Nååågon blir 18 idag?



GAHHIIEEEE, GRATTIS TILL MIG SJÄLV!
HAHAH DET HÄR ÄR HELT SJUKT....=D =D!!!!


TVÅÅÅ dagar kvar... shiitt pommessfriiittt

Heeey kära ni :D hur är det med er?
Själv kom en precis hem från ett yoga pass..ja ni hörde rätt, jag har varit och "yogat" på sporthuset..HAHA kan säga som så att det inte riiktigt var min grej, jag vill ha fart och fläckt..blev lite väl "rastlöst" emellanåt...fast det var helt okej också, kan kopplade va på ett annat sätt och nu vill jag bara gå och lägga mig ;P hehe vi får se om vi går dit nästa söndag också, det beror på hur vi känner ;)

Gårdagen blev riktigt lyckad i alla fall :D vi blev ungefär 32 personer som samlades, åt jätte god mat (som pappa, mamma och jag lagat^^) och en grymt god tårta! (vilket jag glömde ta kort på, kom jag på nu :S) det var i alla fall en maräng/hallon/grädde tårta som var "tooooo diieee fooor"...hehe om man säger så ;P sen blev det paket öppning och jag stod längst fram vid ett enskilt bord och öppnade allt medans alla stirrade på mig...lite så där LAGOM pinsamt, men det gick bra =) blev jätte nöjd över presenterna, kan visa bilder vid ett senare tillfälle, men jag fick en massa pengar och blommor (så klart) flytta hemifrån saker, ljusstakar, presentkort, mamma mia -filmen (som jag önskat mig sen jag såg den på bio!! haha) osv. tack alla så jätte mycket!



Hahaha ni får nöja er med två bilder så länge ;) alla bilderna är på mamma kamera vilket jag inte har tillgång till just nu..men här ser ni då mig när jag öppnar paket och på den andra bilden vet jag inte riktigt vad jag håller på med? HAH ser riktigt uttråkad ut men det var jag inte kan jag lova er, trött å andra sidan? ja så kan det ha varit..

Blod, Svett och Tårar..



(foto:jag, får er kopieras utan tillåtelse)

jahopp..det börjar närma sig..;S gahhiee! imorgon är det födelsedagsfirande som gäller, vi blir runt 30-35 personer så pappa och jag håller för fulla gubbar på att laga alla dessa tusentals pajor, efterrätter osv, blod svett och tårar säger jag bara, framföra allt när man delar köket med pappa..hahaha men det ska nog bli bra, har gjort sex pajer än så länge, ska närsom börja med maränghallontårtan :D:D åhhhh det bara vattnas i munnen just nu! snacka om att jag längtar tills jag får stoppa klorna i alla frestelserna ;)

dock så är jag nervös, grymt nervös..jag hatar verkligen att stå i centrum, att ha allas blickar på just mig! och imorgon kommer jag få en hel del blickar när det blir dags för att öppna presenterna =/ men det ska nog gå bra, ska bli kul att träffa alla i alla fall :)

nej, måste bege mig ut i köket igen och hjälpa pappa innan han bryter samman ;D hahah *dotter till undersättning*
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll, så höres vi förhoppningsvis imorgon<3


uurrkiiis, sex dagar left..!



Yooo, slappis tjejen här ;P halvligger i sängen och tittar på tv just nu, pappa lurade ut mig i kylan förut med att ta en runda med vovvsingen..inget skoj, eftersom det är snor halt ute och jag vet inte hur många gånger jag höll på att ramla..vacker syn, hade verkligen varit en vacker syn ;D NOT höhö
känner verkligen hur trött jag är..igår var jag nära på att somna redan vid sju men lyckades att hålla ögonen öppna till nio sen kunde jag inte längre, slocknade på en sekund när huvuvdet vilades mot kudden ;) ikväll är jag minst lika trött och ska faktiskt snart dra mig mot sängen, ge mig helg snälla..jag har ingen ork,energi kvar...

