingenting..pratar med några på msn och svarar kommentarer...borde egentligen sitta och rååå plugga matte vid det här laget, men jag orkar bara inte..DÅLIGT sofie, riktigt dåligt gjort utav mig! så därför har jag nu bestämt mig för att dra mig in på rummet mitt (sitter i vardagsrummet med mamsen framför tv just nu) och i alla fall öppna matteboken, sen ska jag faktiskt dra mig till kojs eftersom jag ska upp relativt tidigt imorgon och sen åka och shoppa galet med mami ♥


föresten, har beställt hem denna boken nu..har funderat länge på att beställa den men det har inte riktigt blivit av och nu så såg jag att bella skrev om den på sin blogg så jag passade på att klicka hem den på en gång ;D hehe

den ska bli ett rent nöje att läsa den, jag längtar! :D










Blake Lively och Penn Badgley



Älsklings paret är tillsamman i verkligheten !! :D
haha, trodde inte det var sant när jag fick se bilderna...dom är ju fööör söta!
synd bara att dom inte "lyckades" i serien... =/

  

(bild:posh24.se)

(nu äre matte igen som gäller..det går inge bra)

leeedig + privatlektioner i matte? :P

vet ni vad...man kan säga att jag är ledig hela veckan nu :D och på månad har vi inte heller några lektioner för då är det dags för någonting som kallas för "Beachfotboll" det är alltså fotbollsmatch på stranden :P hehe
fast på tordag måste jag till skolan och göra ett prov annars är jag leeedig! någon som är avis måntro? ;) det är nämligen så att i matten ligger jag på gränsen mellan G och VG i betyg, så på tordags ska jag få göra ett avgörande vg prov, klarar jag det så får jag vg i slutbetyg, klara jag det inte så får jag ett G..men aja det får gå som det går för jag suuuger rent ut sagt på matte..någon som frivilligt vill lära mig? privatlektioner? :P hihih



Nu---> plugga matte, great !

Lite svar på några frågor

  varför började du att blogga?

jag började att blogga för att jag behövde skriva av mig, lätta på tankarna
och på nått sätt "dela med mig" av det som hände i mitt liv då..och genom att
skriva kan jag enklare få ut de känslor jag har inom mig..att skriva för mig är
mycket enklar än att prata..men alla är vi olika!

Dock så är denna bloggen inte den första jag har..utan jag har haft några stycken
innan också, då alla mina "innersta" tankar, åsikter, händelser osv. finns inte
längre kvar, dom raderas samtidigt som bloggarna raderades..på nått sätt så kändes
det också bra, att få skriva av sig och sedan lämna allt bakom sig och gå vidare!


  vad är ditt mål med bloggen?

jag har inget dirket "mål" med bloggen, visst skulle det vara kul att lyckas och
tjäna en slant på den (man lägger ju trotts allt ut riktigt mycket tid iaf jag)
men det är absolut inte därför jag bloggar! som jag skrev innan så är det för att
skriva av sig och dela olika händerlser osv.
sen vill jag ju självklart få mer och mer läsare som faktiskt stannar, läser,
kommenterar och tycker att bloggen är intressant överhuvudtaget..det är alltid
kul med nya läsare :)


 vilka bloggar läser du dagligen?

dom gamla vanliga som många av er andra också läser dagligen skulle jag tro..hehe
det är Kenza, Stinalee och blondinbella, dom tre favorit tjejorna!

 vad vill du göra när du gått ut skolan?

efter skolan vill jag jobba -tjäna ihop lite pengar och sen ut och resa!
uppleva värden runt omkring,läsa sig nya saker, se nya saker,  kanske bosätta sig på nått nytt ställe, bygga upp
kariärren och sen återvända hem hit igen för att bilda familj osv. det är sånt som
åter står att se! :D

♥ vad har du för framtidsplaner?
samma som svaret på frågan innan, tjäna ihop lite pengar
och sen ut och resan, uppleva nya saker, få insperation osv.


hur mycket pengar lägger du ut på shopping varje månad?

det varierar, jag är en "periodare" kan man säga haha..ibland köper jag riktigt mycket
och blir bara pankare och pankare..förstår inte riktigt vart alla pengarna tar vägen?
men ibland så köper jag typ ingenting och vips så har jag en himmla massa pengar på banken..
vilket jag senare shoppar upp igen..osv. haha


hur gamla är du?

jag är 17 år, går första året på gymnasiet


bloggar du anonymt eller har du bara få bilder på dig själv?

jag bloggar anonymt, eller jag lägger inte ut bilder på mig själv så folk jag
känner/eller vet vem jag är ska förstå att det är just jag som bloggar.
känns skönare på så sätt, för min del, att vara lite anonym, ha lite privat och
självklart för att ni läsare ska få en egen bild av hur jag är och kan se ut :D


nomy -cocaine



Lite music, dock så fanns det ingen video till den men prison break är väl aldrig fel att se bilder ifrån...eller? hehe *looking good, looking goood*

tog en lång och rask promenad ute i skogen förut, kom hem och var alldeles svettig..så det blev till att hoppa i poolen -ta ett dopp och sen ligga och torka i solen :) fast nu luktar jag ju en massa klår tyvärr så det får bli duschen för min del nu och sen packa innan mamma kommer och hämtar upp mig, ska sova där ute i natt...

nu---> duschen!

(svaren på frågorna kommer senare ikväll)

sjukt bra dag...eller?

skulle bara säga att jag är hemma nu igen, är ledig för dagen :D engelska nationella, speaking gick riktigt bra också..känner att det här kommer bli en riktigt bra dag ! nej, nu ska jag ut i solen och steeekka eller mysa i skuggan? haha vi får se :P Men fortsätt att ställa frågor i inlägget nedan, svaren kommer upp om någon timme/eller två..

Ställ just den frågan du alltid har undrat över..eller kommer på nu?



sådär ja, nu är det skola som gäller för mig och nationella :S

men medans jag är borta tänkte jag så här att jag skulle dra igång en liten FRÅGESTUND :D eller vad tycker ni? vet mycket väl hur tråkigt det är att vara en ny läsare och inte veta någonting som själva bloggerskan/bloggen osv. så nu är det bara att fråga på! så jag har nått att syselsätta mig med sen när jag kommer hem :)

Ha en underbar dag ♥

morningmorning sunshine

Godmorgon!

har ni sovit gott? det har i alla fall jag gjort :) fast jag är fortfarande riktigt trött så efter skolan blir det till att vila lite..vilket jag alltid säger att jág ska göra men som aldrig blir av :P hehe
nu på morgonen är det dags för nationella, sista i engelska -speaking, känns lite nervöst eftersom jag vet att jag är riktigt bra på att prata osv. men inte inför folk så där..och framför allt inte framför engelskaläraren :S menmen, det går som det går, bara att tagga till så funkar det nog sen ;) hoppas på att jag slutar tidigt idag med...

men nej hörreni, nu är det frukost som gäller för min del :D
kraam på er så länge ♥



mest av allt skulle jag vilja ha hotellfrukost...finns det nått godare?

i was made for loving you baby..

nu är det sängen som gäller för min del :D är så sjukt trött just nu..ska bli skönt att krya ner i sängen och bara bluunda! haha shit va jag älskar att sova :D höhö
har precis tittat färdigt på Kiss "Kiss loves you" helt okej, hade gärna velat få lite mer inom om själva orginalbandet, dess medlemar osv. men det var ganska bra ändå :) sjukt egentligen att man kan bli så pass kända som dom blev då/är nu..helt jädrans sjukt!

aja, nu var det sänge ja!
puss å godnatt ♥


Teenage dirtbag

Vet ni vad..denna vecka kommer vara riktigt slapp och alldeles..alldeles underbar :D massa lektioner är inställda, inga direkta läxor eller prov att plugga till..bara allmänt chill! (ett ord jag vanligtvis aldrig använder, låter så himmla töntigt! haha) detta är min skolvecka:

tisdag: sovmorgon 8.30 -engelska nationella, speaking (nervis..) matte 9-10, slutar? :)
onsdag:
LEDIGA, shopping med mami
tordag: sovmorgon 10.30 -fika i en kvart, sen lunch och sen matte 11.25-12.25, slutar :)
fredag:
LEDIGA

haha förstå va glad jag är just nu :D förutom att engelskan imorgon gör mig lite nervös, ligger där i magen som en klump..men va tusan, det är bara att köra på och göra sitt bästa! det blir nog bra...




Den här gamla godingen kommer ni väl ihåg?
haha, den är ju för rolig (:

Film: Elizabethtown



Eftersom jag lovade er en utvärdering av filmen Elizabethtown som jag började att titta på i fredags men inte hann se klart, eller orkade inte rättare sagt, så har jag gjort det nu och filmen i hel het var helt okej! inte den bästa filmen jag har sett kanske, men den var ju inte dålig..absolut inte! Dock så blev den liiite väl utdragen ibland och allmänt jobbig men annars var den bra, mycket kärlek, sånt gillar vi :D

Har du sett filmen? vad tyckte du? :)

Yeahyeah



Gissa vad jag ska se på ikväll klockan 22.00kanal 1 ? :D
hihihhohohahahehemohah ^^

My new LOVER bag !



Taaadddaaa!
okej, kanske inte dom bästa bilderna där men what the.... ;D
Älskar
väskan, fastnade för den så fort jag såg den (ifredags) och kunde inte vääänta tills idag då jag kunde gå ner och köpa den :P hihi, 549 spänn fick jag slänga ut..men den kommer komma till gooood använding, så det var den allt värld :D visst är den underbar? :)

Coopers är inget kul..

FY FAN säger jag bara !! haha jag är helt slut i kropp och ben efter coopertestet...visst jag är en van "löpare/springare/joggare" whatever och rundan var bara på 2.8 km men att springa i 27-30 grader stekhet sol som bara bränner ända in i benmärgen är fan i mig inget kul ! men jag klarade det i alla fall och var som vanligt först i mål :D haha *stolttjeja*

kom precis hem här, ska ta och hoppa in i duschen och sen ta med mig någon bra bok (eller laptopen) och sätta mig ute i solen..eller skuggan(a) vi får se vilket det blir...är grymt sugen på att hoppa i den nya poolen men jag orkar inte med klåret och bajs, så det får bli en annan dag :P

Appråpå (haha stavelse?) DENNA (<---länk) bild så har väldigt många svarat att det är själva kordinaterna från där hennes barn är födda medans några andra säger att den betyder "En bön för de vilda hjärtan hållna i burar"
"A prayer for the wild at heart, kept in cages"
Av Tenessee Williams, så hm...två gissningar ett svar...
men vilket är det nu då? :S :P

TACK
föresten för alla era kommentarer :)
nu är det duschen som gäller ♥



inte bara jag som är hurtig... ^^ höhö

Dagens bild..



...Angelina Jolie med sin mystiska tatuering på armen..
någon som har nån aning om vad den betyder? står för?


zoooom ----> (klicka för större)

Ha en underbar dag, nu är det skolan som gäller för min del ♥

monday it is..

Godmorgon !

och så var det måndag igen..första dagen på veckan, vilket menar en hel vecka kvar tills helgen...eller där ljög jag ju, men om man tänkter inom "skoltiden" så är det en vecka..boring! fast den här veckan så har vi inte så mycket i skolan som förra veckan, uschameja, tack för det ! :D behöver inte plugga lika mycket förutom på svenskauppgiften som ska vara klar nu men det tar vi senare ikväll sen..eller nått (a)

idag är det cooperstest som gäller..jag är dödens! självklart så ska foten min börja göra ont nu igen, lagom till när det är något sånt här i skolan, en "viktig" grej som man vill få bra resultat på..typsiskt!
menmen, det får gå som det går, tar med mig musiken så jag kan koppla bort tankarna lite under springturen, älskart<3

nej, nu ska jag börja göra mig i ordning här, sitter fortfarande i pjamasen och morgonfrillan -sexxxy! ;D

pusss å kraam ♥ (skumbanan)

paniiik

okeej, känner mig riktigt dålig just nu! vi har en svenska uppgift (ska skriva ett depattinlägg om valfritt ämne) som ska var inlämnad nu i veckan (skulle ha varit inlämat i fredags, men läraren har varit sjuk så vi fick mer tid på oss) och jag har inte änns börjat..känner att jag verkligen inte orkar börja, vet inte vart jag ska börja och vad jag ska skriva om? det här suger rent ut sagt...läraren kommer att döda mig :S

med det säger jag nattinatti..måste leta fram och damma av svenskaboken nu, och i alla fall börja titta igenom uppgiften...kanske en liten god bit på vägen?

puss och kraaam ♥


Come Clarity



Okej då din jäkel..eller vad säger ja? :P
den här låten var faktiskt helt okej :D

I don´t love you like a loved you yesterday

Tjallum =)
Kom precis hem från mormor och morfar här nu och fy tusan va jag har ätit! jag ser just nu ut om en uppsvälld ballong..great ! men aja, det är inte varje dag det är morsdag :P hihi så nu ska jag bara byta om här och sen blir det en rask promenad med pappi och vovvsii i skogen..lär behövas! ;)


mormors egengjorda rabarberpaj och vanilj/marsansås (stavelse?) är ju det bästa dom finns <3
skulle kunna döda får att få en bit..!


Hem till morföräldrarna..

Klockan börjar att närma sig fem..ska ta och byta om här nu och fixa iordning mig lite och sedan dra mig vidare hem till mormor och morfar där mamma och kusinerna sitter och väntar :)
blir fika och prata lite skit med släkten, mycket trevligt! <3 :)

och om jag inte har helt fel (vilket jag aldrig har ^^) så kommer det också bjudas på en hel del go´saker...bullar, kakor, bakelser, tårta, läsk, kaffe, saft osv. ja ni fattar nog vinkeln..farligt gott!

nej nu ska jag inte sitta här och dra mig längre...it´s time for action!
byebye så länge ♥



Hardcore Superstar - Honey Tongue

det bästa som finns..

Nystädat rum, nybäddad säng och nyduschad jag...är det bara jag som längtar tills ikväll då man får krypa ner i sängen och sova för natten ? ;)

Morsdag...

....är det ju idag ja! hade jag totalt glömt bort..eller nej det hade jag iofs inte eftersom jag har köpt present till mami men imorse hade jag ingen tanke på att det faktiskt var idag..så denna dag kommer det bli en hel del fika..kommer rulla fram vid dagens slut känner jag...perfect! ;)
menmen, imorgon är det coopers test som gäller på idrotten, så då kommer jag springa bort en liiten del i alla fall, haha =P för idag orkar jag inte ens ta mig till skogen..

vad ska ni hitta på idag?
"firar" ni era söta små mammor också? :)


godis suget sitter i..

Godmorgon mina persikohallon :)

sitter ute på altanen just nu, vaknade för inte så länge sen, sitter och äter frukost med en hund liggandes på mina fötter... :P idag blir det allmänt lugnt, måste göra svenskaläxan som ska vara klar nu gärna tills imorgon och jag har inte änns börjat med det...great sofie ! men aja, det blir nog bra ;)

hittade inget godis igår..hah fyfan va sur jag blev! var så himmla godis sugen så jag visste inte vad jag skulle göra men det fanns ju inte så mycket jag kunde göra mer än att hitta nått annat gott i skafferiet..vilket jag inte gjorde heller =/ hehe så jag borstade tänderna och gick och la mig..haha



nu ska jag äta upp frukosten och sen svara/godkänna era kommentarer :)
see ya ! ♥

nattinlägg, finally home

Hello my friends :)

shiiit, va glad jag blir när jag kommer in här och ser en massa nya kommentarer, ni är ju för söta! =)
dock så är jag inte riktigt kapabel till att svara på alla just nu...så det tar vi imorgon så fort jag har vaknat, men jag hoppas eran kväll har varit toppen för det har min varit =) hehe

blev lite stressat där (se förra inlägget) men det ordnade sig och kvällen har varit riktigt trevlig:D nu ska jag ta mig ut till köket och ta mig någoting att äta...är så jävla godis sugen!! (ursäkta språket., men det är saaant!) pappa och dom hade köpt värsta godispåsen idag, men nu kan jag bara inte hitta den? :S faaan, också...aja, får nöja mig med en torr jädrans macka...får skälla ut som imorgon... :P

godnatt med er, dröm så sött :)
puss och kraaaam ♥

Bråååååådis...!!

shhhiiit nu blev det bråttom! S ringde precis och sa att vi skulle åka och möta dom andra nu? och här sitter jag i myskläder och äckligt hår :S så måste tvätta av håret snabbt nu och hoppa i andra kläder...bajs också! kunde hon inte ha ringt liiite tidigare??

aja, vi hörs senare sen när jag kommer hem igen :)
lämna nu en massa goa kommentarer så jag har en massa att läsa sen :D tipsa om bra bloggar osv, kanske eran egna? hehe ;) och VARFÖR :P

puss och kraaam, ha en underbar kväll :D ♥

My loverboy<3

Boss<3

Tog lite bilder (mobil, så klaga inte:P) på älsklings killen förut hemma hos
mami ♥ 11 veckor gamal nu, och ni kan ju se i ansiktet där tex. att han börjar mer och mer likna en York nu, vilket är hans ras ;) men jag vill inte att han ska förvandlas till det..vill ha honom så som han är nu...så underbart söt!

aktiva jag...eller?



Nej men se där..det var längesen sist ;) haha ♥

Peace and hardcore



32 DAGAR KVAR !! <33 :D:D:D:D

just grab my hand and tell me we are gonna be allright

update: blev ingen lång stund ute i solen inte..det var svinkallt! eller okej..där överdrev jag nog lite, men det blåser som tusan så det där med brännan får vi jobba på en annan solig dag ;D
nu ska jag ut och hålla mami sällskap<3 kraaam

Lööördag :D

Godmorgon! :D

sitter hemma hos mami nu, cyklade ut hit redan vid 10 (känn på den ni !! haha) och har precis käkat lite frukost...blir snart för min del att hoppa i bikinin och sedan lägga mig ute i solen, för idag my friends ja så jävlar ska jag få färg på kroppen! haha eller aa vi kan ju alltid hoppas på det i alla fall ;) dock så blåser det en hel del ute så jag kommer antagligen att frysa ihjäl men vad gör det om 100 år ?

ikväll blir det god mat hemma med familjen och sen utgång..troligtvist blir det till att köra brännboll med lite crazy people fast jag HATAR brännboll..så jag kommer nog vara hejjarklack eller nått i den stilen...höhöh(a)

ha en bra dag så länge käraste!
kraaam på er ♥




en utav dom vackraste personerna jag vet...


nattinatti

okeeej, det är över en timme kvar på filmen och jag orkar verkligen inte hålla upp ögonen mina..jag är så gott som död ! därför har jag bestämt mig för att stänga ner det här med filmgrejset för idag/kväll/natt och istället krypa ner i sängen och drömma mig vidare..vem vet vart? :)

nattinatti med er mina käraste <3
dröm sött !


kvackpack

sådär ja, blev en liten pause i filmen där på nån timme..var snäll och hjälpte en annan med design och header, dock så är jag inte så duktig på just det där med photoshop...men det gick sakta men säkert framåt i alla fall..är inte riktigt klar, ska fortsätta med det vid ett senare tillfälle :)

för nu ska jag fortsätta med filmen...hann bara se 11 minuter förut.. *uppsidejsiiiee* :D

filmtajm, fredagsmys all by myself..

Tjallum, precis hem kommen från kvällspromenaden med vovvsii, riktigt kvavt och äckligt varmt ute må jag säga att det är..då kan ni ju själva räkna ut hur underbart det var att gå i skogen med alla dess uppförsbackar (skogen består nästintill bara av uppförst -och nerförsbackar) precis, svettigt värre eftersom vovven och jag höll högt tempo hela vägen..hehe men nu känns det riktigt bra igen, har fått ner kycklingrullen längre ner i magen nu i alla fall ;)



nu är det i alla fall film som gäller för min del, ska kila ner till källaren och se om jag kan hitta någon glass också? skulle inte sitta helt fel, lite kallt och gott :D tänkte sätta på filmen "Elizabethtown" någon som har sett den?
ser riktigt bra ut på fudralet  i alla fall, massa kärlek och shit, me like :D haha <3



sen så ser ju denna pöjk intedum ut heller om vi säger så..höhö(a)

hemma fredag kväll

tjoo, har precis mumsat i mig en kycklingrulle här och ska när som helst ta en sista kvällspromenad med vovven :) är ensamen hemma ikväll, eller bror min och hans kära vän är juh hemma men dom lär jag inte se på hela kvällen, datafreaks som dom är sitter dom på övervåningen och spelar..höhö men skönt är la det :D för min del ialla fall !

blir en lugn och skön hemma kväll ikväll, ska som sagt gå med hunden nu snart, sen lägga mig raklång i soffan (eller ner kurrad isängen..har inte riktigt bestämt mig för vilket?) och sätta på en film =) sounds perfect, right? :P
imorgon blir det mer festligheter..men det tar vi mer om imorgon...

för nu ska jag dra mig ut i kvällsolen :) hihi
kram på er <3

Kaneldrömmen..

 

GOOOODASTE Bullarna EVER !! finns inga godare..kan äta ihjäl mig på dessa :P haha
*mumsfillibaba*  

dessa kommer jag att leva på under peace and love..så äre bara! :D

give me the money !

tjallu !


blev lite hastigt avslut där sist..men det kom några och satte sig brevid mig precis och jag hade ingen lust att dom skulle börja läsa vad jag skrev och sen skrikat rätt ut..eller aa nått :P haha

men nu är jag hemma igen :D tog en vända på stan med två andra, hittade dock inget speciellt så där, ska åka och shoppa på onsdag med mami ♥ leta avslutningskläder osv. shhit vad tusen ska man ha på sig egentligen? :O
sen måste jag införskaffa mig lite mer härliga sommar klänningar och toppar..om jag nu hittar nått dvs. :P hehe

föresten så hittade jag den underbaraste väskan någonsin idag på MQ, dock så köpte jag den inte my smartass för jag tyckte den var liite väl dyrt, 549 kr kostade den och den var en sånd liten grejs, men ack så underbart söt! får tänka på saken....hehe

Vad händer ikväll då kära ni? :D



Inte bara jag som trippar på stan i denna värme..Lindsay do it to..frågan är bara
 "who is the guy?"


freeeedag

Hello my friends :D

sitter i skolan just nu..egentligen så borde jag inte sitta och blogga så här eftersom inga vet att jag gör det..mina vänner alltså, it´s private! men va tusen, vi har håltimme nu ända tills halv 11 och jag sitter här nästintill ensamen i datasalen..så ja det är ganska så lugnt :P

redovisningen gick prima, lite nervöst var det allt men aja, det funka:P hih
bloggar mer när jag kommer hem sen, ciaooo<3

är det inte det ena så är det de andra..

Tjallu, sitter här blöt i håret och klibbiga ben..sexigt värre hörreni..funderar på om jag orkar resa mig upp och göra en kopp te och sen läsa igenom redovisningen en gång till som är imorgon innan jag lägger mig..men jag vet i tusen om jag orkar..haha (a) har hamnat i någon slagt koma liknande grejs..men aja, lika bra att hoppa iväg måste ju ändå röra på mig sen och borta tänderna..uuuj det lät riktigt jobbigt det där.. :/

förövrigt så fick joggingen bara bra :D dock så råkade jag trampa lite fel med vänsterfoten, tror jag råkade trampa på någon rot eller nått på stigen som gjorde att jag landade fel med foten för det gör lite ont..men skit samma, bara ta en värktablett och sen vila foten, blir görsa bra till imorgon ska ni se :D eller aa, vi kan ju alltid hoppas på det i alla fall ;)

nej, nu babblar jag på om en massa onödigt skit här igen..måste ta mig upp här i från nu och dra mig mot köket..vi höres imorgon igen käraste pärlor<3 pöss och kram på er


ägglossning...

yes, and it hurts..hurts really hurts! har haft ont nu ända sen jag kom hem från skolan..har tagit värktabletter och legat på soffan större dela utav dagen men det känns fortfarande =/ inget roligt kan jag meddela..men är man tjej så är man, inget att göra åt saken...

tänkte snart ta och byta om här, ta en vända i spåret ikväll igen..antingen kommer det bli bättre eller så kommer jag ha ännu ondare när jag kommer hem..det är sånt som märks..

har föresten precis skikat in ett så kallat "lämplighetsundersökning" till plikverket nu..där jag fick svara på en massa frågor och i slutet av september kommer jag att få reda på om vilka chanser/möjligheter jag har inom lumpen..haha roligt va? :D

inte för att jag tror att jag kommer att göra den, fast det vore ju jääävligt cool, så vore det ändå kul att se vad dom tror en, skulle man få komma och göra lumpen eller inte? hööh :P



(bild:google/dn.se)

you whant it, belive it, you got it if you need it..



 Motley Crue - The Saints Of Los Angeles
har säkert lagt upp denna video förr men here we go again..grymt bra!

you see me rolling...