lite ny design på bloggen också, men det kanske ni ser? ändrade textstilar osv. lite fräschare :)
headern är som ni ser nu inte där...(?) hihih ska ta och mixtra ihop nått senare i veckan, när jag får tid över...för i helgen är det fullt upp, ska fira mig på lördag -nästintill hela släkten kommer, vi blir runt 30-35 personer :S kommer bli jättte kul att träffa alla igen, men guuuud vad nervös jag är! hahaha hatar att vara i "centrum" på så sett. menmen man fyller bara 18 en gång i sitt liv :D

nu ska jag fixa lite, packa träningsväskan inför morgondagen och sen dra mig mot sängen/tv :)
vad händer i era liv just nu? ♥

make me beautiful...

hej på er..är hemma just nu, gick till skolan imorse med världens huvudvärk, klarade mig igenom två lektioner engelska och samhällskunskap sen fick det vara nog, ringde mamma som fick komma och hämta mig och nu är jag här hemma :) ska vila lite nu och sen försöka dra mig mot gymmet..måste träna idag...dock får vi se hur effektiv jag är där..hehe ;)



en utav mina idoler/förebilder, finns det någon grymare människa?
Hade jag haft pengar och vägarna förbi LA hade jag ju beställt tid för tatuering på en gång, TÄNK att bli tatuerad av självaste Kat Von D ♥


rock´n roll star, who do you think you are?

Hej på er kära ni :)
sitter i köket just nu, med laptopen på bordet och kan knappast slita mig ifrån min nya drog...nämligen "FINN CRISP -multigrain" dom är för jäklans gooda! :D helt klart mina favoriter, jag äter dom jämt! till frukost, lunch, middag, mellanmål osv. (dock inte enbart, utan till respektive rätt ;P)
Första dagen på ännu en ny vecka, dagen gick väll ganska så sakta..men jag klarade mig igenom den i alla fall, och väntar just nu in tisdagen..sorligt men ack så sant..imorgon är det först skola som står på schemat och sen till gymmet för ett styrka -och konditionspass, låter as bra! måste komma igång med träningen nu ser känner jag..hehe

en snabbis om helgens bravader:

fredags; blev att möta upp käraste I efter skolan för ett gratis-prova-på-pass på gymmet, gick riktigt bra! kvällen planer var att bara ta det lugnt, åka hem till S och basta och bara hänka framför datorn men så blev det inte riktigt..utan det blev dessvärre en till början väldigt trevlig "partytjejekväll" men som tyvärr mot slutet blev rätt misslyckad:/ menmen, sånt som händer..

lördags; sooov ut långt in på lunchtimmen, sedan blev det fika hemma hos S med några andra sköna bruttor :) efter all bullätande så gick jag hem, byte tröja och for sedan vidare hem till J där det blev mysig middag och en hel del skratt på kvällen/natten med några andra bönor ;)

söndags;
sov och pluggnings dag till all ära! blev en tidig gång mot sängen på kvällen, trött av bara tanken att skolan började dagen därpå...





Mys med älsklingskillen..ursäkta tjejen på bilden, har ingen anning om vem det är...

it's time to face the truth

Jag lever, tro inget annat
Bara lite mycket nu, har inte ens gått två veckor i skolan och det är redan fullt upp?
Inlämningar som ska in, prov som ska skrivas, uppgifter som ska göras, räknas osv.
just nu vill jag bara gräva ner mig själv och inte bli hittat förns skolan är över :) om det ändå kunde vara så enkelt.

Annars är det bara bra med mig, fredag imorgon redan -veckorna går fort fasten det är fullt upp!
Imorgon ska jag och käraste I föresten åka och träna..HAHA vad säger ni nu då? dom två lataste människorna på jorden ska sammla krafter och hälsa på gymmet..och inte bara det, vi ska göra det tillsammans! herremingud vilken synd, haha
men det går säkert bra! Man måste tänka positivt! ;)

Känner att jag just nu bara skriver för att skriva..inläggen på senare tid har blivit så himmla tråkiga! Eller vad tycker ni?
Får ta och skärpa till mig, mer bilder mer bilder måste tas, men som sagt, när jag hinner :)