Tjenna ;D

hann aldrig att blogga imorse, blev riktigt stressigt där..råkade försova mig så ja..ni kan ju själva tänka ut hur min morgon såg ut :P hehe men jag hann till skolan och kom inte försent till provet heller som tur var..vilket inte heller var så svårt (provet alltså, hehe) gick riktigt bra, fick 55p av 65p möjliga..ja men jag är stolt i alla fall :) hihi
Till lunch var det pizza också..haha för er som var intresserade alltså ;)

men aja nu är jag hemma igen, sitter och tittar på tv och mumsar goda hårda karameller :P väntar på att mamma ska komma hem (cyklade hem till mamma efter skolan) sen blir det att prata lite med henne, åka och handla osv. blir nog bra :) valpen ligger föresten här bredvid mig och snarkar höögt;D hiih han är föör söter!

har ni haft en bra dag annars? :)


run, running all the time..

sådär ja, gick riktigt bra i spåret idag..lite segt ibörjan eftersom jag var precis nyvaken men jag piggnade till senare sen ;) hehe har precis gjort en kopp te här nu och tagit med mig den och en banan in på rummet :) för nu blir det pluggning sista tiden innan det är dags för mig att krypa i kojs..blir tidig morgon i morgon, med prov och grejer..läängtar ! eller inte.. :P

torsdag imorgon också..vilket betyder inte långt till fredag..vilket i sin tur betyder helg :D vilket jag har verkligen har längtat till..hehe har varit så mycket nu att jag bara velat ha helg och kunna slappna av och komma ner på jorden igen, dock så har jag inga direkta planer på vad som händer i helgen? men nått skoj hittas det alltid på :D

Har ni några planer? :)

Nattinatti med er ♥

gääsp,..

hejsansvejsan, har precis vakat^^ hihi råkade visst somna där ett litet tag..men ack så behövligt! pluggningen går sakta men säkert framåt..ska ta och byta om nu och sen blir det ut i spåret..sen dusch och sen på´t igen..pluggningen alltså ;)

allt bra med er annars? :)

pöss på er <3

sorry för den hemska uppdateringen nu på senare tid men det är riktigt mycket i skolan nu dom här sista dagarna/veckorma så ma nkan säga att jag inte har någon fritid alls, inget tid över och framör allt då inget roligt bloggande..eftersom det inte händer så mycket mer än just pluggande om dagarna..men ni får stå ut...nååågra dagar till, sen jävlar ;D !!

otursdag..



Hahah, men skööön! =D

oh happy day...or not

Hejsanhoppsan *lillebror*

hur är det med er egentligen? :) själv är det bara bra, kom hem för ett litet tag sen har suttit och pluggat med S ett tag nu tills hon åkte för några sekunder sen..hehe så ja, nu är förberedelserna inför fredagens redovisning så gått som färdig..måste bara öva in det mesta också men det tar vi imorgon för idag har jag annat att plugga på..har prov imorgon igen =/

annars idag vet jag inte vad det har varit med mig? ena sekunden skit glad och andra sekunder sur..dock så har jag försökt att hålla det inom mig men det är inte alltid man lyckas göra det..tror det hela beror på en/flera vissa personer, hatar att folk ändrar hela sin personlighet när man träffar några andra människor och sen när dom har gått så är man en helt vanlig igen och pratar med en..så fort dom är det så säger dom inte ett ord men när dom är borta igen ja då jädrans kan du prata igen..blir tokig! varför?

aja, nu blir det plugg och sen ringa några samtal...tror jag har fixat sommarjobb :D:D


en pluggar dag idag igen...

GodmorgonGodmorgon :)

okeeej, jag erkänner...det blev ingen joggingrunda imorse..jag var helt enkelt för trötter :P men det blir senare sen ikväll i stället, vet inte varför men det är då jag orkar..på morgonen vill jag bara sooova..höhö(a)
så ja, jag fick allt min sovmorgon idag också :D ska snart börja fixa i ordning mig här, frågan är bara vad tusan man ska ha på sig idag? brukar alltid förbereda det dagen innan men det blev inte riktigt så igår..allt pluggande har tagit över mitt liv men det ordnar sig, funderar på klänning men vi få se ;) riktigt fint väder är det ute idag i alla fall!

Efter skolan blir det plugg med S igen, måste bli klara med den muntliga övningen till på fredag plus att imorgon är det prov i data och det är en hel del svåra ord jag måste lära in...så ja, en pluggar dag idag igen...great!

ha en bra dag,
så höres vi senare sen igen :)
kraam på er ♥

Heaven´s on fire

Tro det eller ej (igen) men nu ska jag faktiskt ta och slita mig här ifrån och plugga...känns som om att det är det ända jag gör nu för tiden..but heey vad gör man inte för skolan? eller...? :P
har prov att plugga på nu och imorgon blir det tidig uppgång fasten jag har sovmorgon..ska nämligen ta joggingpasset på morgonen hade jag tänkt, måste hinna duscha och allt det innan skolan också så..ja, alla vet ju hur seeegt mitt hår är på att torka..thank god för hårfönen! ;D

hoppas ni haft en superdag i alla fall, och sorry för den riktigt usla uppdateringen idag...men ibland har man viktigare saker för sig helt enkelt..kram och godnatt med er ♥



Lite natt musik :) för er galningar som sitter uppe halva nätterna och bara slösar dyrbar SOVTID ! ;)
I love you anyway <3

Dagens..



Come to mama!

vart tog fritiden vägen?

Hejsan :D

nu är jag änligen hemma och har precis bytt om till myskläder..eller aa, jeansen är av i alla fall ^^
har haft en hel okej dag  än så länge i alla fall, skolan där vi hade prov sista timmen..vilket gick helt okej kändes det som i alla fall -så tack för alla "lycka till" hälsningar :) sen efter skolan blev det hem till S för att plugga..men innan läxböckerna kom fram blev det så klart bakning eftersom båda var enormt sugna på äpplepaj :D hihi så vi bakade det och sen har vi pluggat ända tills nu kan man säga..kom ju som sagt precis hem ;) hehe

annars idag så vet jag inte vad det är för fel på nacken min? eller jag vet ju att den är lite som den är men idag har jag haft grymt ont i den som sedan har gått upp till huvudvärk =/ menmen, får ta en ipren och sen på pluggandet igen..yes för snart är det prov igen och det är inte liiiite vi ska kunna heller :S

allt bra med er annars? :)

Tidig morgon..

Godmorgon !

idag var det seegare att gå upp ur sängen än vanligt? vad nu det kan bero på? för jag gick ju och la mig hyfsat och hela gårdagen slappade jag ju gärnet..dvs. satt framför datorn med GG och OTH avsnitt..men det kanske är just det, det beror på? men aja, nu är jag på benen i alla fall och sitter nu här och funderar ut vad tusen man ska ha på sig idag?

en halv lång skoldag idag..prov sista timmen, känns kanoners! eller inte....
eftersom jag är så himmla dålig så har jag inte pluggat tillräckligt känns det som, men aja det får gå som det går:P Önska mig lycka till!

nej, nu ska jag dra mig här och sen börja fixa i ordning allt så jag hinner i tid till skolan :)
ha en bra dag, pöss ♥



(bild:hardcoresuperstar.com)

sweat dreams..

Belive it or not men jag ska faktiskt ta och stänga av datorn nu...borsta tänderna och sen plugga lite innan jag släcker lampan för idag..imorgon är det skola igen (haha, eller?) och prov i Små företagande..sounds perfect to me! =/
efter skolan blir det nog hem och göra ännu mer läxor fast denna gång med S, eftersom vi har ett muntligt (vilket jag haaatar) framförandefredag och vi har knappt börjat :S så ja...en tuff vecka nu...men heeeey inte långt kvar ;D

Godnatt med er mina pärlor<3
vi synd och höres imorgon igen hoppas jag :) pööss


Sötaste paret..


Är dom inte sötaste paret ever? förutom Peyton och Lucas i One tree hill förstårs :P hihih

Den "fattiga" men ack så humoristiska och söta pojken med den rika och populäraste flickan. Älskar när det är så, haha :) vilken pussy jag är... :P







nej nu ska jag fortsätta se några fler avsnitt av GG,  then it´s time to study...great !


en röd sill bland hockyhulkar..great

hellu, kom precis hem här från ett joggingpass i skogen..dock så blev passet pinsamare än vad jag hade förväntat mig..typ halva stan var där och precis när jag var vid cykeln (cyklar alltid fram och tillbaka till skogen) så kommer hela fotboll/ishocky laget springande..vilket jag har försökt att undervika hela tiden..men självklart skulle jag möta dom i slutet då jag var som svettigast och rödast...GREAT! aja, dom var ju inte heller särskillt fräscha om man säger så... ;) men ändå, haha dom var inte nååågra heller.. :P

aja, nu ska jag hoppa in i duschen och leta fästingar också..när jag väl var i skogen så fick jag ta bort två stycken som kröp på mitt ena ben...Uschameja, hatar fästingar!

mjaauu



Börjar få lite ont i rumpan...men va fasen nåågra avsnitt till :D
dom är ju för läkra, don´t ya think?

Yo shook me all night long



Älska låten och ACDC överhuvudtaget, är det bara jag som blir glad av den? ;)
me like a lot

Peyton and lucas

shiiit alltså...herregud så spännande! eller nja, inte spännande så men slutet var juh riktigt oväntat om man säger så..jag pratar så klart om one tree hill nu, har precis tittat färdigt på avsnitt 17, nr 18 har inte kommit ut än och det ska tydligen vara sista avsnittet på denna säsongen också? jag längtar i alla fall tills det avsnittet kommer ut..måste få reda på vad som händer...gahhiee

hah okej, desperat brud! nu blir det några fler gossip girl avsnitt och Nutella smaskande..sounds perfect to me...!



men titta bara på dom,  soo cute ♥
haha fy fan för mig alltså.. :P

ledig idag igen :D

Hej igen :D

hehe, är redan hemma, är ledig nu hela dagen :D för det var nämligen så att teatern blev inställd för huvudpersonen hade tappat rösten eller nått..och sen hade vi ju bara coopers test men eftersom vi inte hade några lektioner så frågade vi om vi inte kunde få ledigt och springa det nästa vecka istället...och det fick vi :D

så jag och två flickor till åkte ner till en brygga och satte oss och åt våra mackor som vi skulle haft till lunch..hihi jätte mysigt :) dock så blåste det lite för kallt så vi drog oss hemåt efter inte så lång stund :P

nu ska jag gosa in mig i en filt och titta några one tree hill & Gossip Girl avsnitt på datorn och senare sen blir det till att plugga =/

Vad händer hos er? :)



en gamal uttjatad låt -som var uttjatad då men nu har jag inte hört den på år och dar så nu börjar den bli bra igen faktiskt...haha :D The Fray -How to save a life

run, running to the future with you right by my side..

Godmorgon :)

har sovmorgon idag som ni kanske förstår :P börjar denna dag med att gå på teater som börjar nu klockan 10.00 sen efter det så är vi lediga fram till halv 2 ungefär (teatern håller väl på till 12 skulle jag tro) och sen har vi coopers test som jag berättade om tidigare och efter det så slutar vi :D så idag är det ingen jobbig dag alls..vilket känns riktigt skönt!

dock så måste jag plugga en hel del även i dag, för imorgon har jag första provet för denna vecka..sen måste jag förbereda mig inför de alla andra proven och inlämningsuppgifterna och muntliga och ja jag vet inte vad..har riktigt mycket nu denna vecka =/ men vi får tänka så här "det är ju trotts allt inte långt kvar till sommarlovet nu..två/tre veckor bara"..så keeeeeep going! ;)

nej, nu ska jag fixa mig här innan jag måste cykla iväg :P
ha en bra dag, pöss <3


sleeptime baby

jaha hörreni, så har klockan lyckats ticka iväg idag igen då..snart dags för mig att krypa í kojs det är ju trotts allt skola imorgon igen..tyvärr...dock så har jag inte så jobbig dag som tur är förutom något som heter "coopers test" då vi ska springa en ganska så lång sträcka på tid..men jag springer ju annars så det gör mig inget, kan vara bra för mig eftesom jag inte har sprungit nu sen i onsdags..=/ blir så bra ska ni se ;)

sov så gott med er, och glöm inte att titta på videorna här nedan..dom är ju för roliga :D hihi
nattinatti ♥

Bloopers..

Hello my dear :)
vad har ni för er denna söndagkväll egentligen? själv borde man sitta och råååå plugga nu men tror ni jag gör det? nope, inte för fem öre istället sitter jag här, nerbäddad i sängen med laptopen i knät och tittar på borttagna scener..eller bloopers som det också kallas, älskart! haha skulle kunna göra vad som helst för att få vara med på någon inspelning, förstå hur jädrans kul det måste vara :D

här får ni några smakprov :)

 

The O.C


 

Desperate Housewives



Gossip girl

Gossip..



mjaauu, vad jag har saknat denna serien!
har varit så upptagen med att titta på Oth, the hills, satc osv. att jag inte haft tid med denna.. en nu är ju många serier färdig tittade eller väntar på nästa säsong så nu passar jag på att se dom som jag kommit efter i, dock så vet jag inte riktigt vart jag slutade att se i Greys Antomy..hmm =/

boss the plutt



I miss my babybooo<33

pluggsöndag...eller?

sådär ja, nu var en uppgift nästan klar, ska bara renskrivas sen kan jag lägga den åt sidan :) ska snart attackera svenskauppgiften här också som jag känner kommer bli mycket svår..men aja, det får gå som det går på den..måste bara komma på nått att skriva om också..vi ska nämligen skriva ett debattinlägg, med engna åsikter, fakta osv. as jobbigt!

förövrigt så har systeryster och A åkt hem till Göteborg nu..helgen har gått för himlans fort..men vi har bestämt att jag ska åka ner till dom nu snart under en helg..ta tåget och komma iväg här hemifrån lite grann, kan vara skönt! Göteborg är ju en sån pass härlig stad också  så :) hihih

nej, nu ska jag hoppa på renskrivningen och sen börja med svenskan..vi får se hur långt jag kommer på den idag..höhö(a)

we´re not gonna take it

nej hörreni nu måste jag sätt mig ner med läxböckerna och börja med allt pluggande, har hur mycket som helst men jag drar verkligen ut på det eftersom jag varken orkar eller vill görat..men nu måste jag för annars hinner jag aldrig blir klar och vem orkar att ha ALLT att göra på en och samma gång? bäst att dela upp det lite..tycker jag i alla fall!