Hoppas allt är bra med er annars!
Mer om helgens bravader berättar jag om mer imorgon, för nu ska jag plugga lite till (har prov imorgon) innan jag går och lägger mig..Godnatt kära ni



föresten,
måste ju berätta att jag var på bio för några dagar sen och såg Twilight! :D
säger dom de flesta andra som sett filmen -den var ju för jäklans underbar!!!
Man förälskar sig i Edward, vill bara ha honom, här och nu! haha gasshie..nåågon gick som på rosa moln hela vägen hem efteråt kan jag lova er..herregud

Jäkla idioter!

hej på er, kan för varna er redan nu för ett inlägg med en hel del text, orbajs osv. men sånt gillar vi ;D!
Har ni haft en bra dag annars? det har i alla fall delvis jag haft..tänkte börja denna måndag med mitt "nya liv" dvs. smaskigheter på helger, träning i veckorna..men det gick åt helskotta redan imorse kl. 05.15 när klockan ringde och blåsten ylade utanför mitt fönster..blev helt enkelt ingen promenad till skolan, utan åkte med pappa, blev heller knappast någon promenad hem heller, bara halvvägs ungefär sem gav jag upp i blåsten och ringde återigen pappa som var snäll att plocka upp mig.."det nya livet" fortsatte sedan inget bra heller, for nämligen hem till mormor och morfar och hälsade på (har inte sett dom sen julafton och ändå bor vi nästintill grannar? dumma mig) där bjöds det på en hel del fikabröd samt choklad...ingetbrapånyalivetschemat..sedan hem, där kladdkaka hade bakats (vem kan säga nej till precis nybakad kladdkaka? inte jag i alla fall..) så det blev en bit sådan med grädde också..haha fyfarao för mig!

När pappa sedan slutade jobbet, vilket var runt fyra? tog vi åter igen en övningskörningsrunda (körde en sväng igår också:D) dock denna gång ute på landsväg..det hela slutade med att pappa fick åka hem med en krossad backspegel..det gick alltså inte lika bra som jag trodde denna gång..dock så måste jag tillägga att det INTE var mitt fel utan den andra bildens fel som inte äns vågade att stå för sitt misstag utan bara drog iväg från platsen...sådant är jävligt repektlöst och DU bör inte ha körkort, en fara för trafiken!!

När jag sedan kom hem efter denna "happening" så blev det raskpromenad med pappa och vovven i skogen, behövdes efter choken..men nu mår jag bra igen, inget allvarligt hände..men det är inte detta man vill vara med om femte gången man övningskör...!



här ser ni kombinationen i paintverition..made by myself!
kan sammafattas:
* mötande bil kommer emot mitt monster till fordon..
* det mötande fordonet (som visade sig vara ett ärkepucko!) körde in i mig och krossade hela backspegeln..med ännu snabbare fart for han lika fort som olyckan hände, bort från platsen..
* stackars lilla övningskörningstjejen blev hel skrajj..
* så här ser övningskörningstjejen ut på ett ungefär...

yes, det var dagens händelser..jo föresten har ju fixat till bloggen nu också! är dock inte helt nöjd..KAN ändras igen..just so you all know ;D nu ska jag dra mig mot sängen och soova!

imorgon börjar mitt "nya liv" på nytt...önska mig lycka till!
Plus att jag kanske ska tillägga att detta år ska jag tamefasen lyckas med körkortet, om det så ska bli sista dagen.. :D

Godnatt med er <3

freeaaakky

ni får ursäkta hur bloggen ser ut just nu, jag vet att den ser förjäklig ut, med fel färger, helt fel bakgrund? bautastora texter lite varstans osv. men orkar/hinner inte med att ändra det ikväll,. får bli så fort jag har tid imorgon efter skolan ;P
men jag tror allt att ni överlever.. ;) puss och kram på er

sommaren´08



Är det bara jag som längtar till sommaren? Solen, värmen, dom långa och mysiga utomhus kvällarna med familj och vänner, grillning, badning, solning...ledighet? ja herreminskapare vad jag längar till sommaren just nu fast samtidigt inte..känner att jag har en hel del att göra innan sommaren är kommen, jag ska hinna fylla, fixa allt som har med körkortet att göra, allt arbete iskolan, -läxor, prov, träning....och det här kommer bli mitt sista lov, helt sjukt!

meen vi får titta (och längta) frammåt, ta dagarna som dom kommer, eller vad säger ni?