önska mig lycka till..jag är redan död

two songs

Lite musiko :D aldrig fel, eller hur? :P
Båda två är lite sega i början som ni kanske märker men ja, spolar ni fram lite så kommer låten sen =)
 

Motley crue -saints of Los Angeles




Twisted sisters -We´re not gonna take it

the sisters make me happy!
haha blir på riktigt bra humör när jag hör låten, man rycks med på ett sätt :Dhihi

Dagen efter...

Gooodmorgon :D

vaknade för inte alls så länge sen, har precis mumsat i mig en massa rostmackor och oboye :D haha snacka om nyttig frukost, right? men det var ju får jädrans gott allså, haha!

gårkvällen var riktigt trevlig, hade det görsa kul med klassvännerna :P måste göras om! kanske blir redan nästa helg...inget bestämmt, vi får se ;) hihi
kom hem runt halv 2-2 så det blev inte så jätte sent, men det räkte, folk skulle dra vidare ut och dels så orkade jag inte det eftersom det var typ öppet 40 minuter till...liiite onödigt att slösa ut 100 spän på det? och sen så blev jag så grymt trött! kanske har med att jag jobbade på dagen också..men aja, skoj var det i alla fall, både jobbandet och festandet :D

idag blir det till att ta det lugnt...plugga lite eftersom vi har hur mycket som helst i skolan denna vecka, hundra prov, tusen inlämningsuppgifter och så engelska muntiga nationella..bajs! och så ska jag följa med pappa till mjölby och kolla på en bil..och så måste jag köpa godis också! haha är gryyymt sugen på det kan jag säga er ;) mumma!

Allt bra med er annars? :)

text text text

määäätt imagen är vad jag är just nu..haha intressant va? :P
har precis ätit och nu klippt ner mina naglar som bara går av och av hela tiden...eller dom liksom "delar på sig" skit jobbigt! så nu är dom borta, ska fila till dom lite och sen skydda dom genom att måla på ett lager nagellack :) det får duga för kvällen!

ska snart börja fixa mig inför kvällens paaartajande...fast jag orkar inte riktigt, hha XD (hatar den smilysen förövrigt,höhö) sitter så skönt här i sängen nu med stor fluffig kudde bakom ryggen mot väggen..varm och gosig filt om benen och datorn i knät..mätt och belåten...och blött hår=/  höhö, men aja, bäst att börja lite smått för jag tänkte åka runt 7-halv 8, vill inte komma dit så jätte tidigt liksom..dom andra kan få komma dit först och så kommer jag lite senare, sounds perfcet to me:D hihi

vad ska ni hitta på denna lördagkväll? :D

the working girl..no matter what

Home sweat home

yes för nu är jag äntligen hemma igen :) dagen har gått riktigt fort, fyra timmarna bara sviiicchhhade förbi :P annars så har det gått hur bra som helst, har haft åtta hundar och en katt att ta hand om...dock så kom dom och hämtade katten efter bara några timmar..vilket var skönt, då hade jag bara hundarna att ta hand om..hehe
regnade där ett tag gjorde det också! men som tur var så hade jag precis varit ute med alla hundarna så jag kunde sitta inomhus och slippa bli blöt! ;) hehe, dagen har varit perfekt :D

nu ska jag hoppa in i duchen här och duscha av mig lite..ska bli riktigt skönt ;) sen blir det mat och göra i ordning sig för ikväll blir det lite partaj med ett par vänner :) vänner jag aldrig har festat med så och som jag inte umgås med så heller på fritiden men vi går i samma klass och allt sånt så det kan nog bli skoj, hoppas jag!

men nu ska jag fixa här, svarar på alla era kommentarer sen efter duschen!
pusss så länge <33

byebye

nu ska jag draaaa mig, syns senare sen när jag kommer hem igen :D ciaaaooo<3 hihi

saturday is a sunnyday

godmorgon kära läsare :)


idag är det tidig uppgång eftersom jag ska iväg och jobba snart..kommer vara alldeles ensam därute på "landet" med alla hundarna tääänk om det händer nått? tänk om en hund skulle rymma? neej, nu får vi inte tänka så...det kommer att gå prima :D har med mig en massa läxböcker också så jag kommer nog ha fullt upp..gå med hundarna, städa varvat med läxpluggnig..yeah great! ;) eller? :P

tar med mig kameran så det kanske blir några bilder senare sen :) eller vad säger ni?
och ikväll blir det nog paarty med några klasskompisar och några till...blir nog skoj, frågan är bara vad tusan jag ska ha på mig? :S men aja, det är sånt som löser sig..hihi

nu ska jag dra mig, ha en bra dag och önska mig lycka till!
pusssar och kramisar <3

Gabriellas sång



Det går bara inte att tröttna på denna låt, kan lyssna på den
om och om och om igen..älskar den, så otroligt vacker och powerfull..i love it !

that´s just a thought

Tjaaallu :D

gud, nu var det ett tag sen jag skrev sist..hehe men jag har faktiskt haft full upp! tro det eller ej ;) direkt efter förra inlägget så åkte jag och mammsen till grillen och åt hamburgare :D sen ringde några som ville komma och kolla på våran båt (yes, tro det eller ej men den ska säljas=/) sen efter att dom hade varit så åkte vi vidare ut till hundpensionatet där jag ska jobba imorgon för att få veta lite vad som gällde för imorgon, vilka hundar som skulle vara där osv. sen blev det till att åka hem igen, lämna valpen (han följde med ut) och in i bilden igen för att åka till affären och handla, efter det skjutsade mamma hem mig hem till pappa där jag inte mer än kom in i dörren sen var jag på väg ut igen...denna gång ner till mormor och morfar för att fika med syster och A...sen blev det hem, byta om och varva ner någorlunda och nu sitter jag äntligen här...haha, yes det var min dag det ;)



just nu sitter jag här och försöker komma fram till ett relativt förnuftigt svart på frågorna som ständigt virrar omkring uppe i huvudet på mig..vad vill han? vad vill du? vad gör du med henne? och vad händer mellan oss? även om vi nu inte kan bli ett par så kan vi väl vara vänner? känns som om att du dras i från mig, mer åt hennes håll och till hennes vän -fittan som en gång också var min vän.. (ursäkta språket, men det är sant, ni skulle bara se henne..ni skulle tycka precis samma sak som jag, idiot!) vill så gärna att vi ska komma varandra närmare..fast ändå inte för jag vet inte hur jag skulle reagera? eftersom jag känner som jag gör nu...skulle det bara bli ännu värre? skulle jag också ändra dina känslor? just nu vill jag bara sudda ut henne ur bilden och ha dig för mig själv, man kan ju alltid drömma..eller hur!?



kom igen kom igen, kom igen lilla vän

Heeejsan :D

sitter hemma hos mamma nu, fick sluta ännu tidigare än vad jag trodde..vi hade ingen svenska efter datan så fick sluta kvart över 10 :D hihih, inget mig emot ;)
just nu sitter vi ute på altanen jag och mamma med boss och chanel busande här vid våra fötter, ska snart åka och äta någonstans..vi har inte riktigt bestämmt oss för vart vi ska åka..troligtvist så blir det grillen här borta eftersom jag är grymt sugen på flööötmat! haha en hamburgare skulle inte sitta helt fel om vi säger så :P

Huuur är det med er där ute egentligen?
har föresten spelat inte lite videosnuttar på valpisen och chanellabella, kanske lägger ut dom senare sen har inte kablarna med mig nu..hehe :P

men nu är det maaat som gäller :D ciaao<3

and off we go..



Nu är det skola som gäller..ses senare sen!
Ha en bra dag ♥

Typiskt..

Godmorgon !

inget bra väder alls idag ni...det är dimmigt, regn i luften och allmänt kallt! och självklart så ska jag cykla...vill inte ringa morfar i dag igen, känns så tjatigt om ni förstår vad jag menar och bussen vill jag inte heller ta dels för att den alltid är så himmla fullproppad och sen så har jag inga pengar..så ja, jag och käraste cykeln får ta oss till skolan...brrr !

ikväll blir det nog bara lugnt, vet inte om jag ska vara hemma bara eftersom jag ska upp och jobba imorgon eller vad som hittas på..lugnt blir det i alla fall för min del om vi säger så..hehe ;)
det där med festligheterna på stranden får bli en annan dag..eftersom det är så dåligt väder.. :S

men nog om det, nu måste jag fixa mig här innan skolan börjar...S är sjuk i dag också så jag bli ensamen i skolan igen, fast jag har ju mina andra klasskambrater så jag klara mig juh;D hihih

ha en underbar dag!
pusss <3

sleeeptime

Nej, hörreni nu ska jag faktiskt ta och göra mig natt klar och sen hoppa i säng..blev ju inte så många timmars sömn i natt (inte för att jag tror att jag kommer att komma i säng särskillt tidigare idag heller, men ändå) så behöver jag slita mig här  i från nu :P hehe
håller på att koka ny saltlösning till pierscingen, ska bara tvätta den och sen krypa ner i sängen :)

Nattinatti med er, så syns vi imorgon igen :)
puss och kram ♥

Holding Out For A Hero



This song makes me happy :D

I need a hero
I'm holding out for at hero 'till the end of the night
He's gotta be strong
And he's gotta be fast
And he's gotta be fresh from the fight


give me summer and the strawberries

Vaaaad har ni för er där ute egentligen? vaa? :D
själv sitter jag här med mina nymålade naglar, röda fick det bli den här gången..måste erkänna att det känns lite lustigt eftersom jag alltid annars har svarta naglar..men ibland är det väl dags/bra med lite förändring, don´t ya think?
så idag fick det bli röda naglar helt enkelt..passar till morgondagens klädsel, då jag tänkte bära svart klänning med röda detaljer, naglarna blir perfekta ;) höhö

annars händer inte så mycket.. blev så sjukt sugen på jordgubbar bara så vr tvungen att google:a och see så smarrig denna bilden där (---->) ser ut..mums, får mig att längta ännu mer till sommaren !!

För det finns väll ändå inget godare än jordgubbar på sommaren? :)

FLUGDÖDARE

Okej..jag hatar flugor! det är en här som flyger omkring, runt mig hela tiden och den är så äcklig! man vet ju aldrig vart den har varit innan liksom..uschameja! och envis är den också bannemej, så fort jag schasat bort den så kommer den tillbaka den jäveln..just nu skulle jag mest av allt behöva en flugsmälla..men jag tror inte vi äger någon sådan..tyvärr=/ aja, får fäktas lite till här så tröttnar den nog förhoppningsvis snart ;)

mötet gick förövrigt bra, kom nyss hem här..nu blir det till att göra några goda varma mackor och sedan titta några fler avsnitt av One tree hill :D me like a lot<3 hihih


Vidriga är vad dom är...fytusen!

Fly away and don´t come back..

nu ska jag och systeryster åka iväg..ska bli skönt att komma iväg och prata lite..lätta lite på hjärtat och hoppas på att personen i fråga kan få hjälp och att allt löser sig och blir bra i slut ändan..det är bara att hålla tummarna!

föresten så måste jag bara säga Fy fasen för One tree Hill serien alltså, guud vad jag älskar den! Peyton är helt klart min favorit, fast alla är ju mina favoriter..men hon har nått lite så där extra ni vet..kan mycket väl bero på musiken osv. jag tror vi har nått gemensamt om den saken ;) höhö

Tyvärr så hinner jag inte se nästa avsnitt precis just nu, men det blir sen igen :D för nu måste jag sticka, syster tjatar! hehe :D

ciaaao så länge!

Give it to me

Yoooo, har kommit hem till pappa nu igen..sitter här och nästan somnar...vet ni hur trött jag är? dock så kan jag inte riktigt sova nu för snart kommer syster och pojkvännen hit (dom bor ju i göteborg som jag nämt tidigare) och klockan 17.00 ska jag och syster på ett möte så ja..tänkte ta nått litet och äta nu och sen dega lite framför tv och lite här eller kanske vila lite föresten..? haha shiit, det skulle behövas om man säger så :P

annars händer inte så mycket, tror inte det blir nått festande imorgon faktiskt..ser ganska så mörkt ut, men skit samma ska ju upp tidigt på lördagmorgonen och jobba och senare på kvällen blir det nog festligheter så ja, två dagar i rad kanske bara bli jobbigt? haha eller vad säger ni? ;)



föresten, kom på det nu...jag har ju två nya avsnitt av One tree hill här på datorn som jag inte har sett ännu juh :P så jaa, nu vet ni vad jag gör den närmsta tiden här nu...hiihii :D

music majstro



Lite torsdags musik (:
Backyard Babies -highlights

JAG LYCKADES !!