En luugnhelg



å så lyckades jag med ett sånt där litet break igen..haha sorry guys men så kan det bli ibland när varken tiden eller orken finns där ;) men ni överlevar nog hoppas jag :) vad har hänt sen sist då? inte så mycket faktiskt, just nu känns det riktigt dött fast ändå inte..hur nu det hänger ihop? höhöh
som ni ser på bilden har det varit en hel del paaarty dom senaste helgerna, veckorna, dagarna innan skolan började vilket resluterar i att denna helg blev en lugn helg! Igår (fredag) så kom två av mina närmaste tjejkompisar hit, vi tittade på tv/film och käkade en hel del godis! :D mysmys! Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer..eller ikväll rättare sagt (klockan är ju sent nu^^) tror det blir mat här hemma först och sen ner till S för filmmys igen :) skönt det med ibland!

baby, i cant get enough of you..<3
Vad händer hemma hos er?

lika bra att slå på stort!



one of the most gorgeous woman on earth -i think!
Amy lee <3



förövrigt så händer inte så mycket..inte haft nått skoj att blogga om idag..ingen ork heller direkt, eftersom förkyldningen inte har släppt riktigt än heller =/ Skolan gick i alla fall bra idag, fick en massa beröm för håret (hihih:D) dock så vare ganska så segt, hade inga vanliga lektioner, utan mer "föreläsningar" och "förberedelser" inför en utlandsresa vi ska åka på v 13 :D:D spännande va? hihih mer om det återkommer jag till ;)

annars idag så vräkte jag i mig inte bara en utan två Billys pan pizzor ^^ haha har inte ätit dom på ÅR och dar..så det var på tiden, jag slog till på två ;P tsss..ups, men iblandså !

Nu äre snart sängen som gäller, är döds trött!
gick föresten till skolan och hem idag (!) var helt slut eftersom jag inte orkar nått nu med förkyldningen i kroppen..men 1 mil lyckades jag i alla fall att skrapa ihop :D och mer ska det bli, det är min nya grej, att ta mig till skolan genom att vandra.. =)


raastlös är vad jag börjar att bli..

å så börjar klockan bli sent och det är dags för sofie att krypa mot sängen för att få sin skönhetssömn..eller vad säger jag? i sängen har jag ju spenderar dom två senaste dygnen i redan? bara att smörja in händerna med handkräm (bli så fruktansvärt torra i vinterkylan?;O) och dra täcket över huvudet...jaa jag är fortfarande inte bra =/

Idag har jag som sagt legat här (hahaha är fortfarande fast i sängen) och tittat film, tv och kollat runt på datorn ;) livet är allt gött ibland om man kunde bortse från förkyldningen..har läst, spelat och tittat på en massa videos om thesims 3 och jag verkligen läängtar tills det kommer ut i butik så jag kan börja spela :D har spelat spelet sen jag vet inte hur lågt tillbaka, något jag faktiskt aldrig har tröttnat på..som tur är har jag fler vänner som känner och tycker desamma så jag är inte ensam om att fortfarande vara fast i spelandet..haha

aja, nu ska jag faktiskt ta och sova :) imorgon börjar skolan, något jag verkligen inte ser framemot just nu..eller joo kanske lite, men att få vara ledig nåågra dagar till överstiger juh ;D

Godnatt med er♥

Bombad

Godmorgon...eller nej föresten, stryck god..! För denna morgon är inte god det var inte gårdagens heller..för tro på fasen att jag ska gå och bli bombförkyld dom två sista dagarna av lovet..då man ska passa på att njuuta av ledigheten innan skolan drar igång igen...men icke sa nice, så typiskt mig!

Så just nu sitter jag här med näsduskar, nässpray, varmt te, vattenglas och halstabletter långt över öronen! Jag hatar att vara sjuk..har inte varit det på jätte länge..har aldrig varit borta från skolan nu under gymnasietiden (går andra året) pga sjuka..seriöst, jag vill just nu bara krypa ner i sängen och gömma mig tills alla bakterier är borta

Pannkaka? bästa frullen ever

Heej på er! Tänkte först skriva Godmorgon men sen så kom jag på mig själv...haha hur är det med er? :D Själv vaknade jag upp förkyld och dan =/ inget skoj alls, lagom nu tills skolan börjar och allt..toppen! eller inte..
Gårkvällen blev i alla fall lyckad:) visst, några saker som kunde ha blivit bättre..undervikits osv. men skitsamma, det var kul i alla fall =) och imorse fick jag pannkakor till frukost :D pappa är ju för underbar!<3 hihih



Idag vet i tusan vad som händer? halva dagen har ju liksom redan gått och jag har inte gjort någonting? haha jaja, äre lov så äre:D måndag idag...snart onsdag och skolan börjar igen=/ känns inget vidare skoj, men snart så...i sommar är det mitt sista sommarlov ;O JAG DÖR seriöst, är det för tidigt att drabbas av åldersnojjja? gasshhiiee....




På en söndag? ja men varför inte...

Heey på er mina skönabönor! ;D
hur är det med er egentligen? Har ni haft en bra början på det nya året tro? det har i alla fall jag :) umgåtts med nära och kära och svävat på rosa moln, hihih känner att 2009 kommer bli ett så jäkla bra år! eller aao, jag hoppas på det i alla fall :) jag fyller ju 18 om bara 23 dagar!! HELT SJUKT hahaha dock så blir det nog inget partyparty utan en mysig middag med alla mina flickor, lite drickande och bara allmänt mys och trevligt :) vill inte ha hit en massa folk osv. och ut på krogen kan man inte heller gå eftersom jag fyller först och dom andra inte kommer in... =/ men aja, sånt hinns med här i livet ;D hihihihi

men shit, 18 år? helt sjukt, kan inte fattat...snart slutar skolan också och vad tusan händer sen? vart kommer jag att ta vägen? jobb? skola? utomlands? gaahiiee...livet är allt bra spännande!



en partybild från februari -08...jaa jag är den rödhårigachicken;)

Ikväll blir det troligtvist lite partyparty, bäst att passa på nu innan skolan börjar igen på onsdag! Dock så blir det inget faaartfyllt festande utan bara vi närmaste tjejer, lite skitprat osv. fast vad säger jag? Är det någonsing lugnt när vi är i farten? hahah :D

Ni får ha en toppen kväll ♥
snällasnällasnälla...<3

baby, you should open your eyes

Idag är det denna låt som gäller på högsta volym hela dagen..om och om igen..
idag svävar jag på moln, du gör mig lycklig<3


på bild: axl rose

1 Januari 2009

jaa men visst serrö, känns näst-in-till lite overkligen och läskigt att skriva en 9 istället för 8...? allt går för jäklans fort nu för tiden, vart försvann 2008?

Gårdagen,kvällen,natten var toppen! bästa nyåret någonsin, tillsammans med alla man tycker om:) det blev riktigt lyckat, maten lyckades vi med också..haha nu är det bara att se framåt, jag undrar verkligen vad detta år har för överaskningar, vad kommer att hända? gahhiiee, en sak är då i alla fall säkert året har fått en jäkligt bra start :D

tyvärr
så har jag inga bilder från gårdagen, då jag dels hade annat för mig än att springa runt och leka fotograf och sen så tänkte jag helt enkelt inte på det:/ hade så himmla kul att tiden bara rann i väg och rätt som det var så var klockan 00.00 och 00.01 hoppade alla runt, det kramades, det skrattades, det fryyyystes och det dracks..haha underbart



men ni kan få en bild på mig istället ;) haha
Hoppas eran kväll var lika lyckad som min...♥

RSS 2.0