Hejhej :)

nu är jag hemma igen :D kom precis hem från djuraffären, mamma plockade upp mig på vägen hem från skolan så följde jag med dit och köpte lite hundmat till vovvarna =) och nu sitter jag här och tuggar korvbröd :P hehe funkar precis lika bra som vanligt bröd ^^ för jag hittade inget upptidnat bröd utan allt låg i frysen och jag orkade inte tinat..så korvbröd fick det  bli ;)

föresten, JAG KLARADE MATTE NATIONELLA !!! haha ingen är gladare än jag :D:D:D trodde verkligen inte att jag skulle klarat men det gjorde jag och jag är huuuur stolt över mig själv så det är inte sant ;D ihihih
var jätte nervös, nästan så svetten lackade  när hon delade ut provet och så fort jag fick det och såg att jag hade klarat mig var jag nära på att hoppa ur stolen :P höhöh

ja, sådär ja, nu har jag fått ut lite lycka här också :D
plus att jag kanske ska jobba på lördag också..eller jag SKA rättare sagt jobba på lördag :D prima! lite extra pengar sitter ju aldrig fel om man säger så...dock så var det menat att det skulle festas imorgon..men vi får se hur det blir, om inte annat så får jag ta det lite lugnt så jag orkar upp på lördagmorgonen (a) hihi

nej, nu ska jag ut och göra mammsen sällskap på altanen..see ya! ♥

highlights



Ha en underbar dag nu :)
Vi höres senare sen efter skolan igen!

mooorning !

Godmorgon kära ni :)

har ni sovit gott allesammens? själv har man inte fått så många timmars sömn eftersom jag inte kom i säng förns sen i natt och klockan ringde ju tidigt imorse..menmen har en ganska så kort dag i dag, slutar halv 1 så jag får gå hem efter skolan och sova liite :) hehe
för ikväll kommer syster och hennes boy hem hit och stannar över helgen :D dom bor nämligen i härliga staden Göteborg..lagom fuskigt men vafan, jag trivs i den hära sketahålan ;) hehe

nej, nu ska jag fortsätta att fixa mig här..morfar är söt som skjutsar mig till skolan idag också :D eftersom S är sjuk i dag med och det "små duggar" ute så har jag ingen större lust att cykla...får gå hem istället ;) ♥

take a life, take a life with cocaine..



Med den här otroligt vackra bilden på Angelina säger jag Godnatt :)
har nu tittat färdigt på the hills avsnittet och jag läängtar som bara den tills säsong 4 börjar! hihi
tänkte lägga mig och se ett nytt One tree hill avsnitt nu och sen sova, imorgon är det skola som gäller igen..tyvärr

men jag hoppas ni haft en toppen dag, och tack snälla för dagens alla
söta kommentarer, blir så glad över att komma in här och se en massa osvarade sådana :D
keeep going lovers! höres imorgon igen, pösspöss! ♥

it´s raining man..

Nu kommer regnet...men vad gör det? jag ligger juh ändå här inne i sängen och myser med nyaste The hills avsnittet och kexchoklad i högsta hugg ;) hehe finns det nått bättre en choklad när man har mens? neej, jag tror fasen inte så..inte för mig i alla fall :P haha

hoppas bara det blir bra väder till helgen, framför allt fredag...då jag och några vänner har planer på fest utomhus..på stranden..hm, vi får hålla tummarna! :)



tänk att hon varit söt en gång i tiden...

vad nu?

Vad har nu hänt med min header? ser ni den? :O

Så där ja, nu ser det väl ut som det ska igen? :)

Lauren ang the gaang

The Hills

Nytt avsnitt av favorit serien The Hills har kommit upp på hemsidan :D
(MTV) för er som är intresserade förstårs ;)

nu blir det för mig att fixa till nått gott tilltugg och sen se avsnittet..måste försöka
få tag på som nyaste avsnitten av One tree hill också..hm...=/

runnin cow

yooo...jogging gick görsa bra:D dock så svättas jag mycket mer än vad jag brukar göra? kanske beror på att det är kvavt ute eller nått...ingen anning haha men aja, bra gick det i alla fall, sprang den lååånga vägen med många uppförsbackar så nu känner jag mig piggare och fräschare...hur man nu kan göra det efter ett svättigt joggingpass? :O

kul för er att veta detta va?`haha jag tyckte väl det ;)
nu ----> duschen!

Ready, set go! it´s time to run..

nu ska jag hoppa i joggingkläderna här och sedan bege mig bort mot skogen innan regnet kommer..om det nu kommer nått dvs? det börjar bli lite molningt här på himmlen så det skulle inte förvåna mig om det börjar att ösregna när jag är mitt i skogen..haha men aja, måste springa idag i alla fall och lika bra att passa på nu medans det fortfarande ser någorlunda bra ut.. ;)

tog "skogsvägen" med bilen hem hit (är hemma hos pappa nu) och det var huuur grönt och fint som helst:D det var som en tunnel av massa gröna träd, löv och grenar, haha sånt gör mig lycklig! men tyvärr blir det inga bilder tagna på det idag eftersom jag ska springa..men jag funderar på att ta en promenad där imorgon och kanske ta med mig kameran..vad säger ni? :)

aja, nu måste jag skynda innan regnet ;)
see yaa later ♥

Är Amy Winehouse Pete Dohertys nya bästisar?!



Ja men varför inte? Dom har ju någonting gemensamt i alla fall...
eller vad säger ni ? ;)

(bild:posh24)

Have You Been Around

okeeej, jag gillar inte Boss lika mycket längre..inte just nu i alla fall..haha för jag trampade precis i en kissepöl som han självklart hade gjort bredvid mina fötter när jag stod där ute i köket med mamma och hjälpte henne med maten.. hö hö hö jag haaatar sånt dära..haha uschameja, fick springa in i duschen och tvätta fötterna med god-doftande tvål så nu luktar dom ju iof mycket godare men ändå...plus att innan detta så gjorde jag fel på själva stuvningen till maten, tog 4 dl MJÖL istället för MJÖLK som det skulle ha varit...så jag fick göra om hela skiten...

gassch, detta är inte min dag idag känner jag...först spindeln, sen maten och nu kissepölen?
Hur kommer denna dagen att sluta? :S



får ta och spela den här låten om och om och om
igen så blir jag nog på lite bättre humör snart ;) hehe

tålamodtålamod.

haha okej, nu ska jag dra mig ut till mamma och hjälpa henne med gardinerna på altanen innan hon river stället..haha mammas tålamod är inte på topp idag hör jag ;) haha
sen blir det promenad med vovvarna, mysigt..lillen i koppel? jo men varför inte..mamma säger att han är riktigtm duktig nu, vi får väl se hur det är med den saken ;) ♥

Gulleplutten min

hellu :)

morgonens händelse har börjat att försvinna ur mitt huvud nu..mer eller mindre, hehe och tur är väl det ;)
sitter hemma hos mamma nu med valpisen sovande i mitt knä..på en kudde..där även datorn befinner sig så det är liite svårt att sträcka sig för att nå tangenbordet ;) haha men vovsingen sover så sött så han får ligga kvar=)

Honey

hihi, många valpbilder nu men jag kan bara inte få nog av honom :P min lille prins<3

Jag tror jag dör...

Godmorgon !!

eller detta är ingen GODmorgon för min del....för jag har precis städat och dammsugit hela mitt rum om och om och om igen, under, över, runt i (okej kanske är och ta i) överallt !! för det var nämligen så att när jag vaknade gick jag upp som vanligt, gick in på toa och sen när jag kom tillbaka för att bädda sängen (vilket jag alltid gör) vad tror ni inte jag får se i sängen? joo...en spindel !!!! förstår ni hur rädd och äcklad jag var/är ? jag hatar spindlar, det är det värsta som någonsin finns, ni som känner mig vet hur jävla rädd jag är oavsett hur stor/liten spindjäveln är...och tanken av att den befann sig i min säng..nej gud, uschmeja...vill inte änns tänka tanken....

så bara för denna hemskahändelse så har jag inte hunnit att äta någon frukost, eller klätt på mig...så nu blir det frukost och sen åker jag med pappa ut till mamma och hundarna :) men jag bloggar mer när jag kommer dit!

hoppas ni har haft en bra morgon i alla fall ;) hehe
pösspöss<3



bokmalen..yeehaa!

nehe hörreni, nu ska jag faktiskt dra mig mot sängen och lägga mig och läsa några rader innan jag släcker lampan ochj sover för natten..fast först måste jag borsta tänderna..vilket är tooooo hard right now, mina ben orkar inte riktigt gåå bort till toaletten..men måste man så måste man ;)

imorgon blir det lite sovmorgon sen jogg, dusch och kanske hem till mamma och hundarna? vi får se vad som händer, har inget direkt planerat så där förutom joggingen som jag måste hålla igång med nu..sommaren är snart här, festivaler, stränder, bad, bikini osv. måste få ordning nått och nått på figuren! haha just nu är den hemsk..vill inte prata om den (a) höhö

men sov så gott mina geléhallon :)
så hörs vi imorgon igen, hoppas jag ♥

Glöm inte att lämna den där kommentaren som du håller inne, innan du går vidare nu! :D

None

Märkes familjen ?

Boss Hjärtat<3

okej, jag erkänner jag hade inget bättre för mig..
så här kommer ett enkelt litet collage på Boss hjärtat (valpen vi behåller från kullen) bilderna är tagna idag från när vi busade i soffan..haha tro det eller ej men jädrans vilka vassa tänder han har fått! plus att denna lille krabat har otroligt mycket energi..jag förstår inte hur han orkar? hihi <3

Yes, han heter Boss just like the parfyme ;)
hans mamma heter Chanel och pappan heter hugo..haha kan det bli mycket bättre ?

it´s just like a pill

Eftersom jag är ledig hela dagen imorgon (tro det eller ej) så behöver jag inte hoppa isäng förns senare sen :) höhö vanligtvist brukar jag alltid borsta mina gaddar nu och sen lägga mig..eftersom jag måste ha min sömn annars orkar jag aldrig en hel skoldag..men frågan är vad tusen jag ska hitta på nu?
egentligen så är jag ju ganska så trötter eftersom jag knappast fick nån blund i natt...=/ vet inte riktigt vad det var med mig? eller för det första så hade jag värdens mensvärk plus att mina ben växte eller nått för mina vader var ömmare än ömmast! plus att jag var tvungen att ligga på ryggen och sova också (ligger alltid på mage annars) eftersom jag inte ville ligga på pierchingen (ögonbrynet) för det är ganska så irriterat just nu=/ plus att jag hade en mardröm..för jag somnade några minuter..och då drömde jag självklart nått läskigt..vilket jag inte kommer ihåg vad det var nu men då var jag rädd...

haha okej, intressant inlägg..men va fan ;)

Ekorrehatten..

Sex and the city gängen ;)

"Sarah Jessica Parker i skum hatt på Sex and the City premiären!"
jani..vad tycker ni? själv tycker jag den är riktig hemsk! påminner om någon ekorreliknande grej..haha
nej, inget för mig..förövrigt så läängtar jag tills filmen kommer på bio :D

it´s in the ABC of growing up

Imorgon är jag LEDIG ! :D en massa lektioner som är inställda osv, hehe tänkte bara säga det..nu ska jag ut i sooolen, pöss så länge kära ni ♥

Highway to hell



 Lite skön musik, old rock..me like ;D

Boss hjärtat

hemma igen :D

provet gick väl som det gick..hehe nevars men det gick nog ganska så bra tror jag, eller jag hoppas det i alla fall ;) hehe
sitter nu hemma hos mamma igen, har busat en massa med lilleman så nu har jag rivmärken och skit i hela ansiktet..haha framför allt i ansiktet eftersom han ska pussas på munnen hela tiden och då sätter han framtassarna runt om och dom är inte liiite vassa..hehe precis som tänderna hans, sylvassa :S men vad gör det om hundra år? :P

Hjärtat<3

älsklings vovven :) hihi, en utan Chanels valpar som vi ska behålla..alla andra är sålda nu :/
Boss heter han föresten..kallas för bossen :D <3

give it to me..

Nu är bloggen min flyttad..tycker inte det är någon värst stor skillnad från förra? eller jag kanske har missat nått? hehe

men aja, nu är det skola som gäller igen..prov prov..alla älskar väll prov? höhö vi får se hur det gå på det..sen blir det stan en snabbis med mammsen, eller hon sitter väl kvar i bilen medans jag hoppar in och köper meeer underkläder! haha yes, tro det eller ej men lite fler blir det..sen har jag så det räcker ett tag ^^

vi ses senare sen igen hörreni. pusspuss <3

hålltimma, provdag..

Hej mina vänner :)

sitter hemma hos mamma nu, kom precis hit efter att ha suttit i skolan och gjort andra delen i matte nationella som höll på mellan 8-10..gick väl sisodär, vi får se vilket betyg jag hamnar på jag hoppas verkligen på att jag lyckas att få VG i matte A kursen men läraren min sa att jag låg mellan ett G och ett VG och att nationella var avgörande..och som jag känner nu så kommer jag nog preciiis få G på det..fan också :/
men aja, inget att göra åt saken nu..bara att hålla tummarna :D hehe

juste,. igår hade jag studiedag för er som inte förstod det..tror jag glömde bort att säga det(a) hehe men så kan det bli ibland., gjorde ju inte så mycket då heller, plugg plugg och åter plugg med kära S ;)

idag nu blir det snart dags att åka tillbaka till skolan igen..har ledigt nu fram tills klockan 13.00 då jag har ett prov och sen slutar jag 14.00 igen :) hihi, vi får se hur det går på det provet...en riktig prov dag idag :S

Allt bra med er annars? (=

people do what they do best

Hejsanhoppsan :)

idag är vädret inte alls lika varmt och skönt som igår..och resten av helgen..lite synd, men aja, det kan ju inte vara varmt varje dag ;) dock så är ju solen framme och så men det blåser som in i bomben =/

aja, var på stan tidigare idag..min kära vän S ringde och väckte mig imorse(a) hehe så det var bara för min del att hoppa upp ur sängen, slänga på sig lite kläder och käka frukost =) S kom senare förbi och vi förberede oss lite med frågor och sånt innan vi gick ner till stan..efter allt gick vi hem hit igen och satte oss på altanen med nygjorde nudlar och chokladkakor :D har suttit där ute tills nu och pratat skit..skulle egentligen ha gjort läxor eftersom vi har prov och grejer imorgon,,men det blev inte riktigt så (a) hehe :P

förövrigt så har jag köpt en massa nya underkläder när vi var på stan förut, hela väskan full av trosor haha för er som ville veta alltså ;)

nu ska jag greja lite här, see ya laaater ♥

suspicious minds

Hejsan!

ojojoj, jag kanske ska börja med att jag fortfarande lever så ni vet det ;) hehe har inte hunnit blogga mycket idag, men jag tror ni överlever i alla fall :P hihi

min kära vän J åkte precis hem..eller jag följde henne en liten bit och shit vilket underbart väder det är ute fasten klockan är så mycket! eller okej, väderochväder...det är ju ganska mörk iof men det är inte ett dugg kallt !? as skönt, jag gick i bara kortbyxor och linne och ville inte alls in..dock så frös J men hon är så känslig ^^ hhihi

dagen/kvällen har väl varit helt okej annars :) solat och badat nästintill hela dagen..yes jag tog faktiskt ett dopp i poolen, känn på den ni! haha :D sen kom J hit lite senare..vi har suttit ute i trädgården på en filt och pratat skit..promenixa till kiosken och köpt godis, kollat tv/film osv. mycket mysigt :)

nu ska jag bara dega här ett litet tag och sen blir det nog sängen..imorgon är det plugg hela dagen som gäller, skulle egentligen ha pluggat idag/kväll men det blev ju inte riktigt så..hehe(a) men aja!

puss på er <3


the sun is shining

Godmorgon mina solstrålar ;)

sitter här med hettande armar :S yes, jag har legat ute i solen ett bra tag nu på förmiddagen och solen tar som bra attan! hehe, riktigt underbart när man vet att man inte ligger där och pressar förjäves, utan att man fakriskt blir brunare! :D hih

nu är det glass som gäller..finns det nått bättre än glass en varm sommardag? nej, skulle inte tro det :P senare sen blir det nog mer solande och kanske dopp i poolen? nångång måste ju vara den första? :P hehe

men nu ska jag ut innan glassen är smällt ;)
ha en underbar dag i solen allesåsammens ! pusspuss

ibland så bara måste man..

vet inte vad det är med mig nu för tiden? ena sekunden är jag jätte glad och rätt som det är så är jag jätte sur och svarar så fort någon frågar mig någonting jätte drygt! självklart så ångrara jag det taskiga kommentaren/svaret och tonfallet på en gång då jag ser att den andra personen inte dirket blir så glad..men jag kan bara inte säga förlåt?
jag hatar att jag känner så här, känner mig vilsen, osäker och bortglömd..ensam

visst, jag tror att det dels kan att ha med det igår..att ingen hörde av sig osv..tydligen så blev det inget igår heller men ändå, någon kunde väl ändå ha hört av sig och sagt det då? så jag slapp sitta här hemma ensam och inte tro att dom ville ha med mig överhuvudtaget?
sen så beror det nog mycket på han och hon...dom..osäkerheten och svartsjukan? eller inte svartsjuka så där, utan mer avundssjuka skulle jag tro..när jag? liksom..känns som om att det händer alla andra men inte mig?

är så himmla trött på skiten just nu..skulle bara vilja stänga av all kontakt med omvärlden och gå in i mig själv, lösa att svaren på frågorna som ständigt dyker upp i mitt huvud..ta tag i saker och ting och sedan bara leva livet! finna kärleken och känna att man visst är betydelsefull, att man själv kan vara älskad av någon annan utöver sin familj..men frågan är bara när? när kommer detta att ske?

image813


Lagom är bäst

Hejsan =)

vaknade riktigt hyffsat imorse faktsikt, gick ju och la mig ganska så tidigt..så det var ju inte så underligt :P hehe
klockan 9.00 gick jag i alla fall upp denna lördag och hoppade i mina joggingkläder på enaste gång (haha vilka gamalmodiga ord jag använder) och sprang en runda i skogen innan värmen slog till..kom hem duschade och käkade sedan frukost ute på altanen med engelskaboken i högsta hugg! och allt detta han jag med innan klockan slog 10.15 hihi :)

annars idag så har jag legat ute och pressat isolen..solen tar dom attan idag hörreni ! har fått en riktigt gooodlooking bränna på magen, ben, armar och ansikte =D *lyckligare än lyckligast*
dock så skulle jag vilja gå ut och lägga mig igen några minuter (det var ett tag sen nu, har tagit en låång pause) men jag känner att just nu så är mina armar lite känsliga så jag skulle nog bara bränna dom :S så vi får fortsätta med solningen imorgon om det är fint väder förstår (a)

image812


anger inlägg..skriva av mig..

fy fan va sur jag blir! det var ju egentligen meningen att jag skulle ha partajat med dom andra ikväll men tror ni någon har hört av sig? neej!? jävligt schysst alltså! visst jag hade juh också kunnat ringa om fråga vad tusan som händer ikväll men vi sa tidigare idag att vi skulle höra av oss..och jag skrev en massa till S på msn men hon svarade juh inte så jag sket it..och nu har dom inte änns hört av sig? jävligt schysst säger jag bara...nu vet man vilka vems riktigt vänner är..fy fan!

summernight

sådär ja, så var magen mätt och belåten också :P hihi har precis mumsat i mig en massa god tacos (dom förövigt är min favorit mat!) och tänkte nu skriva ett sista inlägg för kvällen..kanske blir mer senare sen när jag kommer hem från festligheterna? vi får helt enkelt vänta och se ;)
måste börja fixa mig iordning lite här också, sitter halv färdig..vet inte riktigt vad jag ska ha på mig faktiskt..lite svårt eftersom det är ganska så varmt nu men sen senare kanske det bli kallt? =/ vågar man ha halvkorta byxor tro? vad tror ni?

ni får ha en toppen kväll nu kära ni, så höres vi senare sen igen :)
puss och kram


It´s her birthday

image811

yes, idag är det Audrinas födelsedag..23 bast blir tjeja också..;)
en utav mina förebilder..!

representant för HP ?

Väääärme !! säger jag bara, ja jävlar va det är varmt ute idag! hahah sooorry för ordspråket :D
har legat och pressat i solen ett par timmar nu, oja den tar kan jag säga er..
kom precis in här, ska vänta några minuter sen tänkte jag hoppa in i duschen och blaska av mig lite..är det bara jag som tycker att man luktar lite halv ofräscht så där efter att man har solat? =/

juste, den där saken jag skulle berätta ja..
det var nämligen så att jag och S skulle få biobiljetter av skolan eftersom vi var där en lördag och presenterade just handelsprogrammet för nior och dess föräldrar, ni vet sånt där öppethus ;)
men i alla fall, idag så fick vi våra biljetter och då frågade våran lärare också om inte jag och S hade lust att vara just representanter för handelsprogrammet..såna som åker ut till högskoleskolor och presenterar programmet osv. vi två tillsammans med 4 andra handelsettor och sen tvåor och skit..haha shit!
våran lärare sa att dom var ute efter såna och hade då tänkt på oss :P haha lääskigt!

men aja, haha kanske inte så roligt för er sådär kanske men för mig var det det, att som överhuvudtaget tänkte på oss, mig så liksom :P hehe men vi har inte bestämmt oss ännu..ingen av oss är dirket personer som kan stå framför en massa människor och prata...jag blir röd som en tomat i ansiktet, det är verkligen det värsta som finns!
men som sagt, vi får se hur vi gör..nån gång måste man ju lära sig inte sant? plus att det är ju en riktigt bra sak att ha i bakgrunden sen..i sitt cv osv. vi ska tänka på saken !
hihiihi :D

sommar och soool :D

Tjallu :D

är redan hemma, det blev ingen fältuppgift på stan idag och ingen trosjakt heller för den delen..kände att vi kunde lika gärna göra läxan på måndag eller nått då vi har studiedag och gå hem idag istället och glasssaa i solen :D för ute är det ju verkligen toppen väder!

dock så kan jag inte gå ut och lägga mig riktigt ännu..ska nämligen följa med till affären lite snabbt och handla, sen blir det något lätt mat (om jag får bestämma sallad) och sen kan jag glassa mig lika mycket i solen som er alla andra ;) hehe

har ni haft en bra dag annars? :)
juste föresten, har en ganska så rolig sak att berätta sen ! men det tar vi lite senare sen..hihi :P

image810

fredag vs. trosjakten

GodmorgonGodmorgon :D

haha lika stor chok idag också måtro? jag vet inte riktigt vad jag gör på mornarna längre..antagligen så glömmer jag väl bort att göra nått viktigt och som tar lite längre tid eftersom jag annars aldrig har tid för bloggning på mornarna innan skolan men nu är det andra dagen i rad som jag sitter här nästan klar och har fortfarande tid över :S men aja, skönt är väl det !

Idag är det fredag vilket betyder först skola och sedan helg :D ikväll blir det nog troligtvist paarty eller så blir det imorgon..vi får se vad som andra kära vännerna säger ;) jag hoppas på idag/kväll fast det lutar nog mer åt lördagen istället..men aja :P

efter skolan idag (slutar tidigt, 11.30) blir det först till att göra en fältuppgift som har med skolan att göra och sen måste jag gå på underklädesjakt! eller rättare sagt trosjakt ;D hehe yes, ni läste rätt...lite nya och fräscha underkläder är aldrig helt fel =)

men nej, nu ska jag fixa till mig det sista och så innan det är dags att hoppa på hojjen ;)
tittar in sen igen efter skolan..ha en bra dag! ♥

image809

keep going, with or without you..

tjoho, nu är naglarna mina lite finare..ögonbrynet (piercingen) är tvättad, tänderna är borstade (snart) och ögonen börjar bli lite seega..så ja nu är det faktiskt dags för min del att stänga av här, krypa ner under täcket och läsa lite innan lampan släcks :) sounds perfect, dosen´t ?
älskar att läsa innan jag ska sova, dels så somnar jag mycket lättare/bättre/fortare och sen brukar jag alltid drömma så mycket då också:D så det bästa är ju när man läser en romantisk bok..då drömmer jag oftast en romantisk drömm också :D hihi

aja, hoppas eran dag i det underbara vädret har varit grymt bra!
imorgon är det fredag igen (shhiiieechhe va fort dagarna går..) vilket betyder helg och reeelaxing! hopps vädret är med oss även imorgon, jag ska bli brunare än brunnnnnast! haha

Godnatt med er mina puppor ♥

Ruuliga listan !

Har du gjort en snöängel i år:
nope, inte i år inte nej
Vad blir ditt namn baklänges:
eifos

Hur lång tid är det längsta du har legat på sjukhus:
har aldrig legat på sjukhuset
Platt eller lockligt hår:
beror på, dock så kan jag inte locka mitt hår..något jag måste öva på(a)
Vad gör du när det regnar:
kryper ner i sängen, tar fram lite gósaker och sätter på en mysig film
Har en dröm gått i uppfyllelse:
Yesbox!
Vad har du för startsida på internet:
ehm, den vanliga? hotmail/msn
Vem ringde du senast:
jadu..mammi tror jag :)
Tycker du sengångare är söta:
haha Sid är ju riktigt charmig :D
Har du haft vattekoppor:
när jag var liten ja
Har du någon gång testat karate:
Yeaah, det har jag faktiskt! gick i karate ett halv år ungefär (sen sluta jag, inget för mig) hehe
Vilken mobil signal har du:
just nu, Guns´n roses -sweat child o´mine
Första sporten du gick på:
gymnastik, när jag var typ 6-7 kanske?
Vad längtar du mest till just nu:
sommarlooovet, festivalen och kärleken <3
Vilken tv-serie är bäst:
One tree hill, helt klart:D (fast sen älskar jag ju TH, GA, DH, SATC, GG, UG, OC osv haha en äkta "serienörd" här!)

Kan du gå ner i spagat:
hahaha JAG? skulle inte tro det..

Höga eller låga strumpor:
låga

Har du varit kär i en kändis:
hah, det har väl alla någon gång i livet?

Läser du baksidan på mjölkpaketen:
yes, det händer ibland ja

Röd,grön,blå eller gul mjölk:
gröön skare va!

Vad ska du döpa dina barn till:
inte planerat så långt...men malin är fint och kevin =)

Sol eller snö:
gillar båda:D

Bikini eller baddräkt:
bikini, min kropp är inte riktigt "iform" för baddräkten om man säger så ;)

Snyggaste läraren:
nej tack!

Är du mörkrädd:
nja,beror på humöret

Riktig gran eller plastgran:
riktig så klart! äre jul så äre :D

Tänt eller släckt när du ska sova:
släckt, annars stör jag mig bara på ljuset..

Godaste drickan till frukost:
milk

Senaste lästa bok:
jadu..Allt för min syster tror jag -riktigt bra!

Vem kramade du senast:
mammi :D

Vem pussade du senast:
?

Vill du bli president:
skulle inte tro så..jag och politik överhuvudtaget har inte så mycket gemensamt..

Har du spelat kille i en teater:
nope..eller jag tror inte det i alla fall?

Duscha eller bada:
båda, bada -mysigt tillsammans med någon :)

Kan du ditt mobilnr utantill:
nja..haha jag byter så ofta ^^

Har du gråtit i skolan någongång:
yes

Hur tar du dej till skolan:
sommar -cykel, vinter -buss

Har du någonsin sminkat dej som en punkare:
neej, sminkar mig aldrig

Sjunger du på toan:
jag sjunger jämt!

Är du höjdrädd:
liite kanske?
Vilket land vill du åka till:
USA är min dröm här i livet =)
vill åka iväg som au pair efter gymnasiet
Vad var det senaste som fick dej att skratta:
skrattar nästan jämt, så svårt att komma ihåg(a)

Vad tänker du göra nu:
Duschen :D

image808


Puppies...

image806 

Mina älsklingar ute i solen :)<3

image807

Tyvärr så har vi bara en kvar nu och den ska vi behålla:D
alla andra har flyttat nu och bor i sin nya hem..en sak är då säker jag saknar dom enormt!

Nu ---> promenad m. far & hund (schäfern, hihi)

it smells good

Det luktar grillat vart man än går...
Gud vad jag älskar sommaren, den är verkligen på väg nu! :D

Dagens bild/er

image803

image804 image805

Pete Wentz är ju för jädrans snygg alltså! haha :D

skrottippstjejen !

Boooring hörreni! idag har ni varit riktigt usla på att kommentera tycker jag ! :P
okej, jag kanske inte har varit så flitig med bloggandet själv heller, men jag har inte haft tid tyvärr...

kom nu precis hem till pappa..mamma och jag har bärit skrot och skräp från källaren till soptippen hela dagen! uschameja, kommer vara stel och ha ont i kroppen imorgon kan jag lova ;) haha
men skönt är det nu efteråt i alla fall, har kastat massor skit :D skit härligt att bara dumpa av allt där i kontejnerna (eller hur tusan det stavas?) och se skiten förvinna..haha ^^

sen träffade jag på en jätte söt boy också..haha fast han satt i en såndära skräpbil ;) haha soo cute!


men aja, nu ska jag umgås lite med familjen och sen blir det käk :D hemmagjorda hamburgare?


Sooooommmar !! :D

Hejsanhoppsan :)

sitter hemma hos mamma nu, hon var precis och hämtade mig hos pappa, ska hjälpa henne att sortera och ränsa lite i källaren efter vattenolyckan ni vet..så det kommer bli några vändor till soptippen om vi säger så ;) hehe

annars idag har det varit bara bra, sjukt varmt är det ute också ! herreminjesus..svetten bara lackar på rygg och i ansiktet..haha uschameja, men nu ska vi inte klaga..alla älskar sommaren<3

men nej, nu ska vi börja jobba här sen blir det nog att steeeka lite i solen och avsluta dagen med en kall duch ikväll :D men bloggar lite senare sen igen, puss ♥

Audrina, inte särskillt förtjust i LO ?

Godmorgon! :D

nu är ni allt bra chokade va? ;) haha
vet inte huuur länge sen det var jag skrev ett inlägg så här innan skolan, brukar alltid ha en tidens till att stressa järnet om mornarna och hinner därför inte med bloggen och dess bloggande :/ men idag gick det lustigt nog riktigt fort så nu har jag lite tid över :) hihi

känner mig lite trött och huvudet vill inte riktigt ge med sig idag heller..vet inte vad det kan vara för fel..men jag har ju som sagt inte så lång dag idag så efter skolan blir det plugg, hjälpa mamma och sen sova lite..måste även hinna med en promenad senare sen, men det bli nog senare ikväll eftersom det är tooo warm för att gå ut och gå i denna värme! hehe ;D

nope, nu är det skola som väntar..ha en bra dag!

image801 image802

Just take a walk? a walk to remember

image800Heyhey =)
Nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen min och läsa lite..har ännu inte läst ut engelskaboken som vi läser i skolan så tänkte ta och läsa några sidor i den och sen sooova..sömn behöver jag verkligen nu för tiden känner jag ;) (fasten jag somnade en liten stund förut på dagen, hih)

Imorgon är det skola igen, dock inte så lång dag, har ändast två lektioner, fast vi kan säga tre eftersom vi har data på morgonen och den är i ett dubbelpass..så jag slutar runt halv 1 imorgon, och efter skolan blir det till att göra en fältuppgift med två andra ifrån klassen och sen troligtvis hem till mamma och hjälpa henne ränsa yttligare i källaren (hann inte på låånga vägar färdigt idag^^) och så ska jag förstårs hälsa på lilla valpen också, så söööt :)<3 kanske blir några bilder imorgon, om jag kommer ihåg att ta några dvs. så det kanske blir några bilder som läggs upp här också :D det väntas att se hörreni :P hehe

neej, läsa och sen sova var det ja ;) lyckas jämt att babbla på om en massa annat hela tiden (a) hehe

Nattinatti med er mina geléhallon ?
puss och kram!

Sex and the city, movie ?

image799

Guud vad jag saknar dom här tjejorna! När kommer filmen?
Någon som vet? :D

förövrigt så gick joggingen riktigt bra! känner mig lite fräschare och
piggare nu om man säger så ;) och vädret gjorde verkligen så att det gick bättre i skogen..
det var så fint, solen lös så där vacker innan den skulle gå ner och det var inte jätte kallt ute heller..
perfect wheater! :D hihi

Nu-----> Kvällmacka!

run bitch run

shiit..hah jag somande visst ett tag där(a)..hihi
det behöves känner jag, har varit så trött nu för tiden och huvudvärk så det heter duga! uschameja
vet inte varför? jag sover ju på nätterna..aja, lite extra sömn skadar ju inte ;)

men nu ska jag i alla fall byta om här och ge mig bort mot skogen..tar cykeln så kan jag
springa lite längre ;) hehe (eller inte, sånt som märks^^) solen är inte lika start nu så det ska nog gå bra :)
det var ju ett tag sen jag sprang nu..så vi får se hur det går :P

image758

sommarväder och stinkande fötter...

Hejsvejs !

Allt bra med er?
Med mig är allting bara bra..kom hem här för inte så länge sen, har varit hos mamma en liten stund och hjälp henne sortera en massa skit i källaren, sen tog vi valpen med oss hem till mormor och mofar och fikade lite och nu sitter jag här..med stinkande fötter !!

haha intressant va? :P
har haft mina tygskor hela dagen idag och inte tagit av mig dom på hela dagen så det blir lite instängt om man säger så..haha uschameja! men jag ska springa senare sen (när solen inte är så stark) så det blir dusch och rengöring av fötterna då ! haha :D

förövrigt så hade vi mattenationella Del 1 idag...gick väl sisodär..efteråt kom jag på mig själv med att ha skrivit en massa små fel som tex 4 istället för 40 osv..lite jobbigt retligt sådär men vad ska jag göra åt saken? får hoppas på att poängen räcker till i alla fall..hehe ;) hur gick det för er som också gjorde det idag? bra? :)

nu ska jag lyssna lite musik och svara kommentarer, sen blir det lite städning här på rummet..jippie ♥

image759


What the hell?

VAAAA? men så där kan det ju inte sluta? dog dom? lever dom fortfarande? neeej, faaan så där får det verkligen inte sluta !!? haha, nu kan ju inte jag somna...görsa spännande juh! va fan? :S
menar dom att vi måste vänt en hel vecka innan vi får reda på hur det gick för Tom och barnen?

ja, det är självklart Desperate Housewives jag pratar om nu för er som inte förstod det..hehe slutade helf fuck*d up och nu är jag riktigt irriterad! haha..guud så spännande! jag hoppas verkligen att dom överlever..att dom fortfarande är där skyddade i källaren..under allt bråte..gasch..

Vad tror ni som också följer DH ? :)

image798

Come here boy



lite härlig kvällsmusik denna tisdag är väl aldrig helt fel?
Imogen Heap (en utav mina favoriter just nu faktiskt, många bra låtar) med låten Come here boy

Nu ----> Desperate Housewives :D

Dagens bild/er

image796

Söta Audrina från serien The Hills får bli dagens bild/bilder !
Tycker hon är så himmla söt, lite mer den tuffa tjejen rockigatjejen :)
Give me her body!

Är det bara jag föresten som är lyckligare än lyckligast över att hon och Justin Bobby är tillsammans i verkligheten? hihi tycker som är så söööta i serien och nu så fick jag veta att dom är tillsammans även i verkligheten :D

image797

Mums! han är ju för underbart snygg :D haha

hicketossa

Seriöst, sitter här och har fått värdens jobbigaste hicka !!
haha, känns som om att lugorna och allt inombord ska sprängas vilken sekund som helst och taken lyfter..men aja, synd o klaga ^^


Tvkväll :D

Ikväll är det Ugly Betty & Desperate Housewives på tv juh! hehe höll på att glömma ^^ tittar nästan aldrig på tv annars, det är tamefasen bara nu tisdagskvällar som jag tittar annars tittar jag sällan..=/ vad gör jag istället tro? haha ingen anning..känns som om att det just nu bara är skola, plugg, träning och datan..yeah, inget mer spännande som händer i mitt liv känns det som..om ändå drömen kunde bli till verklighet..den var ju så jädrans veeeerklig! gaasshiiee ;)

image795

föresten, ikväll var det väl Desperate Housewives skulle vara så spännande va? det där med orkanen och grejer...har ni sett reklamen? såg den första gången igår hos en kompis, gassch det var spännande ni! trodde inte riktigt det skulle hända nått sånt i DH..nästan som en skräckfilm juh :P haha

På flygande moln..

Helllu :D

äntligen så kan jag sätta mig ner och blogga lite :P hihi
Min kära vän S har precis åkt hem, hon följde med hit hem efter skolan eftersom vi var tvugna att fixa färdigt en engelska läxgrejsimojs som är tills imorgon..så vi har suttit ett tag med den och sen slutade vi med att kolla en massa söööta och roliga klipp på youtube.com (hahaha hur töntligt lät inte det? men skoj vare !) men som sagt, hon har precis åkt hem nu och jag sitter just nu här och väntar på att maten ska bli färdig =) tydligen så blir det pannkakor till middag och jag känner hur det vattnas i munnen min ;) haha, ska bli riktigt gott hörreni, länge sen jag åt det..

annars har dagen varit helt okej idag..förutom att jag försov mig i morse så jag vaknade 1 timme senare men jag hann som tur var ändå..hehe och imorgon för jag verkligen INTE försova mig eftersom det är matte nationella direkt klockan 8.00 :S hjälp säger jag bara! det kommer gå skit...fast nej jag får inte säga så heller, måste vara lite positiv..det kommer fixa sig hehe haha eller nått ;P

image794

föresten!
inatt hade jag världens dröm!! haha herregud..den var den mest romantiska och underbaraste drömmen någonsin och jag vill bara somna nu och drömma vidare på den..eller hoppa in i drömmen och stanna kvar där föralltid!! gaahhieee, har varit så där happy idag och flygit på moln :D haha tänk om ändå drömmar kunde bli till verkligenhet.. ♥

pengarpengarpengar..allt kostar pengar..?

Heey, jag har hittat min mobil som jag vill ha nu :P hihimage793
visst jag har ju en ganska så ny och fräschig mobil..men eftersom jag är någon slags mobilfreak som byter stup i kvarten (har haft typ 7 olika på mindret en ett år...) och jag har haft min mobil som jag har nu mer än ett halv år (STOLT, haha längsta vafan^^) så vill jag byyyta nu :P hihh
men vi får se hur det blir med den saken..är ju festival, skolavslutning osv. på gång nu plus att jag inte får några pengar nu i sommar heller (fyller tidigt på året..typiskt) och inget sommar/extra jobb har jag heller inte fixat..smart sofie ! plus att jag måste köpa ny dator också, min bärbara jag har nu börjar bli lite sleeeten ;) hehe

herrejesus, mycket som är på G nu...och allt kostar det pengar..pengar som jag inte änns har =/ hur ska nu detta gå ihop sig? haha
aja det löser sig, får ta lite i taget ;) hehe

men denna ska bli min..någon dag :D

Give me her life

image791 image792

Sötaste Lauren Conrad..min drömbild, verkligen =)
hihihi

nej, nu är det pluggning som gäller för min del..har engelskaboken att läsa plus att jag måste öva lite inför Mattenationella som är på onsdag redan ! uschameja..det kommer inte gå bra kan jag säga er..nonono This sucks!

Festival 2008 !

Hejhej bloggen ;)

shit va den här dagen har varit lång fast ändå har det gått riktigt fort? hur nu det går ihop sig:P hehe började med skola imorse, då jag började klockan halv 10 eftersom första lektionen var inställd (lite längre sovmorgon :D) senare efter skolan åkte jag och två till in till stan för att möta upp ännu en god vän, vi fann henne och sedan bestämde vi oss för att ta oss en glass eftersom vädret var så himmla fint =) så det gjorde vi, sen efter all glassätande så fixade vi lite på banken och sedan bar vi hem till en vän (som bor vid stan ungefär) och beställde biljetterna :D:D så nu är det fixat och klart! tågbiljetterna och festivalbiljetterna :D gahhiiieee va jag längtar !! haha

image789

Yes, jag och några vänner ska nämligen åka till Peace and Love festivalen nu i sommar :D någon som är avis? hihih det kommer bli grymt kul, bra artister och så hoppas vi på bästa vädret också ! hehe, gassch, känner verkligen att det här kommer bli toppen :D jag läääääängtar...!!
 
Hardcore superstar  (myyyy lovers) kommer dit också så jag är sjukt glad :D jag kommer stå där längst fram, hoppa som en galning och sjunga/skrika så mycket jag bara kan !! haha, jag vill bara dit NUNUNU !! =D=D

(hehe många utropstecken och glada gubbar nu, men jag vill försöka visa ALL det glädje jag  känner just nu..förmedla den lite så där ni vet ;) haha)

image790

Sol, bad, grillning, fester, kärlek, vänner, semester...

Heeey !

sorry för den riktigt tråkiga bloggningen idag..men jag skrev ju och förvarnade er imorse om att jag inte skulle hinna blogga så mycket idag så..hehe :P

dagen i sig har väl varit helt okej, kalaset kanske inte var det roligaste precis..men inte så tråkigt/segt och uttråkande som jag trodde faktiskt (?, hör och häpna, haha) träffade N också som jag inte har träffat på jag vet inte hur länge, saknat henne otroligt mycket, måste ses lite oftare vännen :)<3

sen nu senare på kvällen så har jag varit och grillat marshmallows (eller hur tusan det stavas?) på stranden med några vänner :) riktigt mysigt var det! gick utan skor i sanden och solen sken, gick där barfota och i klänning..kännde bara hur sommarkänslorna och dofterna stormade emot mig ! Gud vad jag längtar till sommaren nu, det är inte sant! men det är ju inte så långt kvar, några veckor kvar att kämpa sig igenom och sedan bara njuuuuta av sommarlovet :D gahhieee, sommarsommarsommar <3

image788


Men nej hörreni, nu ska jag ta och borsta tänderna och sedan lägga mig och fortsätta att läsa några sidor i engelska boken, sen blir det sooova för min del, för imorgon är det skolan igen..prov och skit står på schemat denna vecka =/ uschameja!

Godnatt med er mina hjärtegull ♥

Time out frome the computer day

Heeeej =D

tro nu inte att jag har legat och sovit ända tills nu för det har jag faktiskt inte gjort! hehe, vaknade runt 11 (okej, ganska sen ändå^^) och sen dess ätit frukost, läst en massa tidningar (har inte läst tidningen på jag vet inte hur länge? brukar alltid läsa den för att inte komma föööör mycket efter om vad som händer ute i världen men på senare tid har det inte blivit av? :S haha vilken gamling jag låter som nu!?`men aja)

idag har jag i alla fall bestämmt mig för att inte sitta framför datorn hela dagen..som det känns som att jag har gjort dom två senaste dagarna..känner att huvudet inte riktigt är som det ska..inte bra! så idag blir det inte så mycket bloggande som ni kanske förstår, men jag hoppas ni tittar in titt som tätt i alla fall :D man vet ju aldrig om jag får för mig att blogga i vilket fall som helst ;) höhö

ska senare sen föresten på kalas eller vad man nu kan kalla det? det är en gamling som fyller som vi ska fira..haha det är mammas mans mamma? hängde ni med där? :P hehe lite komplicerat kanske, men hon fyller vilket fall som helst idag så jag ska nog följa med dit...vi får se hur det blir ;)

nej, nu ska jag fixa lite här och sen lägga mig och läsa engelska boken vi läser i skolan, den ska nog vara utläst snart och jag har knappast börjat  =/ typiskt mig! så ja, nu vet ni vad jag har för mig den närmasta tiden framöver ;) hehe 

Ha det gott så länge, puss <3

underhållning..

vill ni veta en rolig sak...? varje gång jag gäspar så får jag värsta rycken i ena ögonbrynet (där piercingen sitter) skit jobbigt! haha fast ändå jäkligt roande om man säger så...haha *min taskiga underhållning en lördagskväll som denna* haha snacka om att man inte har någon fritid...=/ :P

aja,
precis tittat klart på filmen jag nämde innan, helt okej :D Älskar katherine heigl hon är verkligen min favorit skådespelerska :) En riktig skönhet om man säger så! hihih fastnade först för henne i serien Greys Anatomy, det var nog där jag upptäckte henne först och sen har jag sett henne i fler filmer och gillar henne bara mer och mer, hon är så sööt och så rolig, hon verkar vara en riktigt trevlig person :) någon jag absolut skulle vilja träffa i framtiden! =)

image787

movie night

image786
Nu är det film som gäller för min del :)
27 dresses, någon som har sett den?

fast innan jag sätter på filmen väntar jag på att popcorna i köket
ska popa färdigt, ett måste när man tittar film :D hih

the sun is shining

yooo :D jogging rundan gick riktigt bra förut faktiskt, sprang ganska så långt och vädret vr perfekt då :P lagom vart och lite små kalla vindar, höhö perfect! fast nu har faktiskt solen börjat att titta fram och om jag inte har helt fel så är det ganska så varmt ute nu? :O varför kommer solen fram så sent? men aja, bättre sent en aldrig..eller vad säger ni ? ^^

kom ut från duschen för inte alls länge sen, sitter och väntar på att maten ska bli klar..känner att jag är hungrigare än hungrigast just nu! höhö, får ta och gå ut och tjata på pappa lite så han skyndar sig med maten(a) hihi

Allt bra med er denna lördags eftermiddag annars? :)


Löördag

Godmorgon !

Tog en extra lång sovmorgon idag (A) hihi, behövdes efter gårdagens få timmars sömn :P hehe
Har precis ätit lite frukost, nu är det bara att vänta nån timme sen tänkte jag faktiskt ge mig ut i spåret (i skogen) och springa en runda, en ny runda faktiskt...vi får se hur det går :P sen blir det dusch, bädda rent i sängen (ett måste idag!) och sen får vi se vad resten av dagen/kvällen har att bjuda  på :D kanske det blir L (hon som jag pratade med igår^^) men det är inget bestämmt =) hehe

förövrigt är allting bra, sitter just nu och funderar på om jag ska eller inte ska...fast nu gjorde jag det så ja..haha:P blogger senare sen igen :D ♥

This is the end of the day..

Hejsan bloggen :) ligger fortfarande och tittar på The Hills, vännen min som jag berättade om förut ringde faktiskt en till gång nyss..haha :P hon är ju för gullig! vi bestämmde att vi skulle höra av oss imorgon och kanske hitta på nått trevligt? det var ett tag sen sist om man säger så..fasten vi går i samma klass och allt =/
aja, har precis borstat tänderna mina och tvättar rent ögonbrynet en sista gång..nu tänkte jag faktiskt krypa ner under täcket och titta några fler Hills avsnitt och sen soova..ni vet ju att jag inte alls fick många timmars sömn inatt :S måste ta igen som nu! hehe

men ni får sova så gott sen när ni väl går och lägger er :)
nattinatti ♥


Lauren and co.

Hejhej :)

vad gör ni denna fredagskväll kära läsare? är det bara jag som är hemma och tar det lugnt tro? :S det känns nästan som så..höhö :P men inte gör det mig något..en vän ringde nyss till mig och vi pratade typ 30-40 minuter..(haha jaa mitt öra gör fortfarande ont!) att prata med en onykter person är nog tamefasen det roligaste som finns eller jobbigaste ! (ta det med en nypa salt) dom babblar så och det är bara för en annan att hålla med inprincip :P haha såå söt! hon sa att hon skulle ringa igen lite senare sen..vi får väl se hur det blir med den saken ;)

förövrigt så ligger jag här på sängen min i mitt rum och tittar The Hills avsnitt :D hur mys som helst! känner att jag är sugen på nått...godis skulle inte sitta helt fel, men självklart har vi inget sånt=/ och chips och skit som vi har i skåpet är jag inte sugen på...man känner verkligen hur flötigt det är..nejnej! får hålla mig till vindruvorna och mandelkubbarna jag hittade i skåpet i stället ^^ hihi

men nej, nu ska jag fortsätta att titta på The Hills, ha det bäst så länge ♥

image785

The new cleaning lady !

image784

Yes, tro det eller ej men jag har faktiskt gjort något vettigt idag också ! hihi
har precis städat och dammat av mitt rum och innan det tog jag mig faktiskt i kragen och gjorde nytt "rengöringsvattengrejs" till ögonbrynet (piercingen) :D det är lite infekterat nu och jag har inte orkat göra något nytt saltvatten men idag gjorde jag det (a) höhö

just nu väntar jag på maten..det blir Grillat även idag :D mohaha!


Slappis dag :D

ojojoj, vilken dålig uppdatering det har varit idag :P hihi sorry! men jag har faktiskt inte gjort så mycket, har inte haft nått intressant att skriva om (om jag nu någonsin brukar ha det? hehe) har suttit här med datorn som min bästa vän..vädret har inte varit det bästa..regnat och grejer så musiken har varit dagens räddare !! Musik på högsta volym med extra mycket bas så det bara känns i hela kroppen..damn i love it !! haha ♥
taket kunde lyfta nästan vilken sekund som helst..hihih jag älskart! dock så får jag passa på medans övriga i familjen inte hemma, dom är såna veklingar som inte klara av hög volym..jag älskart! :D

aja, har inte gjort så mycket i dag som sagt, tittade precis färdigt på filmen Stoned ni vet..som jag beställde och har pratat om tidigare..hann ju inte riktigt se färdigt den sist men nu är den fädig sed och jag kan säga er att den filmen kommer jag nog att se måånga gånger till =) hihi den var riktigt bra! fast ändå sorlig..eller vad man nu ska säga? Brian Jones var ju trotts allt själva grundaren till Rolling stones och så blir han mördad? (eller vad folk nu tror, alla tror olika) jaa..vi alla har nog våra egna åsikter och tankar där..men vi lämnart så ;) höhö

image783

Allt bra med er annars? :)

Let Go



Så jäkla underbar!
Ursäkta språket men jag får rysningar...

Trevligaste kvällen på länge..

Godmorgon !

Kom nyss hem från veterinären, det var dags för vovven våran (den stora, schäfern) att få "tre års sprutan" så pappa ville att jag skulle följa med i fall det skulle behövas..man vet aldrig hur killen skulle kunnat reagera. Men det gick i alla fall jätte bra :)

Igår var det mycket trevligt! Efter många om och med så fick vi tillslut fyr på grillen och köttet var godare än godast :D hehe., vi blev sittande vid köksbordet hela kvällen och sent in på natten..det var mysigast där, tända ljus, gottigheter på bordet och underbart umgänge<3
Jag kom inte i säng förns ca halv fyra i natt och klockan 9 ringde klockan..så där lagom skoj att kliva upp ur den varma sängen då..men hade man lovat en sak så var det bara att ta sig i kragen och kliva upp :P

image782

(mobilkamera kvalité, überbra!)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer? Blir till att lyssna några hundratusen gånger till på denna och sen typ lyssna ännu mer? Neej, inga planer för dagen.. :P

Enemy in me



Dagens tidsfördrivning :)<3

Senare ikväll sen blir det grillning med ett par vänner, trevligttrevligt!
Vi håller bara tummarna för att det inte börjar att regna..det ser nämligen så ut =/

1 Maj

Hallå :D

Hade ni en trevlig valborg?
Det hade i alla fall jag, bortsätt från regnet och senare sen på kvällen då alla slittrades typ..hehe men vi var några stycken som höll ihop hela kvällen och hade riktigt skoj! =) Det blev ganska så lugnt för min del också, så idag är det ingen dagen efter dag utan jag mår prima! frågan är bara vad tusan man ska hitta på en dag som denna? :O vädret är verkligen inte det bästa..det ser ut som om att det ska regna vilken sekund som helst och det blåser..fast det är ändå grönt och fint och det känns just nu som om vi har Sommarlov :D tänk om det ändå vore så bra... :P

image780  image781

igår
så fick vi verkligen motion! haha, vi gick runt halva stan och fram och tillbaka och jag vet inte vad..haha jag var typ den ända som hade cykel också och den skulle jag ju promt ha med mig överallt(A)? så där gick jag och fajtades med min cykel..haha men trevligt var det..och motion är väl aldrig fel? =)

RSS 2.0